Bütün umudumuz ağustosa kaldı

sen de bendensin.
8 günlük regl gecikmem var. testler negatif. yumurtlama testi yapıyım bakıyım nasıl çıkcak bayramdan sonra gidicem doktora. bakalım ne çıkacak başımıza

1.5 yıldır istiyoruz canım 6 aydır da tedavi oluyoruz yani yumurta tkibi falan 1 ay daha bekleyp aşılama yaptırıcaz hayırlısı canım umarım gelir artık bebekler. bir bayram daha geçirmek istemiyorum böyle

Umarım canım inşallah gelir bebişler bizi daha fazla bekletmez. İnşallah hiç aşılamaya ihtiyaç duyamadan kavuşursun bebişine sende.

Umarım canım inşallah gelir bebişler bizi daha fazla bekletmez. İnşallah hiç aşılamaya ihtiyaç duyamadan kavuşursun bebişine sende.

inşallah canım dao kadar uzun süredir bekliyorum ki bana göre artık dğal yollardan olmyacak gibi geliyor

inşallah canım dao kadar uzun süredir bekliyorum ki bana göre artık dğal yollardan olmyacak gibi geliyor
Canım benim olmayacak deme olacak sen pozitif düşün sadece doğacaği gunun gelmesini bekliyor bebisin. Rabbimin onun icin verdigi gunu bekliyor. Gelecek o gelecek o bebis bu gobuse gelecek boyle dusun bak hemencecik gelecek annesi

Canım benim olmayacak deme olacak sen pozitif düşün sadece doğacaği gunun gelmesini bekliyor bebisin. Rabbimin onun icin verdigi gunu bekliyor. Gelecek o gelecek o bebis bu gobuse gelecek boyle dusun bak hemencecik gelecek annesi

duam tamamen o yönde canım ne adaklar adadım bir bilsen ne kadar çok dua ettim bayram boyunca tek dileğim sonraki ramazan bayramında 3 kişi olarak gitmek oldu memleketlere. sabır diliyorum ve o zamanın br an önce gelmesinii

inşallah kabul olur duaların canım bende aynı durumdayım.

Bnimde bu aydan umidim yok ins eylule

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşim bu ay kesin olacak diyor 15 aydır olduğu gibi :))) ama bu ay o kadar emin ki:) garibim birşey diyemiyorum
Canım benim belki gerçekten olur niye umutsuzlağa kapılıyorsun ki. Pozitif düşün evrene pozitif mesaj gönder olacak olacak diye rabbimde inşallah verir

Canım benim belki gerçekten olur niye umutsuzlağa kapılıyorsun ki. Pozitif düşün evrene pozitif mesaj gönder olacak olacak diye rabbimde inşallah verir

öyle tabi canım inşallah olur bende olacak diyim o zaman

Meraba hanimlar ben 38+5gunluk hamileyim ara ara belme sanci giriyo adet sancisi gibi akintim yogunlasti karnim agriyo arada ama bebegimin hala gelmeye niyeti yok sanirim sizce nezaman gelir..sureklu ayaktayim yuruyorum evim dublex merdiven inip cikiyorum dus aliyorum ama yinede tikirti yok..:-(

merhaba arkadaşlar geçen ay klomen kullandım yumurtamı aşırı uyardı buyuttu ve çatlamadı ve şuan hastayım kontrole gittimm. yumurta küçülmüş ne yapmam lazım böyle sorun yaşayan var mı doktorum beni bir üst tedavi için başka yerlere yönlendirdi yardımcı olurmusunz

biz daha bebek sahibi olamamışız nasıl bilelim ki
annelerin olduğu konulara yaz bence onu.
saygılarrr

Bnde kaldim eylule off off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canim... Buraya bakamiyorum nerdeyse hic.. Ben daha anne olma adayi olamadim bile.... Ekim... Belki ekim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…