- 7 Eylül 2007
- 3.734
- 94
puşşşşşş cebime gir anacım küçüldee
ben en küçüğü oluyum Berfinle arkadaş gibi olcam bütün sırlarını ben bilcem :) aşık olduğunda ilk bana gelcek
Ala kidemli teyze :) wahh
kendini mazir devran saniyon
oylemiydi neydi o
muhtesem yuzyilda sultan suleymanin anasi var ya :)
mahir zevranmiydi :)
ala ugrasma kimizin cici teyzesiyle
teyzeseysen teyzeligini bil :)
kizima simdiden kaynanalik yapiyon sen
Ala:26: :86:
puhahahahhahaha :))
25 ay ile 25 yaş arasnda :) çok bi fark yok bence :))
hem ben yıllar sonrada yaşlanmıcam size inat
çıtır sanıyomuşumm peeeehhasetten napcağını şaşırdı bu gacı
sevocan aç cebini ben geldim :86::86:
Yaslııı gittim şen geldimm,,,
Aç koynunu ALA ben geldimmm
Ala kim soyluyo o sarkiyi :) adnan sensesmi
bıcıı bıcıııı bıcıııı cokk tatlıı...ablamında kız bebişi olcak altı aylık şu anda:))berfinn ne kadar güzel bir isimmiş! bizde deli gibi isim arıyoruz!
son zamanlarda yazdığım her yazı kaynayıp gidiyor gecenlerde de bir içimi dökeyim dedim ama kimse ses etmedi..sanırım ister istermez oluşan bu grubun içine dahil olamadığımı açıkca gördüm..kendimi üvey evlat gibi hissetmeye başladım..kendim yazıp kendim oynuyorum:)..birileri kırdığımı düşünmüyorum lakin mutlaka vardır bir sebebi tabiki..ama yinede bu bebişe laf atmadan edemedim. iyi akşamlar kızlarr....
Berfinimize çirkin demiş teyzelerihııııh bikere doğuyum görceksiniz diyo berfin size bikere ışık az burda hele bi dışarı çıkıyım ay parçası gibi olduğumu görceksiniz diyo
Kızlar benim ruh hali herhalde daha kötü
Burdan Berfinle konuşuyorum telepati kurdumdemi berfin oda evet diyo en çok beni seviyomuş teyzelerinden öyle diyo bak siz ona çirkin dmeişsiniz o hepsini duyuyomuş
ohhh canıma değsin :)) bütün teyzeleri sattım berfinle aram iyi olsun diye en çok ben oynucamonunla.. siz orda oturup dedikodu yapın :82:
Bir_Kadınım allahım yarabbim :) Ne güzel bir görüntüdür o allah olmayanlarada nasip etsin kız erkek çirkin güzel farketmez sağlıklı olsun da :):) Aramıza girmeyin berfinle onu en çok ben oynatcam ben gezdircem.. parka gitcez ..
hepınıze tek tek donmek ıstıyorum ama az daha toparlanmam lazım
zıra hastalıktan ölüyorum
hepınızı cok sevıyorum
teyzeler catisiyor :)
bizde berfinle oturduk misir yiyoz