- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.981
ayneeeeen katılıyom hazalıma bak ne güzel kaynatıyoz valla işi hangi ara yapıyom artık sabah erkenden bitiyo tüm iş sonra hoooop burdayım:)))))
kız topitop hep soracam unutuyom senin bebek olmama sebebi ne? bellimi yani yoksa sebepsiz mi?birde iğne vurdurdunmu klomenleHadi insaallah duyarsin xuydugun zamanda Allahim bu duyguyu topikcan kardeslerime de nasib et diye bizi kalbinden gecirmeyi unutma insaallah bebiscim taammi
söyledimde kimse oralı olmadı vallaSana maas baglatmamis lazim zaati. Olmaz boyle fazla mesai yapiyon birde :)
Hadi insaallah duyarsin xuydugun zamanda Allahim bu duyguyu topikcan kardeslerime de nasib et diye bizi kalbinden gecirmeyi unutma insaallah bebiscim taammi
kuzum dua etmez olur muyum hiç......
hoşgeldin nazım nasıl gidiyor?ohoooo senlenmıs yıne buralar =)
hoşgeldin nazım nasıl gidiyor?
ablcaım sende takvım yapsanda senın haftanıda gorup danısacagım seyler oldugunda danıssam =) hihiihih
Maşallah cnm hayıırlısı hazalla duyarsınız pıtpıtları inşallah:)ıyıyım ablacım cok sukur ıyı gıdıyor , yamısmıydım hatırlamıyorum cok unutkan oldum ya dun dr daydım karnımdan ultrason ıle gordu keseyı ıcındede mınıkkkk bır nokta vardedı gosterdı banada =) haftaya pıtpıtlar ıcın cagırdı bakalım ıns duyanbılırım hayırlısı ıle =)
slm kızlar ben yenı katıldım kadınlar kulubune
kız topitop hep soracam unutuyom senin bebek olmama sebebi ne? bellimi yani yoksa sebepsiz mi?birde iğne vurdurdunmu klomenle
kuzum inşallah pıtpıtları duyduktan sonra yapıcam bende henüz erken
Maşallah cnm hayıırlısı hazalla duyarsınız pıtpıtları inşallah:)
inş duyucaz hayırlısı ıle :* ben hiççç kötü dusunmuyorumm herseyı ıyı dusunelım ıyı olsun :)
ayyy ben bile uyuz oldum değiştir şu toktoruBen anlamadim valla test yapmiyo alttan bakmiyo ilac yadi igne vermedi ustten bakiyo cok guzel diyo gonderiyo. Esimden test istiyo esimde yaptirmiyo iste ne bilim boyle boyle geciyo aylar . Ben gidince bana sen niye gelip gelip duruyon diyo burda duyduklarimi anlatiyom test yap bana diyom yok bisey yapmiyo
ayyyy sabır edecem artık cnm bakalım hayırlısı inşallah.....................hayırlısı ıns ablacım , ıns sendenden hayırlı haberler duyarız en kısa zamandaaa
ayyy ben bile uyuz oldum değiştir şu toktorubu doktorumda daha ilk ayım hemen lomen başladı hsg çekilmiştim zaten hemen simir testi yaptı iğnemi vurdu hapımı verdi eşimin sonucunu değerlendirdi.......sen istanbuldaysan gel gidek benim toktora
hoşgeldin cnm:)slm kızlar ben yenı katıldım kadınlar kulubune