Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hoşgeldin nazım nasıl gidiyor?

ıyıyım ablacım cok sukur ıyı gıdıyor , yamısmıydım hatırlamıyorum cok unutkan oldum ya dun dr daydım karnımdan ultrason ıle gordu keseyı ıcındede mınıkkkk bır nokta vardedı gosterdı banada =) haftaya pıtpıtlar ıcın cagırdı bakalım ıns duyanbılırım hayırlısı ıle =)

Maşallah cnm hayıırlısı hazalla duyarsınız pıtpıtları inşallah:)

kız topitop hep soracam unutuyom senin bebek olmama sebebi ne? bellimi yani yoksa sebepsiz mi?birde iğne vurdurdunmu klomenle

Ben anlamadim valla test yapmiyo alttan bakmiyo ilac yadi igne vermedi ustten bakiyo cok guzel diyo gonderiyo. Esimden test istiyo esimde yaptirmiyo iste ne bilim boyle boyle geciyo aylar . Ben gidince bana sen niye gelip gelip duruyon diyo burda duyduklarimi anlatiyom test yap bana diyom yok bisey yapmiyo

ayyy ben bile uyuz oldum değiştir şu toktorubu doktorumda daha ilk ayım hemen lomen başladı hsg çekilmiştim zaten hemen simir testi yaptı iğnemi vurdu hapımı verdi eşimin sonucunu değerlendirdi.......sen istanbuldaysan gel gidek benim toktora

Ben diyarbekirdeyim canim senin memlekete yakinim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…