Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Kızlarrr kaç aydır regl olamıyorum dr gittim ilaç verdi oda olmadı yok yok şiştim iyice. bu cumartesi tekrar gidicem

geçmiş olsun cnm iyi bir yere gitmeni tavsıye ederm..ama gecıcı birseydır aklına kotu seyler getrme bır ara benmde cok duzensızlesmıstı..ilaçla normala döndu.

Kızlar doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat onu kullandığım zamanda başladı. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ama 3-4 aydır adet olamama var dr ilacı bi keselim olursun dedi ama bende tık yok

Canım nişanlım ekonomik açıdan zorluklar çekerek büyümüş.
Asla istediği gibi bir yatağı, odası olamamış.
Ben çok şükür çok rahat büyüdüm, bir dediğim 2 edilmedi.
Adam bu kadar zorluklarla büyümüş, okumuş çok şükür iş güç sahibi olmuş.
O yüzden ona bırakıyorum ben.
Onun içinde çocukluğundan, gençliğinden kalma çok hevesler var.
Ne istediyse içinde kalmış.
O yüzden şimdi gönlünce seçsin istiyorum.
Eşya bu alt tarafı, en fazla 10 sene sonra o koltuklar değişmeyecek mi zaten?
O zaman renkli alırım ben de.

Kızlarrr kaç aydır regl olamıyorum dr gittim ilaç verdi oda olmadı yok yok şiştim iyice. bu cumartesi tekrar gidicem

Canım çok geçmiş olsun, doktorla konuşunca bizi de haberdar et

Kızlar doğum kontrol hapı kullanıyordum fakat onu kullandığım zamanda başladı. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ama 3-4 aydır adet olamama var dr ilacı bi keselim olursun dedi ama bende tık yok

hapların hormonları etkilemiş olabilirmi acaba

günaydinnnnnnnn nasilsiniz?????

pisicicim evin hayirli ugurlu olsun...... güzel huzurlu gunlerde oturun.....

teyze de aslinda böyle göstermekle süper yapmis. ya sinsi olsaydi da sizi birbirinize düsürene kadar anlamasaydiniz... simdi en azindan biliyorsun sen de ona göre davranirsin.....

Insallah sevginiz, huzurunuz, mutlulugunuz hic eksilmez.....

ya regl olayi zaten geriyor insani bir de böyle aksilikler yasanmasi poffff.... en iyisi canim bi dr.a git....

herkese süper ötesi günler dilerim...

Saol canım
Allah herkesin karşısına doğru insanlar çıkarsın, sevdiğine kavuştursun inşallah.
Ay yok ya canım sıkıldır biraz, kabul ama o kadar da değil.
Yuvamı kuruyorum ben
Cahil bir kadınla keyfimi kaçıramam

Sen nasılsın canım?
Neler yapıyorsun anlat bakalım

ben de esya alacagim zaman rengarenk olsun istiyorum.... ama onda bile bir düzen olmali....

disardan bakana cogu zaman cok sacma geliyor zevksiz gibi ama aslinda karmakarisik da olsa hep kendi icinde düzen tutturmusumdur...

simdiki bekar odam toplama esyalardan bu yüzden istedigim gibi degil ama olsun.. ben onu zamanla elden gecirecegim

Gönlünce olur herşey inşallah.
Benim de şimdiki odam tam bir kabus
En azından annem öyle söylüyor
Posterler, kitaplar, duvarlarda notlar...

okuldayim, pasaport vize islemleri ile ugrasmaliyim, randevulari aldim ama biraz stresli olcak. son ana biraktim cunku... yani hallolur die rahat davraniyordum ama konsolosluk acayip yogunmus, 2 ay sonraya randevu vermisti. bir aksilik olmazsa hersey kili kilina hallolacak.. olursa da illegal yasamam gerekecek bir süre :)

haberlerde sinir disi edilen catlak birini görürseniz bilin ki benim

cuma hocaya rapor sunmam lazim, yaptim bisiler ama emin degilim. gitip sormak lazim.. kismet artik :)))

böyle iste hayat geciyor....

uyuz sevgilimi de ösledim :78: :78:

kızlar bişey sorucam size
kızımla ilgili sorunlardan daha önce bahsetmiştim
kuruluk egzeması,alerjik kaşıntı
ben kızıma refleksoloji yaptırmaya başladım
refleksoloji ile ilgili geniş bilgisi olan varmı
işe yararmı acaba

Canım pasaport işini halledemezsen o "uyuz sevgili"ye kavuşursun yakında merak etme
Şaka şaka inşallah hallolur sen sıkma canını

Gönlünce olur herşey inşallah.
Benim de şimdiki odam tam bir kabus
En azından annem öyle söylüyor
Posterler, kitaplar, duvarlarda notlar...

:)) hehe mühendisin hali bir baska

benim odada ortalik normalde dolabimin ici karmancorman.. annemin degisiyle sali pazari teygahi gibi hatta bu aralar onu da asti :))

kiyafetleri cikarip katlamak duzenlemek lazim....

yapcam ins

ee kendini nasil hissediyorsun?? kendi hayatini kuracaksin, nasil bir duygu??

kuruluk ve alerjik kasinti bende de oluyor ara ara ama tabi dereceleri farkli olabilir. ben bu aralar dusyagi kullanmaya basladim. böle masaj yaparak yediriyorum dusta.. iyi geldi... ama sorunla ilgili bir bilgim yok canim....

Canım pasaport işini halledemezsen o "uyuz sevgili"ye kavuşursun yakında merak etme
Şaka şaka inşallah hallolur sen sıkma canını

yok canim nerdeeeeee..... o da yurtdisinda.. ama farkli ülkelerdeyiz.... yani iyice uzaklasmis oluruz

Tatlım refleksoloji asya kavimlerinde sık sık kullanılan bir tedavi yöntemi.
Vücuda dışardan ilaç alınmadığı için yan etkisi de yok.
Ben böyle şeylerin denenmesi taraftarıyım.
Bu tedavi yönteminde sinirlere uyarımlarda bulunularak organlar tedavi edilmeye çalışılıyor.
Tabi işini bilen birine yaptırmak lazım.
Bu konuda eğitim almamış biri ancak masaj yapmış olur.

Bak nasıl da biliyorsun halimi meslektaşım
Yanlız o dolabı düzenleme olayı tamamen yalan
Boşuna kandırma kendini.
Hem düzenlesen ne olacak?
En fazla 3 gün veriyorum tekrar dağılması için.

Valla kendi hayatıma başlamaya çalışmak hem güzel hem korkutucu.
Aslında çok hassas çok sancılı bir dönem.
Ben elimden geldiğince keyfini çıkartmaya çalışıyorum ama bazen insan cidden dayanamıyor tabi.
İnşallah kazasız belasız atlatırım derdindeyim şimdilik

Son düzenleme:
kuruluk ve alerjik kasinti bende de oluyor ara ara ama tabi dereceleri farkli olabilir. ben bu aralar dusyagi kullanmaya basladim. böle masaj yaparak yediriyorum dusta.. iyi geldi... ama sorunla ilgili bir bilgim yok canim....

duş yağı bizde kullanıyoruz o biraz işe yarıyor

yok canim nerdeeeeee..... o da yurtdisinda.. ama farkli ülkelerdeyiz.... yani iyice uzaklasmis oluruz

Ohoooo bu nasıl iş?
Kıtalar arası aşk yaşıyorsun resmen tebrik ederim.
Her yiğidin harcı değil.
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…