- 30 Mayıs 2010
- 1.303
- 8
Pardonda sen kimin tarafındasınnn
Her türlü kız tarafıyız canım.
Malum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğmamış çocuğu don biçmek deyimini canlı canlı yaşatıyorsunuz gençleeeer
Her türlü kız tarafıyız canım.
Malum
yok sevocan Abe Ala naptin bize naptin bize olacakti :)
kaynanadan bozma teyze olacak kizima
salon hanfendisi geciniyo :) ama ebemi bohcasina kadar karistiriyo
Eki Görüntüle 169019
sevocan Allah iyiligini versin :)
Ala benim hic kaynanadan bozma teyzem olmadi biliyomusun
e o yeğen doğsun.
üşenmeyecem burdan gelecem yaban ellere
berfinimi öpecem
seni dövecem
geri gelecem.
ahtım olsun
Eki Görüntüle 169019
Eki Görüntüle 169019
Bir Kadın eğer sende uygun görürsen kızını oğluma alabilirmiyimm
Puş ve Ala abla gördüler yakışıklı allah için
buldunuz benim gibi lokum gibi kaynanayi istersiniz tabii
ama evi olacak arabasi olacak devlet memuru olacak
olacakta olacak
(Allah bagislasin canim hayirli kismetleri olsun insallah)
bravo kızlar doğmadık çocuğu bölüşememişsiniz
OOO babası zengin ithalat ihracat kendi işi oğlu okumasa bile babasının yanında çalışır şimdiden özel emekliliği yatıyor yaş 2,5 rahat yere veriyosun bir kadın el üstünde tutarım benim kuzenimin adıda berfinn biz ona beboş diyoruz 15 yaşında
bıcıı bıcıııı bıcıııı cokk tatlıı...ablamında kız bebişi olcak altı aylık şu anda:))berfinn ne kadar güzel bir isimmiş! bizde deli gibi isim arıyoruz!
son zamanlarda yazdığım her yazı kaynayıp gidiyor gecenlerde de bir içimi dökeyim dedim ama kimse ses etmedi..sanırım ister istermez oluşan bu grubun içine dahil olamadığımı açıkca gördüm..kendimi üvey evlat gibi hissetmeye başladım..kendim yazıp kendim oynuyorum:)..birileri kırdığımı düşünmüyorum lakin mutlaka vardır bir sebebi tabiki..ama yinede bu bebişe laf atmadan edemedim. iyi akşamlar kızlarr....
bugünlerde kimse yazmıyo canım
valla arada bende yazıyorumm kimseden ses çıkmayınca yazmıycam artık
benim de aklıma kötü fikirler soktun kız
biz seni seviyoruz yorumlarına değer veriyoruz
sonradan dahil falanda olduğunu kimse düşünmüyodur herhalde
bahar yorgunluğu de canım sen yinede
ayy aşkolsun sana. kendi adıma konuşmam gerekirse ben her zaman senin tahlillerinden faydalandım. ışık tuttun karanlığıma çoğunlukla. ancak bu aralar tarif edemediğim kadar yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.. bütün kemiklerim ağrıyor resmen. mecburen mecburiyetten işe gelip gidiyorum. akşamı nasıl ettiğimi, akşam kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum. lütfen gruba dahil olamamak falan deme kocam bir aileyiz biz burda...
sen de mi brütüs diyorum ben toplu terapi lazım bize diye. bulamadık ki bir terapist toptan adam etsin bizi... öptüm canım çok çok hemi de....
Tatlım birşey söyleyeyim mi sen burda yazana kadar sonradan dahil olduğunu bilmiyordum ben
Artık nasıl benimsemişsem fark etmemişim bile
Öncelikle yazdığım yorum için ilgilenip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Sabredip okuyanlar için de ayrıcaa çok teşekkür ediyorum. Ben bu foruma uzun zamandır geliyorum ve uzun zamandır da aktif olarak yazıyorum o kadar girip cıkar yazar çizerim hatta burdan bir çok reel arkadaşlarımda oldu..ama ilk defa bir topicte böyle birşey hissettim..İşim gereği gündüz çok yoğun oluyorum ve genelde siz de gündüz takıldıgınız için aranızdaki muhabbeti bayıla bayıla okuyordum. Fakat bir iki üç beş olunca o zamanda bahsettiğim gibi kendimi tuhaf hissettim..Eğer aranızdan birilerini herhangi bir sözümle yada tavrımla kırdıysam ciden çok özür dilerim.Eğer herhangi bir durum Var sa yalnız burda değil reel yaşantımda da yapmayı önlemek adına söylemenizi rica ediyorum ..Ya da hakikaten o günkü hislerimle bir anlık alınganlığıma denk gelmiş de olabilir...