Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

günaydınn nasılsınız muhabbet almıs gıtmıs pısım walla erkek tarafı akrabaları boyle oluyo ne yalan solıyım bende de cok var onlardan :)

Aynı laflara maruz kalıyoruz pısım ya

Önce ben bı yolayım kadını sana kalırsa gonderırım :27
:

canım bu koltukların orjinali altı krem üstü siyah idi.
modelini çok beğenmiştim ancak rengi bana göre değildi.
adam çıkardı kumaş kartelasını "hangi renk istersiniz" dedi veeee hayatının hatasını yaptı.
başladım
3'lü koltuğun birnin tabanı lila olacak. Lİla koltuğun iki minderi şeker pembe biri bordo
3'lü koltuğun birinin tabanı şeker pembe olacak. Şeker pembe koltuğun iki minderi lila bir bordo.
Tek'li koltuğun tabanı bordo olacak. Minderi mürdümün bir ton açığı (resimde tekli koltukta gözüken minder yanlış konulmuş ev havadaydı)
Orta puf da tekli koltuğun minderinin rengi olacak.

Eşim dumur.
Adam dumur.

Ama koltuklar gelene kadar ne çektim ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Tamam teoride renkler güzelde pratikte nasıl olcak???
Duvarların ikisi hemen şarap rengine boyandı(içine biraz pembe kkatıldı kırmızısı gitsin)
Diğer ikisi açık pembe.
Perdeler değişti ve sonuççç
Yanarım yanarım son anda stor dan vazgeçtim ona yanarım.
İLk işim perdeleri değiştirmek olacak

Çok seviyorum ben koltuklarımı...

Not: 3 senedir üstünde oturuyoruz. (oturma odası kullanmıyorum ben sevmiyorum) İtalyan nubuk bu kumaşlar leke tutmuyor. Acayip kullanışlı.... Sil kurusn ilk günkü gibi par par parlıyor...

Son düzenleme:
günaydınn nasılsınız muhabbet almıs gıtmıs pısım walla erkek tarafı akrabaları boyle oluyo ne yalan solıyım bende de cok var onlardan :)

günaydın canım hoşgeldin.
iyidir ne olsun pisi ve aydasu ya koltuk bakıyoruz.
sen ne yapıyorsun

günaydın canım hoşgeldin.
iyidir ne olsun pisi ve aydasu ya koltuk bakıyoruz.
sen ne yapıyorsun

napım ılk ısım sıze bakmak oldubu arada koltuklar gercekten cok hoss..bende pembeye mora tonlarına bayılırım kı bnmkılerde oyle :)

napım ılk ısım sıze bakmak oldubu arada koltuklar gercekten cok hoss..bende pembeye mora tonlarına bayılırım kı bnmkılerde oyle :)

Teşekkür ederim canım.
Pembeye fena takık olduğumu sonradan farkettim

Hatta bu yaz mutfağı kırdırdık yeni mutfak yaptırdım
Mutfakçıya girdik eşimin ilk lafı
Kurban olayım pembe deme

Yooooook dedim
Kırmızı siyah olacak.

Hay allahım diyor.
Kadın ille bir çıkıntılık yapacan.
Yaptır işte düz renk.

Olmazzzzz.
Daralıyorum tek renklerde.
İlle bir yerden bir şey sokacam...

Son düzenleme:

Ala eşinin tepkisine koptum resmen
Sen yine aldırcağını aldırmışsın benim ki hiç yanaşmıyor.
Olsun varsın gönlü olsun ne renk derse, ben eşyasında değilim

Kızlar öyle napıyorsunuz diyip kurtulmak yok.
2 gelin çıkacak bu topicten.
Herkes totoları kaldırıp yardım edecek haberiniz olsun

Son düzenleme:

Canım bizim ağır abi patlatır öyle arada.
Allah var ilk evlendiğimizde de eşyaları değiştirdiğimiz de hiç bir şeye karışmadı. (elektronikler hariç. orada da ben markayı söyledim o modeli seçti)
Sen şimdi al canım onun istediği gibi ileride değiştirirsin tek sorun bu olsun

Kızlarrr kaç aydır regl olamıyorum dr gittim ilaç verdi oda olmadı yok yok şiştim iyice. bu cumartesi tekrar gidicem

ehehe ben bastan berı takıgım cnm ınanır mısın bende bu yaz yenı dolap yaptırdım vee lila:)zaten ewde lila pembe mor olmayan bişey yok ama allhtan bnmkı hep bana bıraktı benım nısanlıgım falanda hep mordu o kadar sewıyorum kı hem secımler benm oldu.

Son düzenleme:

her zman canım soleyın bakalım neler lazım neler eksıkhangı yengenın sacı hangı teyzenın bası yolunuyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…