• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Anladım tatlım bendede cok şükür hicbir rahatsizligim yok ama genede yaptim gecen ay bu ayda regliye 10 gunkala tekrar yapmak gerekiyormuş ama bebek varsa zararı olurmu diye sormustum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Leylos nerde yaa o anliyo kurlerden :)

BEnde 6 mayista oldum en son. Bat 2 hzrn diye tahmin ediyorum. Tatlim ben aranizda vajinusmuslu olarak bulunuyorum:) 4 senedir iliski olamadi . Yeni yeni tay tay yapiyorum cok zorlaniyorum ama bebisim icin deger . Insaallah bir an once gelirler . Sen neler yaptin tatlim

kıs ben sana demedimmi femore al kullan diye:47:

O zaman sen bu ay insaallah hamile kalirsin tatlim. Teyzemde ilk bebisini 36 da dogurdu simdi ucuncuye hamile 42 yasinda:)

Ayyy inşallah :)teyzenede maşallah Allahim baglislasin yavrularını cümleyede nasip etsin mevlam :)

Anladım tatlım bendede cok şükür hicbir rahatsizligim yok ama genede yaptim gecen ay bu ayda regliye 10 gunkala tekrar yapmak gerekiyormuş ama bebek varsa zararı olurmu diye sormustum:)

Hiiii oyle deseneee :-) zararini pek bilnem ama mantikli bi oranti kurdugumuzda o kur hem idrar hemde akinti soker belkide adet soker.ama belki bebek falan cardir bebegim yaaa tam tutunma asamasindayken mazallah sokulur falan.hiic kalkisma simdi .yapmam gereken tek sey dinlenmen bence:-)

Hiiii oyle deseneee :-) zararini pek bilnem ama mantikli bi oranti kurdugumuzda o kur hem idrar hemde akinti soker belkide adet soker.ama belki bebek falan cardir bebegim yaaa tam tutunma asamasindayken mazallah sokulur falan.hiic kalkisma simdi .yapmam gereken tek sey dinlenmen bence:-)

Tamam o zaman ben bekleyim en iyisi saol kuzum önerin için :) peki sen biseyler yapiyomusun bebek için?

Ayyy inşallah :)teyzenede maşallah Allahim baglislasin yavrularını cümleyede nasip etsin mevlam :)

Amin tatlim ucuncu kizi geliyor. Sende arka arkaya kalirsin insaallah hatta bendekaliyim herkes kalsin tek yetmez bukadar bekleyene:)

Kiz yaramaz mi . Ben hala disimi sikiyom adam demesin miki oldu diye ne oldu nasil oldu yaa dedim:)

ay kahkaha attırdın bana:60:

şimdiii gidiyorsun vajinismus konularına beni övüyorsuunnn:4: ilacıda anlatıyorsun :60:

bence biraz daha bekle orgazm olmaya başladıktan sonra çocuk düşün:47:

Back