- 21 Eylül 2009
- 9.729
- 9.803
selam arkadaslarim nasilsiniz
uzun zamandir girip yazamadim...
artik evimize geri donduk dun itibari ile.
sukur iyiyiz hersey yolunda...
ala cigim umarim hersey duzelir tatlim,esinle iyi olmana cok sevindim.iste boyle zamanlarda sepetteki curuk elmalari ayiklamis oluyor insan...allah yardimcin olsun...
pisi pisim ne oluyor kuzum.hic yalniz degilsin.sen buranin nese topigi bir okadae da akilli mantikli bir genc kizisin...anlat canim ve rahatla her zaman dinlemeye hazirim tatlim....
punchemmm
agla canim icin acilsin...
ama ne olur dusunme arkana bakma,elbet zordur ama gececek...
is olaylarin ne oldu neler yaptin...
sen cok guclu bir kadinsin en kisa zamanda hayatini rayina koymani dilerim.ben o eski neseli hallerini cok ozledim...
bioncecim haklisin herkesin derdi var.rabbim daha buyuk ve icinden cikilmazlarini vermesin... sen nasilsin...umarim hersey yolundadir...
ismini yazmadigim diger arkadaslar siz nasilsiniz???
edanaz abla nasilsin neler yapiyorsun canim...
biz iyiyiz minik oglum hergun sasirtiyor beni.haftasonu istanbula gittik avm ye oglumun minik ayaklarina ayakkabi aldik.daha onceden almistim buyuk geldi onlar dursun dedim baska aldik.ilk giyidi aglamaya basladi hic yurumedi sonra teyzesi alistirdi kovalamaca oynadilar.paytak paytak yuruyor.dun de parmak uclarima soktum ayakkabilarini egildi aldi pabuclarini....
cok alem ya cokkk..rabbim isteyen herkese bebis versin.oglum yaramazligin son asamalarinda buaralar...
sabah esim ise gitti.bende erken uyandim.size bir bakayim dedim
yazamasamda hepp aklimdasiniz....
hepinizi seviyorum canlarim....
zaman sadece birazcik zaman...gecici bu hirs bu öfke bu intikam...
acilarimiz tarih kadar eski,nefes almak misali olagan....
ne guzel soylemis sezen....
sevgiyle kalin...
uzun zamandir girip yazamadim...
artik evimize geri donduk dun itibari ile.
sukur iyiyiz hersey yolunda...
ala cigim umarim hersey duzelir tatlim,esinle iyi olmana cok sevindim.iste boyle zamanlarda sepetteki curuk elmalari ayiklamis oluyor insan...allah yardimcin olsun...
pisi pisim ne oluyor kuzum.hic yalniz degilsin.sen buranin nese topigi bir okadae da akilli mantikli bir genc kizisin...anlat canim ve rahatla her zaman dinlemeye hazirim tatlim....
punchemmm
agla canim icin acilsin...
ama ne olur dusunme arkana bakma,elbet zordur ama gececek...
is olaylarin ne oldu neler yaptin...
sen cok guclu bir kadinsin en kisa zamanda hayatini rayina koymani dilerim.ben o eski neseli hallerini cok ozledim...
bioncecim haklisin herkesin derdi var.rabbim daha buyuk ve icinden cikilmazlarini vermesin... sen nasilsin...umarim hersey yolundadir...
ismini yazmadigim diger arkadaslar siz nasilsiniz???
edanaz abla nasilsin neler yapiyorsun canim...
biz iyiyiz minik oglum hergun sasirtiyor beni.haftasonu istanbula gittik avm ye oglumun minik ayaklarina ayakkabi aldik.daha onceden almistim buyuk geldi onlar dursun dedim baska aldik.ilk giyidi aglamaya basladi hic yurumedi sonra teyzesi alistirdi kovalamaca oynadilar.paytak paytak yuruyor.dun de parmak uclarima soktum ayakkabilarini egildi aldi pabuclarini....
cok alem ya cokkk..rabbim isteyen herkese bebis versin.oglum yaramazligin son asamalarinda buaralar...
sabah esim ise gitti.bende erken uyandim.size bir bakayim dedim
yazamasamda hepp aklimdasiniz....
hepinizi seviyorum canlarim....
zaman sadece birazcik zaman...gecici bu hirs bu öfke bu intikam...
acilarimiz tarih kadar eski,nefes almak misali olagan....
ne guzel soylemis sezen....
sevgiyle kalin...