• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Tamam o zaman ben bekleyim en iyisi saol kuzum önerin için :) peki sen biseyler yapiyomusun bebek için?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok askimm yyyaa.ben kemoterapiyle ucuzlerimi kaybettim sekiz ay once bi sorun yok gecen ay doktorum bebek dusunebilirsin dedi ams gecen ay kalamadim.bu ay denedik iste bat 5 haz.brkliyoz iste.

Arabaya biner binmez emn. Kemeri takiyosun sonra aynalar ayarli olsa bile ayarliyomus gibi yapiyosun. Sonra vitesi bosa aliyorsun . Bunlara cok dikkat ediyorlar

canım onları geçtim artık iki duba arasına park ettirip seritten hiççıkmadan geri geri gidiyorsun falan :20:

Ileri surus teknigimi bu yaa bizim zamanimizda ne kadar basitmis

aynen canım usta şoförler zor yanaşıyo iki duba arasına bizi sınav yapanlar yeminle park edemez yani 2.sınavda geri geri giderken dur dedi bak bakyım dedi şeritten çıkmış mı dedi evet biraz dedim in arabadan dedi resmen yaaaa :53:

aynen canım usta şoförler zor yanaşıyo iki duba arasına bizi sınav yapanlar yeminle park edemez yani 2.sınavda geri geri giderken dur dedi bak bakyım dedi şeritten çıkmış mı dedi evet biraz dedim in arabadan dedi resmen yaaaa :53:

Abooowww . Allah yardimcin olsun o zaman kuzum. Insaallah hic bir hata yapmdadan gecersin .sen Allaha sigin yapsan bile onlar gormez Allahin izniyle

28 im.4 yildir evliyim. Yani baska turlu oluyodum tabi ama tam bi iliskide aciya odaklaninca olamicakmisim gibi geliyo. Zamanla alisirim herhal.

bence bu ay beklesin bebek. bi kaç kez daha femonere kullan sonra onu bırak öyle dene ohh bbee dünya varmış dicen bidaha ki ay bebek yaparsınız :47:

Allah iyiligini versin emi senin:-) deli yaaa .ama katiliyorum sana .cok ostekli bi bitlisin sen ya :-)

Dimi ama katiliyorum sana catlak bu kis:)

Hislerimizin tercumani bu bitli

hahaaayytt konulara bak kızlarrr çok FENASINIZ :27::27:

yahu hatunlar siz orgazm olmadan sexi öğrenmeden çocuk mu yapmaya kalkıyonuz ayıptır sormasııı:53:

bence bu ay beklesin bebek. bi kaç kez daha femonere kullan sonra onu bırak öyle dene ohh bbee dünya varmış dicen bidaha ki ay bebek yaparsınız :47:

yahu hatunlar siz orgazm olmadan sexi öğrenmeden çocuk mu yapmaya kalkıyonuz ayıptır sormasııı:53:

ayyyy ömürsün yaaaa:9::9::9:

Back