- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- 128
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.621
Bende hiiic bi akinti yok kasiklarim batiyo belin bucak kesiği gibi bu kdr .
aynen kasığım çok fena:78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hiiic bi akinti yok kasiklarim batiyo belin bucak kesiği gibi bu kdr .
Bu sevincini ilk sizinle paylaşmak istedim. Erkek kardeşim manisada acemi birliğinde. Usta birliği İstanbul a benim yanina düşmüş çok sevindim çok. Nesil mutluyum anlatamam yasa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bende de vardı o kilo problemi. 1,65 boyum var 45 kilo idim. bu zamana kadar da 45- 49 arası gittim geldim. ama şu ki 2 aydır kilo aldım.şu an 55 kiloyum.Allah yar ve yardımcımız olsun.
Kizlar sabah ovulasyon testi sonucumu paylasmistim ya an itibariyla yumurtluyorum heralde cunku atesim 36.8 her gun 36.5 oluyordu az once de jel kivaminda akintim geldi bana dua edin bugun ve yarini degerlendirmeye calisacagim. BAT i 6 haziran olanlar sanirim bugun yumurtamiz catliyor
gözün aydın canım inş bebiş içinde böyle güzel haberler verirsinBu sevincini ilk sizinle paylaşmak istedim. Erkek kardeşim manisada acemi birliğinde. Usta birliği İstanbul a benim yanina düşmüş çok sevindim çok. Nesil mutluyum anlatamam yasa
Bende hiiic bi akinti yok kasiklarim batiyo belin bucak kesiği gibi bu kdr
amin canım inşallah. benim durumum daha kötü incecikken şimdi 44 beden oldum. çok üzülüyorum boyum 1,71 kilom malesef 84 oldu yeni evlendim evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdi soğan kürüne başladım işte onu yapacağım dört ay araştırdım çok iyiymiş faydasını gören çok olmuş. inşallah bende de işe yarar diyet yürüyüş ve sporla kilo verebilirim
Bu sevincini ilk sizinle paylaşmak istedim. Erkek kardeşim manisada acemi birliğinde. Usta birliği İstanbul a benim yanina düşmüş çok sevindim çok. Nesil mutluyum anlatamam yasa
arkadaslar 19 mayista hamile oldugumu ogrendim hastaligim 1 hafta gecikmisti fakat kese gozukkmedi be ara ara pembemsi kanamalarim basladi ne yapmaliyim ne olabilir igne yaptilar kanama dursun die tekrar kan tahlili yapmalimiyim 1500 du en son
arkadaslar 19 mayista hamile oldugumu ogrendim hastaligim 1 hafta gecikmisti fakat kese gozukkmedi be ara ara pembemsi kanamalarim basladi ne yapmaliyim ne olabilir igne yaptilar kanama dursun die tekrar kan tahlili yapmalimiyim 1500 du en son
içerikleri aynı olmalı herhalde maşallah kilo vermişsin darısı başıma.
aynen kasığım çok fena:78:
amin canım inşallah. benim durumum daha kötü incecikken şimdi 44 beden oldum. çok üzülüyorum boyum 1,71 kilom malesef 84 oldu yeni evlendim evlendikten sonra 10 kilo aldım şimdi soğan kürüne başladım işte onu yapacağım dört ay araştırdım çok iyiymiş faydasını gören çok olmuş. inşallah bende de işe yarar diyet yürüyüş ve sporla kilo verebilirim
yat dinlen yastık bile kaldırma doktor çağırmadımı kontrole?
on gun sonragel dedi ama korkuyorum iyi yada kotu insan bisee duymak istio yuzum gozum soldu artik
Kizlar ben yumurtlama donemimi verimli geciremedim . Aksilikler oldu calisma yapamadik. Cift cizgiden sonra bizim is yatti. Bata on gun kaldi yumurtlama bitti napiyim ben simdi yaa. Bundan sonra calismanin anla.i yoktur herhalde
Hic mi bir sey olmadi 3 gun once bile olsa ise yarar
Kizlar ben geçen ay soğan kürü yaptim bu ayda regliye 10 gün kala tekar yapmam lazım küre göre eğer bebek varsa zararı olurmu bilen varmı???