- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
evet yaaa şemsssssssben şemspare ve firarperesti migrosta gördüm bugün baya pahalıydı içim gitti ama başka kitapçılara da bakıcam inşallah daha uygun fiyata bulurum:13: evet şemsin asi ruhu resmen beni kendine hayran bıraktı, hele ki mevlana toplumun sadece yüksek mevkilerine hitap ederken, şemsin en alt tabakayla bile içiçe olması, onlara bi umut bi ışık göstermesi, dışlamaması gerçekten çok etkilendim ben de okurum heralde ikinci kez, o derece
şimdi eşim 3 tane roman almış bana vampirli mampirli bişey ne bilsin bakmamış içine yazık hediye diye getirmiş kocacıkk onlara başlıcam , şimdi okumazsam alınır
yaani birde kimya hatun var tabiiiiiiii onunda hayatı dillere destannn... öyle bir hatunnnn.... onuda okumamm gerekenelr arasına kaydettim...
bu arada jesmin mailini verirsen belkide biliyosundurrr sanal kütüphaneye davet edelim seni üyeysen sende takip edelim birlikte karşılaştırıp yorumluyalım orada da...
bu arada eşinide taktir ediyorummm..bizim adam en son nevzat tarha kipatnı kadın psikolojisi kipatını almıştı onuda o ufffff hatırlamak bile istemiyorum vajili günlerdeki sıkıntılar için iyi gelir diyeee:):):)
dahada almadı ama geçen ay birlikte tammmmmmmmmmm 6 kipat aldıydık
3 ü kaldı :)
okumam gereken... nisana bitirmek hedefim:):):)
inşlh
bu arada öğrencilerimde çok okur vampirli eserler:) banada tavsiye ediyolar okuycam söz verdim
alacakaranlık falan izledim diye okumayacamdaaa
şu
son moda açlık oyunlarını alıcammm cidden:) senin kipatlarının adı nedir bacım?
buraya yazarsan sevinirim...
iyi okumalarrrrr