• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar pko dediğiniz nedir. Benimde bi rahatsızlığım var ama adı pikopiki gibi bişey .acaba buda benim hastalıktan mı ? :26:
16 yaşında ilk kendiliğimden adet oldum sonrasında yani 13 yıldır cyclo-progynova ilacı ile adet olabiliyorum.evleneli 2 yıl oldu çocuk istiyorum yumurtan az dedi doktor. ama ben bu son gittiğim doktora yalan söyledim yani kullandığım ilaçtan hiç bahsetmedim.Şimdide korkuyorum ya kendiliğimden hamile kalırsam bebeğime bişey olur sa diye. Rabbim büyük isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah ...

sen doktora söylemedinde doktor anlamadı mı?:27:

canım polikistik over.sorma bu pkopiki bizim basımızın belası:))bende senin gibiyim canım ben ilk 13 yasımda adet oldum sonra hiç olmadım ve 13 yıl diane 35 le adet oldum bıraktım simdide adet söktürücülerle oluyorum.canım o ilacı cocuk istiyosan kullanma.ben progestan duphaston farlutalla adet olyom simdi progestan içyom ama bidahakie farlutal içicem.

allahım kadın olmak ne kadar zormuşşş böyle. canım ben o yazdıklarını da kullandım ama bana mısın demedi valla hiç birinde bi leke bile gelmedi. beni sadece kullandığım ilaç regli yapıyo :((

canım görenler hep hamiş sanıyor beni 3 aylık göbegin var diyolar bende dur demem gerek bu duruma.insallah sende verirsin.sarımsak cayını duydunmu canım bide lahana kürünü beli incelten saracoglu önerdi

ben sürekli 3 tane ilaç kullandığım için soğan kürü bile yapmıyorum etkileşim olur diye.

bu arada diyelim 50 kilosun pko olduğunu öğrendin hamile kalabilmen için mesala 45 kilo ya düşmen lazım. ayrıca kilo verirsen yumurtlamaya başlayabilirsin literatür böyle diyo:10::10:

Son düzenleme:
sen doktora söylemedinde doktor anlamadı mı?:27:

hayır anlamadı valla zaten uçuk bi kadın :) yumurtan çok az dedi adetliyken baktı alttan. sadece hemen çocuk istiyosan seni tıp merkezine yönlendiriyim dedi bi baktım püff uçuyo fiyatlar , koştum doktora acelesi yok zamanla olsa da olur napçaz dedim oda bi dahaki adetinde gel dedi 3 aydır her adet te gidiyorum bi kan bi idrar alıyo sonraki adetinden gel diyo :) (sinirden gülüyorum) aman Rabbim büyük zamanı gelmedi diye düşünüyorum . bilmiyorum :S

allahım kadın olmak ne kadar zormuşşş böyle. canım ben o yazdıklarını da kullandım ama bana mısın demedi valla hiç birinde bi leke bile gelmedi. beni sadece kullandığım ilaç regli yapıyo :((

aynen canım benim adetlerimde kahve rengi oluyor bildiğin kahve kan.normal kan gibi degil.bazen cok az sürüyo.öyle hasır hasır adet kananmam olmadı.bir iki damla gelse bile seviniyorum...napıcaz biz ilaç ie içe böbreklerimize bişi olmasın:( tüm batın ultrasonda cektirmemiz gerek

Son düzenleme:
Kizlar sabah ovulasyon testi sonucumu paylasmistim ya an itibariyla yumurtluyorum heralde cunku atesim 36.8 her gun 36.5 oluyordu az once de jel kivaminda akintim geldi bana dua edin bugun ve yarini degerlendirmeye calisacagim. BAT i 6 haziran olanlar sanirim bugun yumurtamiz catliyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400870833692.jpg
    $1400870833692.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 33
ben sürekli 3 tane ilaç kullandığım için soğan kürü bile yapmıyorum etkileşim olur diye.

bu arada diyelim 50 kilosun pko olduğunu öğrendin hamile kalabilmen için mesala 45 kilo ya düşmen lazım. ayrıca kilo verirsen yumurtlamaya başlayabilirsin literatür böyle diyo:10::10:

aynen canım benim 60 olmam gerek.kilo aldıkca zorlasıyor gebe kalmamız.ne kullanıyosun canım.ben inofolic ecopirin glifor euthyrox içiyorum.2 aydır hayıtın hapınıda içiyorum.

aynen canım benim 60 olmam gerek.kilo aldıkca zorlasıyor gebe kalmamız.ne kullanıyosun canım.ben inofolic ecopirin glifor euthyrox içiyorum.2 aydır hayıtın hapınıda içiyorum.

folbiol dostinex glukofen kullanıyorum. doktorum bana glifor çok etkili değil demişti. sen benden zayıfsın umarım etkisini görürsün:35:

çıkmamıştı. şeker yükleme fln yaptılar. hatta bu yaşıma kadar güya çok temizdim ben:35:

gürkan kubilaya gittim malum kiloluyum ilk o dedi sende insülin direnci var diye. ama tahlillerde çıkmıyodu. onlar bi değişik hesaplama yaptılar var dediler.
pko olduğumu bilmiyoruz tabi. gürkan beye para yetmedi tabi:23::23:
8 ay glifor kullandım en az 8 ay demişti çünkü. sonra dahiliyeye gittim dedim bende insülin direnci var imkansız dedi. yok dedim ilaç kullanıyorum. bi dünya tahlil verdi. ilacı bıraktırdı. sonra bi ara bende aşırı mide bulantıları oluyodu. doktor doktor gezdim o dokorlardan biri bi kadın hastalıklarına git bakim o ne dicek dedi. ona da gittim. bi güzel muayene etti. ilk teşhis pko ve prolaktin yüksekliği.

canım dedi biraz kilo varmı sanki? olmaz mı doktor hanım hemde nasıl dedim. insülin direnci var mı sende dedi. biri var diyo biri yok diyo dedim. dur şimdi anlarız dedi. doktorun yanından ayrılırken nur topu gibi pko insülin direnci ve prolaktin yüksekliği sahibi oldum

nasıl ama:60:

insülin direncinin olduğu tahlili verdi bu bundan sonra senin tapun ömür boyu bu ilacı kullanacaksın yok derlerse göster dedi.

ve ben bu hatun sayesinde 8 ayda 6 kilo verdim. mucize gibi geliyo bana ama ben bu yaşıma kadar 3 kilo bile verememiş bi insanım:16::16:
canım hangi ilacı kullandın glifor mu??

Bu sevincini ilk sizinle paylaşmak istedim. Erkek kardeşim manisada acemi birliğinde. Usta birliği İstanbul a benim yanina düşmüş çok sevindim çok. Nesil mutluyum anlatamam yasa

Canım merhaba,

ovulasyon belirtileri de aynı gebelik belirtileri gibi zaten. Muhtemel farketmemişsindir. Kür uyguladıysan erken yumurtlaman da normal canım. Ama sen yine de bugün ve yarını da değerledir..İnşallah hamişsindir canım..:21:

Tesekkur ederim cnm bilgilerin icin saol ☺

Kizlar sabah ovulasyon testi sonucumu paylasmistim ya an itibariyla yumurtluyorum heralde cunku atesim 36.8 her gun 36.5 oluyordu az once de jel kivaminda akintim geldi bana dua edin bugun ve yarini degerlendirmeye calisacagim. BAT i 6 haziran olanlar sanirim bugun yumurtamiz catliyor

Bende hiiic bi akinti yok kasiklarim batiyo belin bucak kesiği gibi bu kdr

aynen canım benim adetlerimde kahve rengi oluyor bildiğin kahve kan.normal kan gibi degil.bazen cok az sürüyo.öyle hasır hasır adet kananmam olmadı.bir iki damla gelse bile seviniyorum...napıcaz biz ilaç ie içe böbreklerimize bişi olmasın:( tüm batın ultrasonda cektirmemiz gerek

valla çok haklısın ilaç içe içe bi hal olduk. bide bende bu ilacı kullandığımdan beri aşırı kıllanma oldu. kocamın bacakları nasıl benimde aynı. Allah sonumuzu hayır etsin sonunda bebek olacaksa herşeye razıyım katlanırım . benimde bu ay adetten sonra kahve akıntım oldu .

Back