Cnm herkes memnun kalmış çoğunluğun yüzde 70i hamile kalmış 2. 3. Kullanımda bi umut...
ben tam 16 günlük bir gecikmeyle karşı karşıyayım.dr gittim dün.yumurtan çatlamış dedi fakat ben hastalanmadım daha.tüm test sonuçlarım da iyi.hamile de diilim.ama adam anlam veremediyani dr lar da bazen sebep bulamıyo.psikolojik diyolar .bu ay da olmazsa ağustosa doğru yol alcaz
Dediğin gibi her şey nasip kısmet işi. Belki rabbim onu vesile eder diye deneyeceğim yeni düşük yaptım hemen olsun istiyorum. Her şeyi denerim gibi geliyor şuan bana. Senin kaç yıldır olmuyor bebeğin rabbim inşallah verir en kısa sürede. Kontrollerin bir bitsin, tedavi olacaksan ol bak gör bebişin hemen gelir o zaman.
1.5 yıldır istiyoruz canım 6 aydır da tedavi oluyoruz yani yumurta tkibi falan 1 ay daha bekleyp aşılama yaptırıcaz hayırlısı canım umarım gelir artık bebekler. bir bayram daha geçirmek istemiyorum böyle
Var mı benim gibi aguğtosa umut bağlayan 😊 buyrun birbirimize burda destek olalım
iPad 'den gönderildi
Umarım canım inşallah gelir bebişler bizi daha fazla bekletmez. İnşallah hiç aşılamaya ihtiyaç duyamadan kavuşursun bebişine sende.
Canım benim olmayacak deme olacak sen pozitif düşün sadece doğacaği gunun gelmesini bekliyor bebisin. Rabbimin onun icin verdigi gunu bekliyor. Gelecek o gelecek o bebis bu gobuse gelecek boyle dusun bak hemencecik gelecek annesiinşallah canım dao kadar uzun süredir bekliyorum ki bana göre artık dğal yollardan olmyacak gibi geliyor
Canım benim olmayacak deme olacak sen pozitif düşün sadece doğacaği gunun gelmesini bekliyor bebisin. Rabbimin onun icin verdigi gunu bekliyor. Gelecek o gelecek o bebis bu gobuse gelecek boyle dusun bak hemencecik gelecek annesi
duam tamamen o yönde canım ne adaklar adadım bir bilsen ne kadar çok dua ettim bayram boyunca tek dileğim sonraki ramazan bayramında 3 kişi olarak gitmek oldu memleketlere. sabır diliyorum ve o zamanın br an önce gelmesinii
inşallah kabul olur duaların canım bende aynı durumdayım.
Canım benim belki gerçekten olur niye umutsuzlağa kapılıyorsun ki. Pozitif düşün evrene pozitif mesaj gönder olacak olacak diye rabbimde inşallah verireşim bu ay kesin olacak diyor 15 aydır olduğu gibi :))) ama bu ay o kadar emin ki:) garibim birşey diyemiyorum
Canım benim belki gerçekten olur niye umutsuzlağa kapılıyorsun ki. Pozitif düşün evrene pozitif mesaj gönder olacak olacak diye rabbimde inşallah verir
Kızlar adet oldum iki aydır iki gün önceye geliyo ve akıntım kanama gibi oluyo sonra adet oluyorumeylüle kaldım
Meraba hanimlar ben 38+5gunluk hamileyim ara ara belme sanci giriyo adet sancisi gibi akintim yogunlasti karnim agriyo arada ama bebegimin hala gelmeye niyeti yok sanirim sizce nezaman gelir..sureklu ayaktayim yuruyorum evim dublex merdiven inip cikiyorum dus aliyorum ama yinede tikirti yok..:-(
Ahh canim... Buraya bakamiyorum nerdeyse hic.. Ben daha anne olma adayi olamadim bile.... Ekim... Belki ekim...Bnde kaldim eylule off off
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?