Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Bilgisayar mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ben.
Sen ne okuyosun canım?
Daha ilk zamanlardan şikayet etme bence emin ol sınıfları geçtikçe daha da zorlaşıyor herşey
mimarlık cnm..bezdim valla :KK43: 2.sınıftayım daha sımdıden canıma okudular :) ınadına zamanda gecmıyo ya..:)

merhabaaaaaaaaaaaaaaaa :KK52: :KK52: :KK52:

nasilsiniz bakalim?? ben de sürekli bakiyorum ama hicc atraksiyon göremeyince cikiyordum :))

herkesin keyfi yerinde gibi :nazar: :nazar:

canim cok cok kolay gelsin.... basarilar....

insallah iyi bir sekilde atlatirsin....

cok enteresan ama mezuniyet o kadar stress yaptiriyor ki insana.. ben hala ne zaman slklntili bir sekilde uyusam, rüyamda mezuniyet icin gereki son sinava giremedigimi bu yuzden de mezun olamadigi görürüm.. düsün 4 sene gecti üzerinden :))

ki diplomalarimda elimde :p hatta daha dün ayni rüyayi gördum :KK43:

bilgisayar müh. güya son sinavini gecemiyorum ve mezun olamiyorum :kk77: :kk77: hayir bir de diyorum kendi kendime e ii de bitirdem ben ama J

Ay benzer şeyleri ben de görüyorum.
Annem üniversiteden mezun olalı 25 sene olmuş o bile görüyorsa bizimkisi normal.
Tezden de danışmandan da finallerden de nefret ettim valla

Hocaya mail attım.
Onaylarsa artık son bir kaç paragraf yazı var intoduction conclusion summary filan yazılcak kaynakça hazırlanacak.
Pazartesi de teslim tarihi zaten

Hocaya mail attım.
Onaylarsa artık son bir kaç paragraf yazı var intoduction conclusion summary filan yazılcak kaynakça hazırlanacak.
Pazartesi de teslim tarihi zaten

oyy oyyy kolay gelsin...

benim ardimci olabilecegim bisey olursa soyle...

introyu conc.lusnu okuyup grammer hatalarina bakabilirm.

format duzenlemerinde falan.

bir de eger office de yaziyorsan otomatik kaynakca, otomatik table of content table of figures seceneklerini kullan mutlaka....

Çok tatlısın canım bunca işinin arasında bunu teklif etmen bile çok hoş.
Haftasonu nişanlım bakacak, elden geçirecek ona göre vereceğim.

Çok tatlısın canım bunca işinin arasında bunu teklif etmen bile çok hoş.
Haftasonu nişanlım bakacak, elden geçirecek ona göre vereceğim.

önemli degil canim ne olacak.... alt tarafi yazi... zaten hergun makale okuyorum :p

aklinda bulunsun. mail adresimi özelden atarim..

sen de istersen hepsini ister sadece istedigin bölümleri....

Konu açıldığında takip ettim ama sonra böyle içim kötü oldu bıraktım
Dur bir daha bakayım.
Bu nasıl evlilik anlayışı anlamadım ki?
Eşler ev mi satarmış birbirine?

yabancilarin iliskisi böyle ama Türk bir ailede ilk kez duydum... fazla modern olmuslar :KK52:

burada ciftler evli bile olsalar hesaplarini ayri ödüyorlar...

cok komik oluyor.... garson gelince... her iki taraf da para cikariyor falan :KK1: :KK1:

Bizim lisede bir kadın hoca birgün sınıfta şöyle demişti:
"Bu ay maaşımı çok harcamışım arkadaşımdan borç aldım. Asla kocamın maaşıyla harcama yapmam!"

İnsan eşine nasıl bu gözle bakar ya nasıl nasıl nasıl

birisi cok güzel ifade etmisti, "ben" degil "biz" olabilmeyi bilmek....

maddiyata düskün olmak da bunu tetikliyor olabilir... iki taraf da ya da teki fazla düskünse ve bunu karsisindakine laf ediyorsa... bu yüzden kadinin gizli para biriktirmesine de karsiyim... eger güvenmiyorsan neden hala o insanla birliktesin???

selam.

benim size birsey sormam lazim :KK53: :KK53:

erkek arkadasim ile biz ayri ülkelerdeyiz.. 5 senedir de birlikteyiz... simdiye kadar birsürü problemler yasadik, küstük baristik, ayrildik tekrar bir araya geldik... suan iliskimiz gercekten iyi :nazar: :nazar:

ikimiz de birbirimize her koduna yardimci oluyoruz, herseyimizi paylasiyoruz... uzaklik sorun olmadi, teknoloji sagolsun :) bir de 2-3 aydabir görüsebiliyoruz...

yapisi geregi biras özgürlügüne düskün, simartilmayi cok seven, baskidan nefret eden biri... simdiye kadarki tartismalarimiz cogunlukla benim de kontrolcü biri olmamdan kaynakliydi. ben üzerine gittim, o geri tepti. bazi konularda o beim uzerime geldi ben sert ciktim.. ikimizde inatci, evin büyük cocugu, aileler tarafindan nazlandirilmis ve sözü dinlenen kisiler oldugumuzdan, ilk zamanlar uyum saglamamiz cok zor oldu.

ama ikimizde hirsliydik birakmadik bu iliskiyi...

su aralar, birbirimizi tanidigimiz icin öyle davraniyoruz. ve artik baskilarimi da biraktim, cünkü onda söyle bisi var, ilgi gösterip azicik pohpohlayinca hep benim yanimda... suan ikimizde ailelerimizden uzaktayiz ve birbirimizin en buyuk destekcisiyiz...

genel bilgiler böyle...

suan söyle bir problemim var.

gecen gün bir partide 1 kizla tanismislardi, parti dönüsü beni arayip anlatmisti da.. sonra kiz face.den bulms ve eklemis. birsürü mesaj da atiyor hem face.den hem cepten.

bugun tesadufen 1 mesajini gördm face.den o da kiz acikca, bu aksam birlikte bir partiye gidelim ve sonrasinda sende kalalim demis... seni cok ozledim senden cvp bekliyorum falan yazmis.

bu aksam biryere kipirdayamaz cunku ders calisma plani yaptik. heraksam evinde, cunku heraksam kamerayla konusuyoruz.

ben mesaji sabah gördum, simdi tekrar baktigimda silmis :26: :26:

bir erkege asla ama asla güvenmem, erkek arkadasim, ilk erkek arkadasim, 5 yildir birlikteyiz, benim herseyimi bilir ama buna ragmen ona güvenmem-bunu belli etmesem de...

kizi cirkin buldugunu biliyorum, cünkü kiza karsi birseyler hissetseydi bu ortaya cikardi. cünkü cok da sir tutabilen biri degil... kizdan hoslansaydi, bu birliktelik teklifini kacirir miydi bilmiyorum. cünkü cok cok özel olcak ama biz birlikte olmuyoruz, ve onun ilk kiz arkadasi benim. eh arkadaslari arasinda lafi gectiginde skor mevzusu benim ki gariban :KK53: :KK53:

ama bununla ilgili söyledigi birsey var, Allah korkumun yaninda senden de korkuyorum, bu yüzden yapamiyorum... anladigim kadariyla eline epey de firsat geciyor. cunku gercekten hos biridir.

neyse durum bu. simdi ben ne yapsam...

suan sessiz kalmayi yegliyorum. cünkü bu konuda konusmak onu hem simartacak hem de bi tarafi iice tavan yapacak. ayrica inatlasmaya binsin is istemiyorum. bir de bu önümüzdeki 2 hafta cok cok önemli sinavlari var. etkilensin de istemiyorum...

ve aklima takildi beni yadirgamayin lütfen, ben hic duygusal biri degilimdir, hep mantikla yaklasirim. simdi biriyle cinsel olarak birlikte olsa, beni aldatmis olur mu???

kimsecikler yok :KK43:( pofffffffffffffff

kizlaarrr nerdesiniz????

Son düzenleme:
Canım...
Kendımı senın yerıne koydum ben ıcımde tutamazdım sanırım...
Ekranda dondum kaldım, ne kızlar var boyle...
Kızıyorum işte erkeklere ne dıye eklersın kı elın kızını...
Sen gorunce uzulme dıye sılmıstır oyle dusunuyorum, sonucta uzaksınız ınsanın ıcnde olduktan sonra engellemek mumkun olmaz, bu senın ıcın de gecerlı benım ıcın de...
Bilemedım ınankı...
Bıldıgını bılmelı mı onu da bılemedım...

Canım...
Kendımı senın yerıne koydum ben ıcımde tutamazdım sanırım...
Ekranda dondum kaldım, ne kızlar var boyle...
Kızıyorum işte erkeklere ne dıye eklersın kı elın kızını...
Sen gorunce uzulme dıye sılmıstır oyle dusunuyorum, sonucta uzaksınız ınsanın ıcnde olduktan sonra engellemek mumkun olmaz, bu senın ıcın de gecerlı benım ıcın de...
Bilemedım ınankı...
Bıldıgını bılmelı mı onu da bılemedım...

sabah kalkinca konustuk mesela, simdi derste, ara ara yine konusuyoruz... henuz birsey demedim... aksama konusmayi düsünüyorum ama gülerek ya evet oldu begeniliyorum ne yapayim... ama bak gitmedim falan diyecek...

kiz saniriim ispanyol, hos bir derdim var bölümünde okuyorum da türk hatunlarinin da asagi kalir yani yok.

suan bu konuda icim rahat cünkü kiz gercekten cirkin, bu yüzden yapacagi bisi varsa da yapmaz traji komik bi durum...

ama ileride baska olaylarin olmasini da bir sekilde önliyecek bir cözum bulmak istiyorum ben...

sabah kalkinca konustuk mesela, simdi derste, ara ara yine konusuyoruz... henuz birsey demedim... aksama konusmayi düsünüyorum ama gülerek ya evet oldu begeniliyorum ne yapayim... ama bak gitmedim falan diyecek...

kiz saniriim ispanyol, hos bir derdim var bölümünde okuyorum da türk hatunlarinin da asagi kalir yani yok.

suan bu konuda icim rahat cünkü kiz gercekten cirkin, bu yüzden yapacagi bisi varsa da yapmaz traji komik bi durum...

ama ileride baska olaylarin olmasini da bir sekilde önliyecek bir cözum bulmak istiyorum ben...

Kuzum sizin vuslat ne zaman peki?

Kuzum sizin vuslat ne zaman peki?

hmmm. 2-4 yil arasi. min 2 yil ama orasi kesin....

2 yil sonra o master ini bitirince belki buraya gelcek o zaman bir de aile engeli olmassa evlenebiliriz. eger öyle bir problem olursa benim doktoranin bitmesi lazim. o zaman da +2 daha olur....

X