Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Sevgili gzmnc bak sana geçen kasım yaşadığım birşeyi anlatayım.
Ben facebook kullanmıyorum, kullanmayı da planlamıyorum ancak nişanlımın hesabı var.
Ben de ona birşey söylememekle beraber arada girip kontrol ediyorum çaktırmadan :KK55:
Yine böyle bir an şeytan dürttü bir baktım ne göreyim.
Kızın biri mesaj yağmuruna tutmuş üstelik kızla ortak arkadaşları da var.
Tabi ben kudur kudur öldüm oturduğum yerde.
Sonra bir baktım hem facebook hesabındaki hem de mailine gelen bildirim silinmiş.
Ertesi gün buluştuk tık yok söylemiyor.
Ben sinirimden çatlıyorum ama :KK47:
Nasıl becerdiysem hayatımda ilk defa kendimi tuttum ve bildiğimi belli etmedim.
Hesabı takibe aldım hergün arşiv bilgilerini indiriyordum.
İşte ben görmiyim diye sildiği mesaj var mı diye.
Sonuç olarak nişanlım Allah ıma şükür kızla pek muhattap olmamış.
Bunu anlattım çünkü muhtemelen senin erkek arkadaşın da nişanlım gibi düşünmüştür.
Ortam gerilmesin diye konuyu kapatmıştır; bu birincisi.
İkincisi bana göre aldatmanın duygusalı, cinseli, "arkadaşça küçük bir flört"ü olmaz:KK47::KK47::KK47:
Eğer karşı tarafın yaptığı şey seni yaralıyorsa bir bakış bile aldatmaktır bence.
Üçüncüsü eğer konuşmak istiyorsan konuş ama onu yargılamdan, kızmadan.
Malum erkekler gelemiyorlar böyle şeylere.
Açık ve net ifade et kendini.
Ha bu arada o şırfıntının da ağzının payını okkalı bir şekilde ver.
Bu ne ya erkek avına çıkmış kadınlar.

Son olarak mutluluğunuz daim olsun, nazarlara gelmeyin inşallah canım.

canim cok sagol...

biz de dün konustuk sakince, o da gereken cevabi verms. oldukca samimi davrandi... ama elbette kontrole devam... :KK52::KK52::KK52:

cok sagol iyi dileklerin icin...

öpüyorum...

ben birseyi daha merak ettim :))

sevgiyle, askla birisine bagli olmakla, birisine aliskin olmaktan dolayi bagliligi nasil ayirt edersiniz???

yani karsinizdaki insani seviyor musunuz ona alistiniz mi artik??

ben birseyi daha merak ettim :))

sevgiyle, askla birisine bagli olmakla, birisine aliskin olmaktan dolayi bagliligi nasil ayirt edersiniz???

yani karsinizdaki insani seviyor musunuz ona alistiniz mi artik??

nkdr gzl bi soru...bende bulabılsem cvpını..eskı sevgılımle aramızdakı elektrık bıttı deyıp arkadas olduk..bırlıkte ödev yaptık bırlıkta gldk eglendın..cıdden..snra o geldi bana..ilk askım afalladım..arada kaldım bıyanda 3 senedır yemem ıcmem aynı olan ınsan..diger yanda ayaklarımı yerden kesen..vazgecmem gerekıyr ama hangısı agır basıyor bılemıyırm...bırını tamamen kaybedıcem de..hangısı alıskanlık hangısı gercek ask bılemıyrm..cunku ıkısıde aynı sekılde acı verıyor...

nkdr gzl bi soru...bende bulabılsem cvpını..eskı sevgılımle aramızdakı elektrık bıttı deyıp arkadas olduk..bırlıkte ödev yaptık bırlıkta gldk eglendın..cıdden..snra o geldi bana..ilk askım afalladım..arada kaldım bıyanda 3 senedır yemem ıcmem aynı olan ınsan..diger yanda ayaklarımı yerden kesen..vazgecmem gerekıyr ama hangısı agır basıyor bılemıyırm...bırını tamamen kaybedıcem de..hangısı alıskanlık hangısı gercek ask bılemıyrm..cunku ıkısıde aynı sekılde acı verıyor...

yani kistas geride birakinca hangisinin daha cok canini acitacagi mi?? ya da birlikteyken sana en cok keyif veren mi?? aliskanliklar bize bagli degil mi, zamanla yeni aliskanliklar kazanmak, eskileri unutmak...

peki gercekten asik oldugunu nasil anlarsin?? anlayabilir misin??

Çok özel birşeyi paylaşıyorum şu anda, hiçbir arkadaşım çevremdeki kimse bilmez bunu.

Lisedeyim, bir çocuk var karşı sınıfta.
Ölüyorum onun için ama nasıl anlatamam.
Eli ayağına dolaşmalar, onu görünce paniklemeler, kalbi güm güm atmalar...
Bacakları titremeler, içimde uçuşan kelebekler...
15 16 yaşlarındayım...
Çok aşığım işte derdim büyük.
Çocuk da bana karşı boş değil.
Kimseye yüz vermez, adam yerine koymaz ama iş bana gelince değişiyor.
Ben deliriyorum neden ilk adımı atmıyor artık diye.
Bende de adım atacak cesaret yok; iyiki de yokmuş bunu sonra anladım.
İşte ben bu çocuğa daha yakın olayım, çevresinde dolanayım diye onun sınıfındaki kızlarla arkadaş olmaya başlıyorum.
Artık sınıfa bol bol giriyorum tabi bu arada yıllar da geçiyor; hazırlık, lise1 bitiyor ve lise2nin 2. dönemine geliyoruz.
Başka bir sınıftan arkadaşım beni karşı sınıftan başka bir çocukla tanıştırıyor.
Ama aramızı yapmak amaçlı değil gerçekten dostça tanışıyoruz.
Bu yeni çocuk sayesinde ben karşı sınıfa daha da çok giriyorum ve aşık olduğum çocuk kıskanmaya başlıyor.
Ben hala aşığım ama duygularımda körelme var.
Bu arada yeni çocukla baya sıkı fıkı arkadaş oluyoruz hatta bütün yaz görüşüyoruz.
Tekrar okul açılıyor, lise sondayız artık öss telaşı var.
Yeni çocuk çok başarılı zaten bana bir sürü soru çözüyor.
Artık gece gündüz bu yeni çocukla iletişim halindeyim.
Konuşacak bir sürü konu var, beni anlıyor ki bir ergen asla kendisinin anlaşıldığını düşünmez :KK1:
Her konuda hayata bakışımız aynı bu yeni çocukla.
Meraklarımız, zevklerimiz, heycanlarımız, hedeflerimiz.
Yeni çocuk ben ve bizi tanıştıran arkadaşımız artık ayrılmaz bir üçlüyüz.
Herkes bizi biliyor, aramızdan birine birşey olsa hemen diğerlerine haber veriliyor...
Derkeeeen lise bitiyor ve ben össden hemen sonra ailemle tatile gidiyorum.
Dönünce yeni çocuk bana duygularını itiraf ediyor.
Açık açık söylüyor:
Sana aşık değilim, ne hissediyorum inan bilmiyorum sadece sensiz çok mutsuz oluyorum diyor.
Düşünüyorum, önce kızıyorum en iyi arkadaşlarımdan biri bunu nasıl yapar diye.
Bu arada aşık olduğum çocuk sonunda adım atma çabalarına giriyor.
Ufak ufak mesajla şiir yollamalar başlıyor.
Heycanlanıyorum aslında ama aklım yeni çocukta; ne yapsa diye düşünüyorum.
Uzun bir kararsızlık döneminden sonra aşık olduğum değil de iyi anlaştığım yeni çocuğu seçiyorum.
İyi ki de öyle yapıyorum çünkü aslında için için ben de seviyorum onu.
Ama onun da dediği gibi bu aşka değil daha farklı bir sevgi.
Ama güçlü bir sevgi :nazar::nazar::nazar::KK69::KK69::KK69:
Hiç ayrılmıyoruz hem de ne olursa olsun.
Rabbime binlerce şükür ki bir ay içinde de evleniyoruz :KK69::KK69:

Evet insan yeni alışkanlıklar seçebilir.
En azından ben seçtim ve hayatımda verdiğim en mantıklı kararlardan biriydi.
Diğer çocuğa karşı hşssettiğim aşktı bence çünkü mantık sınırlarından çıkmıştım.
Ama nişanlıma karşı hissettiğim şey sevgi.
Biz en başından beri nedense birbirimizi 10 yıllık karı kocalar gibi seviyoruz.
Aşk yok ama çok güçlü bir sevgi var.
O kadar güçlü bir sevgi ki başka birine karşı hissettiğim o yoğun aşk yanında sıfır kaldı.
Demem o ki insan yreğini dinlemeli.
Orda tüm soruların cevapları var.
Kimisi aşkı seçer kimisi sevgiyi.
Kimisi de hem aşkı hem sevgiyi aynı adamda bulur.

Son düzenleme:
Pisim...
Ne yaptın kuzum...
Çok etkilendım ben ama :KK43:
Rabbım bı omur ayırmasın sızı :KK69:

pisicim cok cok guzelll.....

dur simdi toplanti var. geleyim ben de anlatcam benzer bi hikaye :))

evvettt geldim :))

pisicim bende de benzer bir durum yasandi..

söyle ki;

ben universiteye kadar kimseye karsi birsey hissetmedim. zaten cok agir takilan biriydim, yani liseden kactane arkadasinla sikifikiydin diye sor hickimse :) en yakin arkadaslarim annem ve kardesimdi. bir de ilkokuldan beri evde kesin kurallar vardi, okul zamani televizyon sadece h.sonu o da sinirli, aksam erken yatilacak erken kalkilacak... hic sikayetci olmadim cok ilginc.. dusununce kendi sabrima sasiriyorum :p

arkadaslarimla iliskilerim hep mesafeli olmustur, espirilerini komik bulmazsam gulmezdim :) onlar da sinir olurlardi.. ama komik degilse ne yapayim diye dusunur aldiris etmezdim. Kisacasi soguk nevale :KK52: :KK52: :KK52:

uni.de ilk sene tek kizim :KK53: :KK53: 40 küsür erkek... ama hic de ilgime cekmedi kimse. 2. sinifta baska kizlarda geldi, konusmalar tabiki de erkek arkadaslari. ben tabi sap :KK30: :KK30:..

böyle olunca acabalar basliyor.. sonra okulda bilgisayar dersi icin alt siniflara asistanlik yapmaya basladim. bizim bölümden ama 2 üst siniftan bir arkadasla :kk77: :kk77:

olgun, agir abi, eli yüzü düzgün... birgün birden bire ona karsi birseyler hissetigimi anladim. sonrasinda da sürekli onu görmeye calismalar, konusmaya calismalar... haftada 2 gun 2 saatti ve ben iple ceker olmustum... okula dersim yoksada erken gidip onun ders programini takip ediyordum. 2. sinif öyle bitti. o da mezun oldu... ben artik e gitti nasil olsa unuturum diye dusunurken, yaz gecti ve okullar acilinca bir baktim karsimda... master a baslamis. 3. sinifta yine onun derslerini takip ederek falan gecti. 3 un sonlarina dogru, birgun o sinifta tek basina oturuyordu, ben de bir derse gidecektim.

birden aklimdan, 'eger suan arkadas olmus olsaydik, ne o yalniz oturmayacakti ne de ben' diye gecirdim. dersten cikar cikmaz eve gidip ona mail attim. ondan hoslandigimi falan yazdim... sonrasinda da bekleme donemi... elektirikler bile kesilmisti o gun yaa :KK43: :KK53: :KK53:

1 gun sonra cvp geldi. bana karsi hic öyle düsünmedigini kibarca ifade eden... :KK50: :KK50: :KK50: :84: :84: yikildigimi mahvoldugumu hissetmistim... disari yürüyüse ciktim, öyle ki az daha araba carpacakti o dalginlikla...

sonra 3. sinif da bitti... kocaman bir tatil, benim staj yapmam lazim...

fabrika stajinda, yagin pasin icinde, üzerimde tulum, elimde kumpas fabrikadayim iste... sonra bi cocuk geliyor yanima bilg basinda sunumlara bakarken. bana da yollar misin diyor, tamam mail adresini ver diyorum. utangac elleri titreyerek yaziyor bana mail adresini...

aksama yolluyorum, sunumlari.. sonra ufak ufak maillesmeler, sonra da msn de konusmalar basliyor...

hayatimda tanidigim en sapsal cocuk:KK52: :KK52: ama harika bir gülüsü var :KK69: :KK69:

ve biz 2006 yazindan beri birlikteyiz :))

hayatimdaki herseyi bilen, en mutlu ya da en uzgun zamanimi bilen ilk ve hatta cogu zaman tek insan...

önce tanidim, sevdim, sonra birgün kavga ederken böyle asik oldugumu anladim.. kalbim carpmaya elim ayagima dolasmaya basladi :p sonra da alistim... herhaline... tüm uyuzluklarina....

belki de kafamin karisikligi bundan... 3 dönemi de ayri zamanlarda yasamaya basladim.. suan 3ü de icimde...

ayni anda olabilir mi ücü de diye korkuyorum...

e tabi birde uyuzluk yaptigi zamanlarda kizgin oldugumda daha derin düsünüyorum :KK34: :KK34:

:KK69: :KK69: :KK69: :KK69:

Aynı durummuş gerçekten :KK69:
Biz de 2006 yazından beri beraberiz :nazar::nazar:
Sevgili olduktan 1.5 sene sonra filandı ona aşık olduğumu anladım:nazar::nazar:
Ama o daha önce olmuştu :KK17:
Sanırım hepsi herkeste aynı sırayı izlemiyor, her ilişki farklı.
İyi ki de farklı :KK31:

pisicim, alacim ortalik epey karismis belli. pisicim senin olay nedir bilmiyorum ama inallah bu mübarek günde Rabbim herseyi yoluna koyman icin yardimcin olur...

merhabalar kızlar. nasılsınız. güzel bir yere benziyor.
beni de alırmısnız aranıza???:KK71::KK68::82:

Son düzenleme:
Tabiiiiiiiiii Büyük bir zevkle.... nasılsınnn?? yaşın kaç nerede ikamet ediyorsun anlat bakalımmm:KK37::KK37:

iyiyim tşkler. yaş 35 yolun yarısı eder, istanbulda ikamet etmekteyim. evliyim, çocukluyum eh işte mutluyum da denebilir. bu aralar depresifim, saoldan sağdan gelmekteler. böyle işte. siz de tanıtsanız kendinizi:KK19:

X