Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ben diyorum çirkin bu diye inanmıyorusun. çirkin işte.......:nazar::nazar::nazar:

pencil.png

Bende geldimmmmmm uzakdan takip ediyorum hepicinizii yazmasamda hep buralardayım..
Punchshe gayet iyi gördüm
A_L_A keza öyle
pisimi everiyozz
aydasucum buralardayım cnm..

bir_kadın durumu nasıl gidiyor onu şedemedim okucam iyice umarım iyidir hamilelik sorunlar hallolmuştur bebiş de kendide sağlıklıdır...

Bende durumlarııı merak edenler...
Valla kocayla yağ balızz..
Ama eşim hala iş bulamadı hazır yiyoruz bu aralar nolucak bilemiyorum..
taşınma telaşesi devam suan tadilat yapılıyor ama mayısı bulucak taşınmam oğlumun okulunu beklicem bitsin diye..
kaynana elti görümce.. vs şahsiyetlerle hiç ama hiç görüşmüyoruz..
eşim annesiyle görüşüyodur bilemicemm sormuyorum umrumda da değil..
onun annesi görüşsün ama beni kimseyle görüştüremez hiç konusu mevzusu hiç birinin adı evimizde geçmiyo konuşulmuyo..
Yine gündüz annemdeyim efeyi okula bırakıyorum(öğlenci) öğlen anneme akşam almaya gidip eve geçiyorum akşamları eşim dizimin dibinde artık..
Bu adam zamanında böyle annesine tavır koysaydı da bunlar yaşanmasaydı keşke..
Ama olanla ölene çare yok ne yazikki ellerinden kaybedince anlıyolar dank ediyor.

Şükür problem yok bende herşey yolunda..

Tek öğrendiğim şey istikrarlı olucaksınız hayatta..
Bir şeyi kafanıza koyduysanız zorlucaksınız caymıcaksınız inadına üzerine gidiceksiniz..
Ben kaynanamla yaşamıcam dedim mesela...
Eşim hep ben annemsiz olamam dedi ölürümde annenlerin binaya gelmem diyordu mesela..
direttim istikrarlı oldum sessiz kaldım zaman zaman sustum ama caymadım defalarca biliyorsunuz ki geldi kapının önüne eve gel dedi gitmedim..
Ama gülen ben oldum direttim ve kazandım..
Lütfen erkeklere karşı yumuşak olmayın böyle oldukça bizi kullanıyorlar..
Aile desteğide tabiki önemli..

Evlatlarımız var yinede kimsenin yuvası yıkılmasın.. huzur huzur huzur..:92:

Canım çok sevindim senin adına.
Umarım herşey çok daha güzel olur.

Ay bu neeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

saoL pisipisimmm...:KK71:

Ayhhhh o ne öyleeee Rabbim neler yaratıyor yhaa berfinimizin daha nice nice resimlerini görüp severiz inş
maşallah:nazar:

bıcıı bıcıııı bıcıııı cokk tatlıı...ablamında kız bebişi olcak altı aylık şu anda:))berfinn ne kadar güzel bir isimmiş! bizde deli gibi isim arıyoruz!

son zamanlarda yazdığım her yazı kaynayıp gidiyor gecenlerde de bir içimi dökeyim dedim ama kimse ses etmedi..sanırım ister istermez oluşan bu grubun içine dahil olamadığımı açıkca gördüm..kendimi üvey evlat gibi hissetmeye başladım..kendim yazıp kendim oynuyorum:)..birileri kırdığımı düşünmüyorum lakin mutlaka vardır bir sebebi tabiki..ama yinede bu bebişe laf atmadan edemedim. iyi akşamlar kızlarr....

bıcıı bıcıııı bıcıııı cokk tatlıı...ablamında kız bebişi olcak altı aylık şu anda:))berfinn ne kadar güzel bir isimmiş! bizde deli gibi isim arıyoruz!

son zamanlarda yazdığım her yazı kaynayıp gidiyor gecenlerde de bir içimi dökeyim dedim ama kimse ses etmedi..sanırım ister istermez oluşan bu grubun içine dahil olamadığımı açıkca gördüm..kendimi üvey evlat gibi hissetmeye başladım..kendim yazıp kendim oynuyorum:)..birileri kırdığımı düşünmüyorum lakin mutlaka vardır bir sebebi tabiki..ama yinede bu bebişe laf atmadan edemedim. iyi akşamlar kızlarr....

bugünlerde kimse yazmıyo canım
valla arada bende yazıyorumm kimseden ses çıkmayınca yazmıycam artık
benim de aklıma kötü fikirler soktun kız :KK53::KK53::KK53:
biz seni seviyoruz yorumlarına değer veriyoruz
sonradan dahil falanda olduğunu kimse düşünmüyodur herhalde
bahar yorgunluğu de canım sen yinede :KK34::KK34:

Berfinimize çirkin demiş teyzeleri :63::63: hııııh bikere doğuyum görceksiniz diyo berfin size:63::63: bikere ışık az burda hele bi dışarı çıkıyım ay parçası gibi olduğumu görceksiniz diyo:63::63:
:KK1::KK1:
Kızlar benim ruh hali herhalde daha kötü :KK52:
Burdan Berfinle konuşuyorum telepati kurdum :KK1: demi berfin :KK49: oda evet diyo en çok beni seviyomuş teyzelerinden öyle diyo bak :KK69: siz ona çirkin dmeişsiniz o hepsini duyuyomuş :KK37:
ohhh canıma değsin :)) bütün teyzeleri sattım berfinle aram iyi olsun diye en çok ben oynucam :KK55: onunla.. siz orda oturup dedikodu yapın :82:
Bir_Kadınım allahım yarabbim :) Ne güzel bir görüntüdür o allah olmayanlarada nasip etsin kız erkek çirkin güzel farketmez sağlıklı olsun da :):) Aramıza girmeyin berfinle onu en çok ben oynatcam ben gezdircem.. parka gitcez ..:KK55::KK55::KK55:

hepınıze tek tek donmek ıstıyorum ama az daha toparlanmam lazım
zıra hastalıktan ölüyorum :KK5:

hepınızı cok sevıyorum :KK69:

ayy aşkolsun sana. kendi adıma konuşmam gerekirse ben her zaman senin tahlillerinden faydalandım. ışık tuttun karanlığıma çoğunlukla. ancak bu aralar tarif edemediğim kadar yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.. bütün kemiklerim ağrıyor resmen. mecburen mecburiyetten işe gelip gidiyorum. akşamı nasıl ettiğimi, akşam kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum. lütfen gruba dahil olamamak falan deme kocam bir aileyiz biz burda...En Büyük KK:KK54::KK71:

bugünlerde kimse yazmıyo canım
valla arada bende yazıyorumm kimseden ses çıkmayınca yazmıycam artık
benim de aklıma kötü fikirler soktun kız :KK53::KK53::KK53:
biz seni seviyoruz yorumlarına değer veriyoruz
sonradan dahil falanda olduğunu kimse düşünmüyodur herhalde
bahar yorgunluğu de canım sen yinede :KK34::KK34:
sen de mi brütüs:KK9: diyorum ben toplu terapi lazım bize diye. bulamadık ki bir terapist toptan adam etsin bizi... öptüm canım çok çok hemi de....:KK71::KK54::KK54:

Berfinimize çirkin demiş teyzeleri :63::63: hııııh bikere doğuyum görceksiniz diyo berfin size:63::63: bikere ışık az burda hele bi dışarı çıkıyım ay parçası gibi olduğumu görceksiniz diyo:63::63:
:KK1::KK1:
Kızlar benim ruh hali herhalde daha kötü :KK52:
Burdan Berfinle konuşuyorum telepati kurdum :KK1: demi berfin :KK49: oda evet diyo en çok beni seviyomuş teyzelerinden öyle diyo bak :KK69: siz ona çirkin dmeişsiniz o hepsini duyuyomuş :KK37:
ohhh canıma değsin :)) bütün teyzeleri sattım berfinle aram iyi olsun diye en çok ben oynucam :KK55: onunla.. siz orda oturup dedikodu yapın :82:
Bir_Kadınım allahım yarabbim :) Ne güzel bir görüntüdür o allah olmayanlarada nasip etsin kız erkek çirkin güzel farketmez sağlıklı olsun da :):) Aramıza girmeyin berfinle onu en çok ben oynatcam ben gezdircem.. parka gitcez ..:KK55::KK55::KK55:

bu nasıl bir kibir, nasıl bir kendini beğenmişlik, nasıl bir bencillik, nasıl bir özgüvendir Allahım Allahım. Hiç utanmıyormusun mercimek kadar bebeği teyzelerine kışkırtmaya aramıza nifak tohumları ekmeye...:76::76::76:

sen yedir, içir, gezdir, altını değiş, gazını çıkar ve hatta mümkünse uyut:KK9: Lara ablası ona son modayı takip ettirecek, nasıl edalı havalı gezilecek-tozulacak onu öğreticek....:KK12::KK12::KK12:

ayy aşkolsun sana. kendi adıma konuşmam gerekirse ben her zaman senin tahlillerinden faydalandım. ışık tuttun karanlığıma çoğunlukla. ancak bu aralar tarif edemediğim kadar yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi.. bütün kemiklerim ağrıyor resmen. mecburen mecburiyetten işe gelip gidiyorum. akşamı nasıl ettiğimi, akşam kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum. lütfen gruba dahil olamamak falan deme kocam bir aileyiz biz burda...En Büyük KK:KK54::KK71:

sen de mi brütüs:KK9: diyorum ben toplu terapi lazım bize diye. bulamadık ki bir terapist toptan adam etsin bizi... öptüm canım çok çok hemi de....:KK71::KK54::KK54:

bu nasıl bir kibir, nasıl bir kendini beğenmişlik, nasıl bir bencillik, nasıl bir özgüvendir Allahım Allahım. Hiç utanmıyormusun mercimek kadar bebeği teyzelerine kışkırtmaya aramıza nifak tohumları ekmeye...:76::76::76:

sen yedir, içir, gezdir, altını değiş, gazını çıkar ve hatta mümkünse uyut:KK9: Lara ablası ona son modayı takip ettirecek, nasıl edalı havalı gezilecek-tozulacak onu öğreticek....:KK12::KK12::KK12:

Bak bak bak bak :)) hele bi doğsun nasılda söyliycem hepinizin çirkin dediğiini :KK56::KK56:
ben yediriyim içiriyim gazını çıkarıyım altını temizleyim ohhh :KK9: ballı kaymaklı kısımlarını siz yiyin olmaz kan çıkar valla :KK70: ben oynucamm :KK55::KK55: Larayı da alırım :KK66: hep beraber gezer tozarız :KK55::KK76:

Afiyet olsun annesi :)) bol bol ye berfinimiz çabuk büyüsün :KK49:
Annesi bişey de şu pis teyzelere :63: ben berfinle oynıcam benim oynamam lazım onların bebekleri var.. benim yok :KK59:

heh bir vicdanla duygu sömürüsü yapmamıştın onu da yaptın provooo:KK9::KK9:

o zaman napıyorsun, bir an önce boşanıp, yeni bir koca bulup doğuruyorsun:KK12::KK55::KK1:

Ya ama ben doğurana kadar ohooo..
Öncelik benim banane işte :KK4: ağlarım valla:KK59: Bişey de annesi :KK59: Ben oyniyim en çok dimi en çok benim hakkım bananee:KK55::KK55:

Ya ama ben doğurana kadar ohooo..
Öncelik benim banane işte :KK4: ağlarım valla:KK59: Bişey de annesi :KK59: Ben oyniyim en çok dimi en çok benim hakkım bananee:KK55::KK55:

annesinin ağzı dolu mısırla cevap veremiyor. beni vekil tayin etti yerine.
oynayabilirmişsin..
torpilliymişsin:KK9::KK9::KK9:

vekil = teyze = anne yarısı = A_L_A (en büyük teyze olduğundan en kıdemli teyze :KK16::KK60: )

Son düzenleme:
X