• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bu sevincini ilk sizinle paylaşmak istedim. Erkek kardeşim manisada acemi birliğinde. Usta birliği İstanbul a benim yanina düşmüş çok sevindim çok. Nesil mutluyum anlatamam yasa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

GÖZÜN AYDIN MI DİYELİM O ZAMAN KUŞUMMM :1: ne güzeeeeel hep böle mutlu ol

canım bende de vardı o kilo problemi. 1,65 boyum var 45 kilo idim. bu zamana kadar da 45- 49 arası gittim geldim. ama şu ki 2 aydır kilo aldım.şu an 55 kiloyum.Allah yar ve yardımcımız olsun.

amin canım inşallah. benim durumum daha kötü incecikken şimdi 44 beden oldum. çok üzülüyorum boyum 1,71 kilom malesef 84 oldu yeni evlendim evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdi soğan kürüne başladım işte onu yapacağım dört ay araştırdım çok iyiymiş faydasını gören çok olmuş. inşallah bende de işe yarar diyet yürüyüş ve sporla kilo verebilirim:50:

Kizlar sabah ovulasyon testi sonucumu paylasmistim ya an itibariyla yumurtluyorum heralde cunku atesim 36.8 her gun 36.5 oluyordu az once de jel kivaminda akintim geldi bana dua edin bugun ve yarini degerlendirmeye calisacagim. BAT i 6 haziran olanlar sanirim bugun yumurtamiz catliyor

hayırlısı inşallah güzel haberlerle bekliyoruz 6 haziranda ve sonrasında bize de haber vermeyi unutma ;)

Bu sevincini ilk sizinle paylaşmak istedim. Erkek kardeşim manisada acemi birliğinde. Usta birliği İstanbul a benim yanina düşmüş çok sevindim çok. Nesil mutluyum anlatamam yasa

gözün aydın canım inş bebiş içinde böyle güzel haberler verirsin

Bende hiiic bi akinti yok kasiklarim batiyo belin bucak kesiği gibi bu kdr

Canim benim de bu saate kadar o jel kivaminda olan akinti yoktu senin gece ya da sabah gelebilir atesini olcsene bir de ellerim yaniyor

arkadaslar 19 mayista hamile oldugumu ogrendim hastaligim 1 hafta gecikmisti fakat kese gozukkmedi be ara ara pembemsi kanamalarim basladi ne yapmaliyim ne olabilir igne yaptilar kanama dursun die tekrar kan tahlili yapmalimiyim 1500 du en son

Slm.hnmlar bende hazirani bekleyenlerdenim...ovulasyon testi ve yumurta takibiyle deniyoruz bakalim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

amin canım inşallah. benim durumum daha kötü incecikken şimdi 44 beden oldum. çok üzülüyorum boyum 1,71 kilom malesef 84 oldu yeni evlendim evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdi soğan kürüne başladım işte onu yapacağım dört ay araştırdım çok iyiymiş faydasını gören çok olmuş. inşallah bende de işe yarar diyet yürüyüş ve sporla kilo verebilirim:50:

azmedersen verirsin canım ya. inan kilo vermek kolay da almak çok zor oluyo. bünye hemen kabul etmiyor herşeyi. ben alcam diye neler yaptım .
inşallah sende verirsin biz kadınlar çok iradeli varlıklarız. istediğimizi yaparız inanıyorum ben buna sende inan yaparım de olur inşallah . ama sıkıntı yapma ve kafana takma sadece dirayetli ol yetiyo.

Canim ben de ayni duyguyu yasadim ve her hafta kardesimi ziyarete gitmistim ellerimle besledim onu:) Kardesin cok sansliymis abla yaninda olmak gibisi yok evci de cikabilir sık sık

arkadaslar 19 mayista hamile oldugumu ogrendim hastaligim 1 hafta gecikmisti fakat kese gozukkmedi be ara ara pembemsi kanamalarim basladi ne yapmaliyim ne olabilir igne yaptilar kanama dursun die tekrar kan tahlili yapmalimiyim 1500 du en son

yat dinlen yastık bile kaldırma doktor çağırmadımı kontrole?

içerikleri aynı olmalı herhalde maşallah kilo vermişsin darısı başıma.

aynen kasığım çok fena:78:

Kizlar sadece yuruyusle insulin direncim uctu gitti. Mutlaka yurumeye calisin acik havada bir senede 88 den 68 e dustum . Hamur islerinin hepsini tahilli unla ve mayasiz yaptim tatlilrimi balla yada bittir cikolatayla tatlandirdim. Baskada hic birsey yapmadim.

Kizlar ben yumurtlama donemimi verimli geciremedim . Aksilikler oldu calisma yapamadik. Cift cizgiden sonra bizim is yatti. Bata on gun kaldi yumurtlama bitti napiyim ben simdi yaa. Bundan sonra calismanin anla.i yoktur herhalde

Kizlar ben yumurtlama donemimi verimli geciremedim . Aksilikler oldu calisma yapamadik. Cift cizgiden sonra bizim is yatti. Bata on gun kaldi yumurtlama bitti napiyim ben simdi yaa. Bundan sonra calismanin anla.i yoktur herhalde

Hic mi bir sey olmadi 3 gun once bile olsa ise yarar

Kizlar ben geçen ay soğan kürü yaptim bu ayda regliye 10 gün kala tekar yapmam lazım küre göre eğer bebek varsa zararı olurmu bilen varmı???

Hic mi bir sey olmadi 3 gun once bile olsa ise yarar

Insaallah tatlim cift cizgi gecesi ve bir oncesi gece oldu. Guya cift cizgiden sonra gun asiri olcakti. Isi cikti herifin 3 gundur yok. Bu gecede yok e ondan sonrada bende yumurta yok. Allahim buyuk dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah sanada canim

Kizlar ben geçen ay soğan kürü yaptim bu ayda regliye 10 gün kala tekar yapmam lazım küre göre eğer bebek varsa zararı olurmu bilen varmı???

Zarari yok diye biliyom ama du bakalim kizlar daha iyi bilir soylerler canim

Back