Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Eet cnm katılıyorum sana. Bende nisanda bir uçak yolculugu yaptım ailemin yanına eğer hamile olsaydım ne yapardım gitmesem önceden almıştım bıletı ve cok ozlemıstım aılemı. Bu ay sonunda manısaya fıdıcem ama otobusle bır manı yok yanı ınsallah bu ay gelır dıyoruz umut edıyoruz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen cnm sana katılıyorum konuyla biraz alakasız olacak ama yengemizin ablası 2,5 yaşında oğluyla boşandı sonra kpss ye girdi hemşire olarak mardine atandı bir öğrendilerki çocukta otizm başlamış travmadan mersine dönüp çocuğu eğitimci bir doktora götürmesi gerek diye orda bir adamla kağıt üzerinde evlendi mersine döndü çocuk iyileşti ve kadın evlendiği adamla şimdi düğün yapacak yani her şerde hayır vardır rabbim neyi ne zaman verirse hayırlısını versin:)

Kizlar yeterli koyuluk olmus mu sizce bugun mu yumurtluyorum takvimde bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt cnm bugun yumurtluyosun ıkı uc gunu ıyı degerlendır. Bır de belırtılerın neler? Benımde bugun gorunuyor ben test kullanmadım ama belım çok agrıyo bıcak kesıyo resmen bı ka sol kasıgım batıyo anı hareketlerde. Akıntı yok.

benim bu ayda zor şuanda antibiyotik kullanıyorum o yüzden yumurta takibi yapmam çok zor inş. çalışmalarına değerde bir an önce göbişin bebişle dolar sonra sen eşini peşinde döndürürsün

canım o zmn ben ne zmn yumurtladığımı biliyordum. tam o zmna ayarladık. ilişkiden ertesi gün batmalar kramplar başladı.sonra batmayı bırakıp kasık ağrısına çevirdi. sonra mide ve bağırsakta gaz başladı. geçen hamileliğimde çok gazım vardı. bu ağrılar yüzünden anladım hamile olduğumu ama tedbir olsun diye adeti bekledim 2-3 gün geçince test yaptım pozitif çıktı. doktora gittim daha ultrasonda bişey yok kan tahlili yapıldı bthg 1 aylık gebelik seviyesindeydi. 1 hafta sonrada keseyi görmüştük..

bu kadar erken hissedilirmi yaw:44:

seffaf akıntını mı gordun :)

cnm beni hem doktor takip ediyordu hem ovulasyon testi kullanıyordum doktor öyle dedi. akıntı yeni geldi
huu huuu dedim biz o işi halleettiikkk

benim bu ayda zor şuanda antibiyotik kullanıyorum o yüzden yumurta takibi yapmam çok zor inş. çalışmalarına değerde bir an önce göbişin bebişle dolar sonra sen eşini peşinde döndürürsün

İnşallah bıtanem umudunu kaybetme sende ıkı gunde bır devam yıne de Rabbım 40 gun korurmus meleklerını. İnşallah senınde olur bu ay hep birlikte seviniriz.

ay cok sükür :) anlamadim ama neden olmus :44: neyse insallah ilac hemencik gecirir
ben iyi sayilirim önceki mesajimda yazmistim, bu ara antibiyotik kullaniyorum. aslinda yarin falan regl günüm. sabah test yaptim negatif. aslinda ilac kullandigim icin de olmazsa iyi olur belki diyorum icimden. o yüzden ben de hazirana kalanlardanim :) regl olursam da bat`im haziran 24 gibi olacak. yani cogunuzdan sonra. hepinizi hamis yollarim o zamana kadar insallah

Hissedilir cnm hatta bu sitede adetine 9 gun kala idrar testınde sılık çızgı cıkan varken neden hıssedılmesın. İnşallah bu ay sağlıkla bebeğine kavuşursun cnm senden umurluyum ben belırtılerı takıp et :)

evet tabi ki de çalışmalara devam bu sefer adtten hemen sonra başladım ama antibiyotik kullanıyo olmak canımı sıkıyo

hoowww belirtiler dün itibariyle başlamış bulunmakta...

Canımsın Rabbim 40 gun korurmuş meleklerini. İnşallah hazirana kalmadan bu ay guzel haberını alırız. Haziran da olsa yıne bırlıkteyız inşallh hakkında hayırlı zaman da gelsın bebiş cnm.

evet tabi ki de çalışmalara devam bu sefer adtten hemen sonra başladım ama antibiyotik kullanıyo olmak canımı sıkıyo

Canım leyle bırsey paylastı onu da dene ıstersen antıbıyotıkten sonra. Bı de aklında olsun rahım enfeksıyonu ıcın antıbıyotıkten cok sogan kuru ınan antıbıyotıkten daha faydalı ve sogan kuru kullanarak hem mıkroptan kurtuluyorsun hemde bebek gelıııı:)

Canım leyle bırsey paylastı onu da dene ıstersen antıbıyotıkten sonra. Bı de aklında olsun rahım enfeksıyonu ıcın antıbıyotıkten cok sogan kuru ınan antıbıyotıkten daha faydalı ve sogan kuru kullanarak hem mıkroptan kurtuluyorsun hemde bebek gelıııı:)

Kizlar yeterli koyuluk olmus mu sizce bugun mu yumurtluyorum takvimde bugun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim 3. tam pozitif cikmis evet, ama simdi sen hemen yumurtlamiyorsun. pozitif olan sey yumurtlamayi tetikleyen LH hormonu. bu hormon kanda yükselince yumurtayi tetikliyor. 24-48 saat icinde yumurtlama gerceklesecek. ama tabii tam zamanini bilmedigimiz icin bugünü ve bundan sonraki iki günü degerlendirin. yumurta 24 saat yasiyor. yumurtlamadan sonra 24 saat icinde döllenmesi lazim :)

insallahhh canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…