Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

venüs kilit soruyo soruyorum canım benim için hayat memat meselesi
Sen calısıyormusun :26:

cevap veriyorum evet canımcım çalışıyorum

Zor wallahi bizimki kosu bandını oturma odasına almak istiyor izin vermiyorum diye bahane buluyor..pes ettim ben artık

benimkide ara sıra spora gidicem diye söylüyor ama henuz poposunu kaldırıp gidemedi

Ay ben kaçırmışım Nazcım maşallah çok şanslısın elti konusunda inşallah hep böyle devam eder
Benim eltim de yok elti olabilme ihtimalim de yok hiç de şikayetçi değilim gerçi

Ay millet kocamı nasıl zayıflatcam diyor ben aşkımı nasıl şişmanlatsam derdindeyim
Adam bir deri bir kemik ayol
Spor da yapar ama yapmayıp bıraksa da hiç kilo almıyor.
Ama ben...
Ben ve koca totişim

İnanmıyorum calıstıgın halde bu cok yenı tarıf mı denıyorsun
Masallah dıyım

ama napıyım ilk 6 ay annemi ve teyzemleri aradım şunu yapcam nasıl yapılır diye baktım olcak gibi değil netten bakıyorum giderkende eksik malzemeleri alıyorum kociş gelene kadar 1 saat vaktim var direk yemeğe girişiyorum aslında onu yemek yerken seyretmek hoşuma gidiyor yesin ama kilo almasın ne güzel olur

canımcım evlimisin nişanlımısın ????

[/QUOTE]

Nişanlıyım inşallah yazın evlenmeyi düşünüyoruz.

Venüsten canım sen nasıl kilo veriyorsun? Benim bildiğim evliler daha çok kilo alır, adam yedikçe kadın zayıflamaz

Son düzenleme:

Nişanlıyım inşallah yazın evlenmeyi düşünüyoruz.[/QUOTE]

oooo bebişim bu dönem almaz o hiç merak etme sana o yüzden sordum benimki nişanlıyken cin ali gibiydi şimdi gören tanıyamıyo hayırlısı ile bi evleninde gör bak sen nasıl dobido oluyor

Venüsten canım sen nasıl kilo veriyorsun? Benim bildiğim evliler daha çok kilo alır, adam yedikçe kadın zayıflamaz

ben nişanlıyken kilo aldım 3 defa gelinliğin göğüs kısmını değiştirdi kadın bi daha sakın kilo alıp gelme son prova dedi patlayacaktım artık sığamıyodum hiç bişeye evlendim bi doğum kontrol hapına başladım 1 gr göbiş kalmadı sırtıma yapıştı resmen karnım tüm bel bölgem eridi zaten az olan kıllarımı uçurdu hap baktım olmayacak bıraktım hapı herkes kilo alır bende ters etki yaptı bak 6 aydır hap kullanmıyorum nerdeyse o kadar yiyorum yiyorum biraz kilo aldım ama göbiş aynı fazlalık yok hayretler içerisindeyim bende ama mutluyum yani bu durumdan kıskançlık abidesi eltim öldü öldü fesatlıktan hemen hapa başladı ama onda aynı etkiyi göstermedi bünye ile alakalı demekki bana diyor sen başka bişey mi kullanıyorsun yemin ediyorum inanmıyor

Nişanlıyım inşallah yazın evlenmeyi düşünüyoruz.

oooo bebişim bu dönem almaz o hiç merak etme sana o yüzden sordum benimki nişanlıyken cin ali gibiydi şimdi gören tanıyamıyo hayırlısı ile bi evleninde gör bak sen nasıl dobido oluyor [/QUOTE]

Yok canım olmaz ben malımı biliyorum. Uzun yıllardır tanışıyoruz biz, çocukluktan beri. Adam hep böyle hep böyle. Üstelik bir de iştahlı ki maşallah yani dünyaları yer yine doymaz.

Ay ama ben de kıskandım şimdiiiii Ben kendimi bildim bileli hep çok zayıftım ama sonra bir buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım hem kıllarım arttı hem de acayip kilo aldım üstelik spora ve diyetisyene gitmeme rağmen. Hapı bırakalı 8 9 ay oluyor ama hem kıllar hem kilolar kaldı bende Ağdaya verdiğim parayı başka hiçbirşeye vermiyorum ben

[/QUOTE]

Yok canım olmaz ben malımı biliyorum. Uzun yıllardır tanışıyoruz biz, çocukluktan beri. Adam hep böyle hep böyle. Üstelik bir de iştahlı ki maşallah yani dünyaları yer yine doymaz.

canım bizde eşimle çok uzun yıllardan beri tanışıyoruz çünkü normal arkadaştık yani ben öyle görüyordum sevgililerimi anlatırdım ona sonradan anladım meğer adamın bende gözü varmış hayatı boyunca zayıfmış askerlik resimlerine bakamıyorum bile çocuk gibi sanki aç kalmış yıllarca... kayınvalidem diyor ben 28 senede bu hale getiremedim sen 1 senede getirdin maşallah diyor nasıl baktıysan oğluma diyor genelde çoğu erkek evlenince kilo alır biraz sabret göreceksin sen nasıl alıyor tabi bazı istisnalar vardır almayan ama sen almasını istiyosan seninki umarım o istisnalardan olmaz benim kociş gibi alır bol bol kilocuk

Ay ama ben de kıskandım şimdiiiii Ben kendimi bildim bileli hep çok zayıftım ama sonra bir buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım hem kıllarım arttı hem de acayip kilo aldım üstelik spora ve diyetisyene gitmeme rağmen. Hapı bırakalı 8 9 ay oluyor ama hem kıllar hem kilolar kaldı bende Ağdaya verdiğim parayı başka hiçbirşeye vermiyorum ben [/QUOTE]

ne kadar fazlalığın var canım ??? diyetisyen ne dedi peki hiçmi faydası olmadı...hormonlarına baktırdınmı ? çok anlamam bu işlerden ama bi çaresi olmalı daha gençsin yani üzerinde kilo kalmaması lazım.....ben bırakalı kıllar yavaş yavaş gelmeye başladı ama normal çıkan yerlerde yine az hiç çıkmayan yerlerde çıkıyo nedense hiç ağrısız regl geçiriyordum sinir krizine girmiyodum 1 hafta öncesinden eşim diyo sen hapa başla böyle olmayacak ama istemiom tekrar hapa alışana kadar zor oluyor zaten çok bebiş yapasım var herkes hamile canım çekip duruyor

kızlar punchase 'den haber yok..

sanırım olumlu ilerlemiyor yoksa evde bir şekilde nete girip haber verirdi bize... acaba aileisnin yanına mı döndü? (

Bugün öğlen saatlerinde punchshe ye mesaj atmıştım ama hala dönmedi:26:

Son düzenleme:
Kızlaarrrr nerdesiniiiizzzz?
Valla yoklamalar hep eksik.
Ala yok Punchshe yok Birkadın yok Trlelli zaten yok
Merakta bırakmayın bizi

kızlar yazıp yazmama konusunda br karar veremedim yazacak çok birşeyim yok...

birde ingilizce topiğine çok sinirlendim açıkçası yazmak istemedim hiçbirşey...
herkes öğretmen herkes biliyor birşeyleri herkes ben daha iyi bilirimi ispatlamaya çalışıyor
hadi öğretin hazırım dediğimde herkes kayboluyor konuşmaya gelince herkes var ama uygulamaya gelince uygulayana da sen yanlışsın diye çomak sokuluyor..
şu sıkıntılı günlerimde tek eğlencem olan ingilizce çalışmamda sona erdi.
yapacak hiçbişeyim yok
sıkılıyorum
ve açıkçası buraya bile uğramıyorum
sadece forumun oyunlarından oynuyor çıkıyorum..
hepinize şimdilik iyi eğlenceler
mesaj tarak halimi hatrımı soran arkadaşlarada ayrıca teşekkür ederim

psikolojik olarak çok yıprandım ve artık hiçbirşey yapmak istemiyorum... kendimi toparladığımda aranıza dönmek dileğiyle şimdilik hoşçakalın

Çok üzüldüm canım böyle hissetmene umarım hemencecik geçer

umutsuzluğa düşme nolursa olsun biraz bencil olup kendini düşün
sen varsan dünya var,herkes var unutma

canlarım pisipisimm bir kadın alacım Punchshe adını hatırlamadığım yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarım konumu biliyosunuz zaten..
3 ay oldu artık..
V hala ses seda yok..
Kafamda herşey bittii
o adam artık benim için
Şuanda boş bi dairemiz var burda binamızda onunla uğraşıyoruz biraz tadilat lazımdı düzenimi oraya kurucam..
İş başvurusu yaptım haber bekliyorum..
hastanede hostesliği asisitanlık kursuna başladım
6 ay staj yapıcam hayat çok güzel..
çok mutluyum huzurluyum..
tek dileğim mahkemem olaysız ve tatsız geçsin hiç bişe istemiyorum sadece yakamı kurtarmak istiyorum..
Davayı henüz açmadım vekaletimi verdiğim an açılcak davam avukatımı ayarladım..
Hayatım kaldığı yerden devam ediyoo mutluyum var mı ötesi yaa
Tekrar doğdum..
Korkak pısırık içine kapalı hasta ben gittii..
dim dik kendine güvenen güleryüzlü pozitif bir kız doğdu..
Küllerimden doğdumm resmen..
Rabbime sığındım her gece bana yardım et dedim Rabbim hep yanımda yar yardımcımdı..

Herşey daha güzel olaacak bi boşanim şans bendne yana..
Eşim kaza yapmış arabayı vurmuş..
zerre umrumda diil
ahım bir bir çıkacak hepsinden.. işte ispatı çıkıyoda..
İçiniz temiz vicdanınız rahat olsun şu dönemde zerre beddua etmedim hep Rabbime havale ettim işte rabbim hesabımı soruyor..

susup hayatıma devam ediyorum hepinize teşekkürler tek doğrunuz lütfen igs olsun (içinizden gelen ses)

ilk 2 hafta zor oluyoo ağlamalar zırlamalarr hastalıklar ayılma bayılmalar..
ama inanın geçici şimdi gülüyorumm
hiç gereği yokmuşş
kendimi üzmeye yıpratmaya..
acıncak hale geliyosunuz nedne acizmisiniz siz acıcaklar size..
hatta bugün gittim alışverişimi yaptım kaldırımları uzun uzun yürüdüm..
kocaman derin bi nefes aldım sağlıklıyım oğlum yanımda mutluyum ve hala nefes alıyorum bunada şükür dedim..

mUTSUZLUK BERABT BİŞİYMİŞ..
Maskeler takmak
için kan ağlıyoken gülmek..
derdini anlatamamak..
gözünün yaşını silip zorunlu gülmek..
kafaya takmak..
koca gelcek diye beklemek..
hepsii berbatmışş

Hııı boşanıcam aşk da olucak hayatımda sevgide herşeyde..
kapılarımı kapatmadım sadece dünyaya yeniden geldim hepsi buu..

Hatalr bizler için ve herkez kötü değil Rabbim iyilerle karşılaştırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…