Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Aydasu canım bana bu konuda da el at madem :KK4: Çeyizleri soruyorum totoyu nasıl eritceğimizi soruyorum ay ben senden ne çok şey istiyorum :KK31: Kızlar spor da yapıyorum ama veremedim gitti şu kiloları, artık zayıf olmak istiyorum ben de :KK12:

karbnhıdrat dıyetını onerırım canım sana ben bı sure onu yaptım.sımdı de az az yıyorum cunku artık canım bişey yemek ıstemıyo.ama ac kalmamak ıcın yıyorum..gecen ay 3 kılo verdım..arada hareketler yapıyorum leslıe yaptım bı sure ama dewamlı ısım cıkıyo ewde olmuyorum bazen fırsat buldukca yapıyorum kardıyo falanda ıse yarıyo..göbegım var :)ama oda gdıyo bıde yanlarım nerdeyse gttı :) bu sene gercekten kılo aldım aslında zayıftım ne guzel :KK43:en onemlısıde en az 1.5 en cok 3 lıtre su ıctım cok ıse yarıyo..he aslında 2.5 kafı ama ıcemedıgım zmanlarda kesınlıkle 1.5 ıctım fark bellı oluyo.ınceldım:)

Son düzenleme:
Ewett yaaa..üstelikteee yarın beniimmm dogum günümmmm:21:

İlk kutlayan biz olalım o zaman canım...
Mutlu yıllar canım şimdiden...

evet takımdayım ama şu son haftalar foss durumdayım :)

Olsun her hafta aynı olacak değil ya :KK34:

anacım hiç sorma evlenirken çıtır çerez bişeydi kocişim şimdi göbekli bi adam oldu çıktı evlenince 1,5 yılda 26 kg alırmı bi insan :KK20: 2 gün rejimde 3 gün coşuyo maşallah hiçmi yemek yapmasam napsam bilmiyorumki senin yüzünden aldım diyo :KK4: anası aç bırakmış bunları bana gelince karnı doydu taştı maşallah :KK53:

ben çok severdim biraz acılı bol limonlu ama artık özlemek istiyorum bir müddet pırasayı :KK34:

Ama şimdi adamcağız da doğru diyor venüs bak evlendıkten sonra almış...
Kim bilir ne yemekler yapmıssındır...

Aydasu canım bana bu konuda da el at madem :KK4: Çeyizleri soruyorum totoyu nasıl eritceğimizi soruyorum ay ben senden ne çok şey istiyorum :KK31: Kızlar spor da yapıyorum ama veremedim gitti şu kiloları, artık zayıf olmak istiyorum ben de :KK12:

Ne demek pisim... Seve seve yardım ederim :KK8:
Kaç kilo fazlan var tahmini :KK55:
Bi de spordan kastın neler, gun ıcınde ne yersın ıcersın...
Bana bı gununu ozetlermısın bakalım bı madem spor da yaptıgın halde veremıyorsun bakalım bı :KK24:

Ay ben kaçırmışım aramızda doğumgünü çocuğu varmış :KK71: Yeni yaşın sevdiklerinle sana sağlık mutluluk getirsin canım. Çok kocaman öpüyorum seni :KK54:

Bana bı gununu ozetlermısın bakalım bı madem spor da yaptıgın halde veremıyorsun bakalım bı :KK24:

Ya benim 5 kilo vermem lazım :KK5: Spordan kastım da bfit e gidiyorum işte hergün 45 dk sürüyor. Ya ben ıvır zıvıra çok düşkünüm zaman zaman kesiyorum yemeyi fark ediyorum hemen ama işte dayanamıyorum ki :KK59: Bir de benim çok fena bir hastalığım var dolap tırtıklamayı, ayak üstü atıştırmayı çok seviyorum :KK58:

Kızlar sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyorum. Bir kaç yere iş başvurusunda bulunucam ve olma ihtimali var gibi gözüküyor. Ne olur çok dua edin de işe alınayım. Malum düğün dernek yapılacak inanın korkumdan yer bakamıyorum nasıl altından kalacağız diye. Nişanlım da yeni mezun doğal olarak bir birikimi yok, aileler desen herkes kendi halinde geçinmeye çalışan insanlarız. Hem onlar hem de biz öyle varlıklı insanlar değiliz. Benim annem bir devlet memuru tek maaşla geçiniyoruz. Sakın yanlış anlamayın ben şükrediyorum herzaman ama işte evlilik kolay olmuyor. Eğer bu iş başvurum kabul edilirse çok rahat olacağım ben de korkusuz bir şekilde heveslendiğim ne varsa rahatça karşılayabileceğim çünkü. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

Ya benim 5 kilo vermem lazım :KK5: Spordan kastım da bfit e gidiyorum işte hergün 45 dk sürüyor. Ya ben ıvır zıvıra çok düşkünüm zaman zaman kesiyorum yemeyi fark ediyorum hemen ama işte dayanamıyorum ki :KK59: Bir de benim çok fena bir hastalığım var dolap tırtıklamayı, ayak üstü atıştırmayı çok seviyorum :KK58:

Kızlar sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyorum. Bir kaç yere iş başvurusunda bulunucam ve olma ihtimali var gibi gözüküyor. Ne olur çok dua edin de işe alınayım. Malum düğün dernek yapılacak inanın korkumdan yer bakamıyorum nasıl altından kalacağız diye. Nişanlım da yeni mezun doğal olarak bir birikimi yok, aileler desen herkes kendi halinde geçinmeye çalışan insanlarız. Hem onlar hem de biz öyle varlıklı insanlar değiliz. Benim annem bir devlet memuru tek maaşla geçiniyoruz. Sakın yanlış anlamayın ben şükrediyorum herzaman ama işte evlilik kolay olmuyor. Eğer bu iş başvurum kabul edilirse çok rahat olacağım ben de korkusuz bir şekilde heveslendiğim ne varsa rahatça karşılayabileceğim çünkü. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?[/QUOTE]

umarımm işee alınırsın..şimdiden yeni işin hayırlı olsun diyelimmmmm:)))
Nazcımm doğumm gününnnn<kutlu mutlu ossun!

anacım hiç sorma evlenirken çıtır çerez bişeydi kocişim şimdi göbekli bi adam oldu çıktı evlenince 1,5 yılda 26 kg alırmı bi insan :KK20: 2 gün rejimde 3 gün coşuyo maşallah hiçmi yemek yapmasam napsam bilmiyorumki senin yüzünden aldım diyo :KK4: anası aç bırakmış bunları bana gelince karnı doydu taştı maşallah :KK53:

ben çok severdim biraz acılı bol limonlu ama artık özlemek istiyorum bir müddet pırasayı :KK34:

Benim kocişte öyle...ahh ben bu adamıı nasıl zayıflatcam hiç bilmiyomm:KK37:

DOGUM GÜNÜ cocugu geldiiiiiii :KK8::KK52:ayy cok heycanlıyımmm yaa:KK66:

İlk kutlayan biz olalım o zaman canım...
Mutlu yıllar canım şimdiden...

Olsun her hafta aynı olacak değil ya :KK34:

tşk ederim aydasu tşk edrim aydasu :KK69:

valla canım hergün yüzleşmek zorunda olduğum acı gerçek
bakalım hafta da 3 kere spora gidiyorum
inşallah sonuç alırım

alırsın azmin elinden ne kurtulur
Ay ben kaçırmışım aramızda doğumgünü çocuğu varmış :KK71: Yeni yaşın sevdiklerinle sana sağlık mutluluk getirsin canım. Çok kocaman öpüyorum seni :KK54:

Kızlar sizlerle güzel bir haber paylaşmak istiyorum. Bir kaç yere iş başvurusunda bulunucam ve olma ihtimali var gibi gözüküyor. Ne olur çok dua edin de işe alınayım. Malum düğün dernek yapılacak inanın korkumdan yer bakamıyorum nasıl altından kalacağız diye. Nişanlım da yeni mezun doğal olarak bir birikimi yok, aileler desen herkes kendi halinde geçinmeye çalışan insanlarız. Hem onlar hem de biz öyle varlıklı insanlar değiliz. Benim annem bir devlet memuru tek maaşla geçiniyoruz. Sakın yanlış anlamayın ben şükrediyorum herzaman ama işte evlilik kolay olmuyor. Eğer bu iş başvurum kabul edilirse çok rahat olacağım ben de korkusuz bir şekilde heveslendiğim ne varsa rahatça karşılayabileceğim çünkü. Dualarınızı eksik etmeyin olur mu?

ewet yaa:))bugün dogum günün cocuguyum benn şımartın az benii be:)))tşk ederim bende coooook öpt
naz doğum günün kutlu mutlu olsun:KK71::KK71::KK71::KK71:
tşk ederim canımm:KK70:

umarımm işee alınırsın..şimdiden yeni işin hayırlı olsun diyelimmmmm:)))
Nazcımm doğumm gününnnn<kutlu mutlu ossun![/QUOTE]

tşk ederim tşk ederim:KK52::KK70:

Nazcım doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.
Yeni yaşın sana salık, mutluluk ve boooollll huzur getirsin inşallah.
Hep sevdiklerinle, hep sevildiklerinle ol..
Çok çok öpüyorum seni...

:KK71::KK54:

gerçekten kimseden ses seda çıkmıyor
soruyoruz cevapda vermiyolar
trlellinin başka konularda rastlıyorum gelişme yok galiba
ala baban nasıl öncedende sordum ama yanıt vermedin

canım çok özür dilerim görmemişimdir.
babam ilaç tedavisine başladı.
e kolay bir dönem beklemiyor bizi, biliyorum, tecrübeyle sabit.
ama buna da şükür diyorum....:nazar:

hepinizi çok seviyorum, çok özledim ama nolur beni mazur görün, bu aralar hiç bişey yapasım yok:KK19:

umarımm işee alınırsın..şimdiden yeni işin hayırlı olsun diyelimmmmm:)))!

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah kabul edilirim

ewet yaa:))bugün dogum günün cocuguyum benn şımartın az benii be:)))tşk ederim bende coooook öpt:[/COLOR][/B]

Ay şımartırız tabi de eşin ne yapcak ya da yaptı ben onu merak ediyorum :kk77:

hepinizi çok seviyorum, çok özledim ama nolur beni mazur görün, bu aralar hiç bişey yapasım yok:KK19:

Canım Allah hem babana hem de tüm hastalara çok acil şifalar versin inşallah

Nazcım doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.
Yeni yaşın sana salık, mutluluk ve boooollll huzur getirsin inşallah.
Hep sevdiklerinle, hep sevildiklerinle ol..
Çok çok öpüyorum seni...

:KK71::KK54:

ne güzel dilekler bunlarr cooook coook teşekkür ederimm alacımm:KK16:

Canım cok şükür ki ilac tedavisi ile gececek bir hastalık allah dermansız dert vermesin..
moral verin babanıza canım benim kıyamam..
tez zamanda saglıgına kavusur inş

Nazcım doğum günün kutlu olsun :):KK69::KK69::KK71::KK71::KK71:

tşk ederimmm:KK70:tşk ederiiimmmmmm:KK24:

Çok teşekkür ederim canım. İnşallah kabul edilirim

Ay şımartırız tabi de eşin ne yapcak ya da yaptı ben onu merak ediyorum :kk77:

Canım Allah hem babana hem de tüm hastalara çok acil şifalar versin inşallah

Ayy bilmiyorumm:)))daha bişi yok beklemedeyim:21::KK1:

Bu arada Demin kargo geldi..pasta içinde not var dedi kargocu..
eşimden sandım actım eltimmiş:))
cok mutlu oldumm canııım canıım eltiiimmmmm:KK69:

ama napıyım canım ben yemek yapmasını evlendikten sonra öğrendim netten buradan araştırıp hep yeni yeni şeyler denedim oda hepsine bayıldı löp löp yedi sonuç kocaman bi göbiş :KK8:bende onun kadar yiyorum ama değil kilo almak olanıda veriyorum napsamki acep :KK76: yaz geliyor bir an önce eritmem lazım kocişimi salata çorba yapıyım ben en iyisi her akşam hamur işinide kesiyim bi müddet :KK16:

[/COLOR][/B]

Benim kocişte öyle...ahh ben bu adamıı nasıl zayıflatcam hiç bilmiyomm:KK37:

canım önce bizim azmedip bunları bi dize getirmemiz lazım başka yolu yok onları beklersek yandık walla :KK17:

oyyyy oyyy maşallah keşke benim eltimde bu kadar ince olabilseydi aman nazar değmesin hep böyle kalın :nazar: ben bi sürü hediyeler gönderdim hatun tenezzül edip teşekkür bile etmedi bende artık hiiiiç bi şey göndermiyorum şansını kaybetti
:KK24:

bfit bu ne bacım :26: de bakam

Rabbim şifalar versin alacım...
Allah beterınden saklasın...
Biz de senı cok ozledık :KK43:

:KK53: ay maşallah eltıye :nazar: nazcım...

ama napıyım canım ben yemek yapmasını evlendikten sonra öğrendim netten buradan araştırıp hep yeni yeni şeyler denedim oda hepsine bayıldı löp löp yedi sonuç kocaman bi göbiş :KK8:bende onun kadar yiyorum ama değil kilo almak olanıda veriyorum napsamki acep :KK76: yaz geliyor bir an önce eritmem lazım kocişimi salata çorba yapıyım ben en iyisi her akşam hamur işinide kesiyim bi müddet :KK16:

oyyyy oyyy maşallah keşke benim eltimde bu kadar ince olabilseydi aman nazar değmesin hep böyle kalın :nazar: ben bi sürü hediyeler gönderdim hatun tenezzül edip teşekkür bile etmedi bende artık hiiiiç bi şey göndermiyorum şansını kaybetti
:KK24:

venüs kilit soruyo soruyorum canım benim için hayat memat meselesi :KK60:
Sen calısıyormusun :26:

ay nekadar düşünceli bi eltiymiş bu :KK53::KK53::nazar::nazar:
yeni eltinmi canım

ewet:))) hatırlarsınız belki ne mutlu olmuştum nişan için..mutluluguma değdi mi ne:KK76:

canım önce bizim azmedip bunları bi dize getirmemiz lazım başka yolu yok onları beklersek yandık walla :KK17:

oyyyy oyyy maşallah keşke benim eltimde bu kadar ince olabilseydi aman nazar değmesin hep böyle kalın :nazar: ben bi sürü hediyeler gönderdim hatun tenezzül edip teşekkür bile etmedi bende artık hiiiiç bi şey göndermiyorum şansını kaybetti :KK24:

Zor wallahi bizimki kosu bandını oturma odasına almak istiyor izin vermiyorum diye bahane buluyor..pes ettim ben artık:KK53:

bfit bu ne bacım :26: de bakam

Rabbim şifalar versin alacım...
Allah beterınden saklasın...
Biz de senı cok ozledık :KK43:

:KK53: ay maşallah eltıye :nazar: nazcım...

tşk canım..inş bölee kalırr:KK16:

Bfit bir spor merkezi zinciri değişik bir metotları var, istasyon sistemi deniyor. Google amcaya sor söyler :KK1:

X