Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Öncelikle yazdığım yorum için ilgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sabredip okuyanlar için de ayrıcaa çok teşekkür ediyorum. Ben bu foruma uzun zamandır geliyorum ve uzun zamandır da aktif olarak yazıyorum o kadar girip cıkar yazar çizerim hatta burdan bir çok reel arkadaşlarımda oldu..ama ilk defa bir topicte böyle birşey hissettim..İşim gereği gündüz çok yoğun oluyorum ve genelde siz de gündüz takıldıgınız için aranızdaki muhabbeti bayıla bayıla okuyordum. Fakat bir iki üç beş olunca o zamanda bahsettiğim gibi kendimi tuhaf hissettim..Eğer aranızdan birilerini herhangi bir sözümle yada tavrımla kırdıysam ciden çok özür dilerim.Eğer herhangi bir durum Var sa yalnız burda değil reel yaşantımda da yapmayı önlemek adına söylemenizi rica ediyorum ..Ya da hakikaten o günkü hislerimle bir anlık alınganlığıma denk gelmiş de olabilir...[/QUOTE]

Tatlım ya deme öyle.
Yok bir kırgınlık kızgınlık.
Ay nerden de gelir aklına.
Kucak dolusu seviyoruz seni canım benim:KK54:

:KK3: merhaba canim hosgeldin hic sorma firtina oncesi sessizlikmis daha oncesi
bugun herkes kurtlarini doktu
kizima simdiden kaynanalikmi etmediler
teyzeleri bolusemediler
cirkinmi demediler :)
ustune ustluk talipleride tamam :)
sen nasilsin ?

sağol bir kadınım geç gördüm mesajını
valla senin kız şimdiden neşe getirdi

kızlar ben yorgun bir anne olarak berfinin üzerindeki sevme hakkımı bir süreliğine size devredebilirim :KK34:
malum daha ben benimkiyle zor başediyorum

Öncelikle yazdığım yorum için ilgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sabredip okuyanlar için de ayrıcaa çok teşekkür ediyorum. Ben bu foruma uzun zamandır geliyorum ve uzun zamandır da aktif olarak yazıyorum o kadar girip cıkar yazar çizerim hatta burdan bir çok reel arkadaşlarımda oldu..ama ilk defa bir topicte böyle birşey hissettim..İşim gereği gündüz çok yoğun oluyorum ve genelde siz de gündüz takıldıgınız için aranızdaki muhabbeti bayıla bayıla okuyordum. Fakat bir iki üç beş olunca o zamanda bahsettiğim gibi kendimi tuhaf hissettim..Eğer aranızdan birilerini herhangi bir sözümle yada tavrımla kırdıysam ciden çok özür dilerim.Eğer herhangi bir durum Var sa yalnız burda değil reel yaşantımda da yapmayı önlemek adına söylemenizi rica ediyorum ..Ya da hakikaten o günkü hislerimle bir anlık alınganlığıma denk gelmiş de olabilir...

canım yok öyle bir şey.
muhtemelen depresifler topluluğu olarak atlamışızdır yorumları.
arada bir çok şey kaynıyor bazen.
mesela aydasu nun rahatsızlığını da gene başka bir arkadaş alıntılıyınca gördüm.
bizim dikkatsizliğimize var lütfen.
bir kusur ettiysek affola...:KK71::KK54:

sağol bir kadınım geç gördüm mesajını
valla senin kız şimdiden neşe getirdi

kızlar ben yorgun bir anne olarak berfinin üzerindeki sevme hakkımı bir süreliğine size devredebilirim :KK34:
malum daha ben benimkiyle zor başediyorum

teyzelerden biri istifa etti.
kaldı 20:KK9::KK9::KK9:

Günaydinnnnnnnnnnnnn......

herkezcikler iyi mi bakalim??

:21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:

ben de annecimle konustum uzun uzunnnn.... bol bol dedikodu yaptik.. süperr oldu......

:nazar::nazar:masallah masallah yerrimmm yaaaa,,
Allah nazarlardan saklasın,,

Kıslar merabaaaaa,,
nasılsınıızzz?
ösledim siziiii,,
ne güzel sohbetler edilmiş,,hepsini okuyamadım,,
kıskandım amaa,,
dünn evdeydim ama cook yorgundum alacım söledi ama bende derman yoktu giremedim,,

bende durumlar,,
Kuzenin düğününe gidildiii,,
Sadece dans etmek için bir defa kalktım sahneye onda da gözlerim dolu dolu son cıktıgımda özlemlee oynuyorduk:KK43:((anılarım canlandıkca ben yıkıldım,,
tabi sonra kalkmadım dısarda agladım az,,
erkenden de ayrıldım,,

işte böyle hayat bir gün cok güzel, bir gün cok fenaaa,,

Bu arada, lesn istiyorum,,
Kullanan veya herhangi bir markyaı öneren var mı?

pencil.png

Naber kızlar :):)
Aydasu bende atlamışım canım geçmiş olsun..
biosances canım msjını gerçekten görmedim :KK43:( özür dilerim arayıp okuycam hemen..

bugün eve geldim
apartman kapısının önünde poşetleri bıraktım kapıyı acıcam
bi kız cocugu 3-4 yaşında ağlıyo ağlayarak apartmana geliyor,
Neoldu bitanem dedim hırkamı giyemedim diyo..
ay onu öyle orda hatır hatır ısırıp öpesim geldi kucaklayıp sarılıp ağlayasım..
bitanecik prenses hayatın bütün sıkıntılarından uzak hırkasının kolunu bulamadığı için giyemiyor tek kolunu giymiş..
yardım ettim,
Giydiriyim seni dedim, giydirdim..
Önümüde fermuarla lütfen dedi..
Fermuarını cektim.. öptüm yanağından misler gibi kocaman.. gözlerini sildim ağlama dedim..
güldü.. döndü oyununa devam etti..
işte bukadar hayatın anlamı..

berfiinnn çabuk gel.. bu teyzen çok ihtiyaç duyuyor seni bağrına basmaya.. çok masum sevgileri tatmaya.. pamuk pamuk ellerini tutmaya..
:KK43::KK55: senle güzel güzel oyunlar oynıycaz..:KK69:

Kıslar merabaaaaa,,
nasılsınıızzz?
ösledim siziiii,,
kıskandım amaa,,
dünn evdeydim ama cook yorgundum alacım söledi ama bende derman yoktu giremedim,,

bende durumlar,,
Sadece dans etmek için bir defa kalktım sahneye onda da gözlerim dolu dolu son cıktıgımda özlemlee oynuyorduk:KK43:((anılarım canlandıkca ben yıkıldım,,
erkenden de ayrıldım,,

hayat acısıyla tatlısıyla devam ediyor naz
yapacak bişey yok
ALLAH bunu unutturacak acı keder vermesin
pencil.png

biosances canım msjını gerçekten görmedim :KK43:( özür dilerim arayıp okuycam hemen..

bugün eve geldim
bitanecik prenses hayatın bütün sıkıntılarından uzak hırkasının kolunu bulamadığı için giyemiyor tek kolunu giymiş..
yardım ettim,
Fermuarını cektim.. öptüm yanağından misler gibi kocaman.. gözlerini sildim ağlama dedim..

berfiinnn çabuk gel.. bu teyzen çok ihtiyaç duyuyor seni bağrına basmaya.. çok masum sevgileri tatmaya.. pamuk pamuk ellerini tutmaya..

hayat bi tarafından gülüp devam ediyo
inşallah ALLAH sanada hayırlı bi eş verir de kendi yavrunu sarıp sarmalarsın

Kıslar merabaaaaa,,
nasılsınıızzz?
ösledim siziiii,,
kıskandım amaa,,

bende durumlar,,
erkenden de ayrıldım,,

pencil.png

Sözün o kadar bittiği yer ki.. Allahım sabır versin hepinize...

bugün eve geldim
yardım ettim,

ben konuşamıyorum, cümle kuramıyorum. Kayserili çocukları okuduğumdan duyduğumdan beri yaşamıyorum sanki...
İdam istyorum tek bildiğim o....

i

eeee hani bize dedikodu.. bize de anlat
:KK68:

bir kişilik yer boşaldı canım. kayna araya:86:

Sözün o kadar bittiği yer ki.. Allahım sabır versin hepinize...

ben konuşamıyorum, cümle kuramıyorum. Kayserili çocukları okuduğumdan duyduğumdan beri yaşamıyorum sanki...
İdam istyorum tek bildiğim o....

geldim süper.. ben de bir teyzeyim artik.... benim bebise daha coook var, kardesim de beni bekleyecegine göre bu süper oldu böyle....

ben sadece gazeteden takip edebildim ama duyunca kahroldum.. aslinda tahmin edilen birseydi ama belki vardi akillarda, umut vardi... insan cani ne olursa önemli ama bunlar insan degil ki, o yüzden ben de istiyorum idami... refandum yapilsin eger meclis bu karari veremeyecegini düsünüyorsa....

bugün kücücük ufacik bir operasyon gecirdim kaba etimden... ama tek basina dr.a gidip, sedyede yatmak, sonra eve gitmek cok zordu. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin... Hasta olanlara acil sifalar. ve en önemlisi insallah kimse dertleri tek basina omuzlamaz... basit birsey icin bile tek oldugumu feci bir sekilde yüzlestim...

bugün kücücük ufacik bir operasyon gecirdim kaba etimden... ama tek basina dr.a gidip, sedyede yatmak, sonra eve gitmek cok zordu. Rabbim kimseye dermansiz dert vermesin... Hasta olanlara acil sifalar. ve en önemlisi insallah kimse dertleri tek basina omuzlamaz... basit birsey icin bile tek oldugumu feci bir sekilde yüzlestim...

Çok geçmiş olsun canım.
Hayat böyle bazen bazı şeyleri tek başımıza taşımak zorunda kalıyoruz.

Bence de..
Yalnız hiç dikkat ettiniz mi??
ülkemizde git gide vahşice işlenen Cinai işler artıyor, Seri katil modelleri gelişiyor..
bunun sebebini açıkçası biraz da toplumdaki etken maddelerde aramalıyız..
Testere filmi.. artık en küçük çocuğun bile izleyebileceği şekilde halka ulaşıma hazır..
7 tane serisi var..
her bir sahnede kan resmen acıkca işlemler resmen detaylıca veriliyorken..
içinde bastırılmış şiddet duyguları bulunan insanlar böyle şeyleri izlemeyipte nasıl örnek almasın..
geçen face de bütün korku filimlerinden derleme kötü sahneler paylaşılmış herkes.. ayyy böyyy yazıyor ama paylaşıyor da
kimse tutup şikayet etme gereği duymuyor.. face artık ilköğretim yaşındaki çocukların bile kullandığı birşey üstelik..
teşvik eden acaba bizlermiyiz diye düşünmeden edemiyorum.. ve bence artık böyle canileri caydırıcı bir ceza olmalı diye düşünüyorum.. idamsa idam kararı verilsin veremiyorlarsa bıraksınlar bizler verelim..
belki bu cezadan bir kaç mahlukat daha korkarda el kadar sabilere el uzatmaktan vahşice cinayet işlemekten ölüm korkusuna vazgeçerler belki..:KK47:

çok geçmiş olsun canım. Allah beteriden saklasın...

Bence de..
Yalnız hiç dikkat ettiniz mi??
ülkemizde git gide vahşice işlenen Cinai işler artıyor, Seri katil modelleri gelişiyor..
bunun sebebini açıkçası biraz da toplumdaki etken maddelerde aramalıyız..
Testere filmi.. artık en küçük çocuğun bile izleyebileceği şekilde halka ulaşıma hazır..
7 tane serisi var..
her bir sahnede kan resmen acıkca işlemler resmen detaylıca veriliyorken..
içinde bastırılmış şiddet duyguları bulunan insanlar böyle şeyleri izlemeyipte nasıl örnek almasın..
geçen face de bütün korku filimlerinden derleme kötü sahneler paylaşılmış herkes.. ayyy böyyy yazıyor ama paylaşıyor da
kimse tutup şikayet etme gereği duymuyor.. face artık ilköğretim yaşındaki çocukların bile kullandığı birşey üstelik..
teşvik eden acaba bizlermiyiz diye düşünmeden edemiyorum.. ve bence artık böyle canileri caydırıcı bir ceza olmalı diye düşünüyorum.. idamsa idam kararı verilsin veremiyorlarsa bıraksınlar bizler verelim..
belki bu cezadan bir kaç mahlukat daha korkarda el kadar sabilere el uzatmaktan vahşice cinayet işlemekten ölüm korkusuna vazgeçerler belki..:KK47:

filmler, sacma sapan programlar, cezalarin caydirici olmamasi, sosyal ve ekonomik zorluklar.... hepsi biraraya gelince zayif insan yenik düsüyor icindeki canavara, ve insaniyetini kaybediyor.... Peki ya kurban ve yakinlari....
Amac dise dis kana kan degil, bir noktada dur diyebilmek... Bunun da tek yolu agir cezalar o sadece biri, ve etkisinin fazla olacagini düsünmüyorum. Insanlara 'VICDAN' larini kaybetmemelerinin egitimi verilebilse keske... :26: :26: :26:

poffff......... derin mevzular....

Herkese güzel bir gün dilerim.... :KK31: :KK31: :KK31:

Hıçkıra hıçkıra aglamak istiyorummm
Aglıyorum daaa...
Ben bunlrı haketmedimmm haketmedimm:KK59:

X