Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Geldim kızlar geldim.
Yemekteydim.

Valla abiye giyiniyorsan Adil Işık için de hem uygun hem seksi şeyler var diyorlar.
Ben kapısından girmedim, bilmem...

MNG dan mini mini bişeyler bulabilirsin sanırım.
Diyorum ya abiye kütürüm 0 nerdeyse.

Düğün, dernek, özel yemek vs dışında giyinmem, sevmiyorum, rahat edemiyorum.
İşe gelirken genelde pantalon-gömlek üstüne hırka giyerim mevsimine göre...

Benetton dandır bütün trikolarım renklerine hayranım.
Daha spor şeyler için yardımcı olurum seve seve, abiye bölümünü hypatia ya bırakıyorum canım...
:KK9::KK9:

pisi pisi

limangoya uye misin bilmiyorum ama orada giyimden nevresime hatta ayakkabiya kadar

belli donemde indirimler oluyor.kaliteli seyler.bir bak istersen...

ben daha önce konu bile acmistim bu konuyla ilgili ama net bi fikrim olusmamisti ben de zamana birakmistim.. simdi pisipisinin heyecanini görünce yeniden aklima takildi...

benim 4.5 yillik bir iliskim var. ama sorunlarda bissürü... aile okul is farkli sehir hatta farkli ülkelerde olmamiz...

acaba bu yaz söz ya da nisan gibi bisi yapsak mi?? annem hiiic istemiyor ama ne bileyim ben de artik daha ciddi olsun, kacak göcek olmasin istiyorum...

ama evlenmemize de en az 2 yil var...

ne önerirsiniz???

:84: :84: :84: :84: bana bisiycik demeyecek misiniz??? :84: :84: :84: :84: :84: :84:

evlenme bosver hayatini yasa da diyebilirsiniz ama yas oldu 26 :KK53: :KK53: :KK53: :KK53:

Geldim kızlar geldim de uyuya kalmışım ben:KK9:
Kızlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sanırım herkes normal karşıladı kimse kocaya özel alışveriş fikrini komik bulmadı.
Ben en çok tuhaf kaçmasından korkuyorum da.
Bir de herkes minilerde ve dekoltede hem fikir.
Tamam madem anladım ben sizi:KK55:

Canım aile izni olmadan sakın ama sakın birşey yapma.
Ben bu hayatta bunu gördüm.
İkna edebiliyorsan ikna et evlen tabiki.
Bu yaz söz olsa seneye nişan yaparsınız sonra da düğün hazırlıklarına başlayıp diğer yaz yuvanızı kurarsınız.
Ama önce ailenin rızası.
Ailenin duası alınmadan kurulan hiçbir evlilikten hayır görmedi kimse buna inan önce.
Senin annen neden hayatta evlendirmem modunda şekerim

Geldim kızlar geldim de uyuya kalmışım ben:KK9:
Kızlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
Sanırım herkes normal karşıladı kimse kocaya özel alışveriş fikrini komik bulmadı.
Ben en çok tuhaf kaçmasından korkuyorum da.
Bir de herkes minilerde ve dekoltede hem fikir.
Tamam madem anladım ben sizi:KK55:

Canım aile izni olmadan sakın ama sakın birşey yapma.
Ben bu hayatta bunu gördüm.
İkna edebiliyorsan ikna et evlen tabiki.
Bu yaz söz olsa seneye nişan yaparsınız sonra da düğün hazırlıklarına başlayıp diğer yaz yuvanızı kurarsınız.
Ama önce ailenin rızası.
Ailenin duası alınmadan kurulan hiçbir evlilikten hayır görmedi kimse buna inan önce.
Senin annen neden hayatta evlendirmem modunda şekerim

benim annemin istememesinin nedeni: kizini kimseciklere vermek istemediginden....

onun ailesi de baslarda beni istemiyordu. suan "hayirlisi ne ise o olsun" modundalar...

benim annemin istememesinin nedeni: kizini kimseciklere vermek istemediginden....

onun ailesi de baslarda beni istemiyordu. suan "hayirlisi ne ise o olsun" modundalar...

Annenin bu tutumu ilginç çünkü yaşın da öyle çok küçük değil tam zamanı hatta.
Baban ya da kardeşin teyzen halan kimse yok mu canım anneni durdurabilecek

Annenin bu tutumu ilginç çünkü yaşın da öyle çok küçük değil tam zamanı hatta.
Baban ya da kardeşin teyzen halan kimse yok mu canım anneni durdurabilecek

babam da istemiyor ki :)) kardesim benim tarafimda...

bir de simdi yurt disina geldim. onlar da iyice beni ozler oldular... simdi okulu bitirip onlarin yanina donmeden istemiyorlar...

ama benim de baska planlarm var...

yapmaya yaparm onlarn razisini da alirim, inadimla ama üzülecekler.. ve bunu görecegim... onlari üzmek de istemiyorum...

poffffffffff bilmiyorm

babam da istemiyor ki :)) kardesim benim tarafimda...

bir de simdi yurt disina geldim. onlar da iyice beni ozler oldular... simdi okulu bitirip onlarin yanina donmeden istemiyorlar...

ama benim de baska planlarm var...

yapmaya yaparm onlarn razisini da alirim, inadimla ama üzülecekler.. ve bunu görecegim... onlari üzmek de istemiyorum...

poffffffffff bilmiyorm

Tatlım eski konularını okudum :26:

Birincisi kusura bakma ama annen çok bencil.
Nasıl sırf evin geçimini temin ediyorsun dşye yanaşmaz bu işe anlamıyorum.
Benim bildiğim bir aile yavrusunun güzel günlerini görmek için uğraşır.
Seninkiler sırf ekonomik destek sağladığın için konuyu açtırmıyorlar bile.
Bence geri dönmeni beklemelerinin sebebi de tekrar senden bu desteği görmek.
Tabi bunu açık açık söyleyemeyecekleri için "özledik" bahanesine sığınmak.
Emin ol dönsen ve 2 sene beklesen bile konuyu açtırmayacaklar.

İkincisi ben nedense bu adamla mutlu olabilceğine inanmadım.
Çok sevip seviliyorsundur eminim ama evlilik çok başka birşey.
Ben evli değilim sadece nişanlıyım ama nişanlılığın bilr flörtten ne kadar farklı olduğunu gördüm.
Bir sürü yeni sorumluluk ve fedakarlık yapılması gerekiyor.
Bizim toplumumuzda kadınlar üzerlerine düşeni hem yapıyorlar hem de erkekler yapmadıklarında onları alttan alıyorlar.
Siyasi görüş farklılığı bence çok basit bir konu değil.
İnsanın hayata bakış açısı yaşayış tarzını da etkiliyor.
Şimdi uzaktasınız ve yaşayış tarzlarınızdaki minik detayları görmüyorsunuz.
Evlenince bunlar gözüne gözüne batacak.
Beraber bir haber bile seyredemeyecek, ülkeniz için aynı endişeleri taşıyamayacaksınız.
Bunlar çok temel şeyler.
Hadi tüm bunları aştınız belli bir uzlaşma noktasına gelebildiniz(!)
Peki ya çocuklarınız ne olacak?
Onları nasıl yetiştireceksiniz?
Aileleriniz bayramda seyranda da olsa en az yılda 2 sefer bir araya gelecekler.
Uzlaşma ortamını nasıl sağlayacaksınız?
Erkek arkadaşın ailen karşı, ailen erkek arkadaşına karşı ve onun ailesi sana ve ailene karşı objektif olabilecek mi?

Yazdıklarım belki çok ağır ve yanlış oldu, bilemiyorum.
Eğer hatalı bir cümlem, kelimem varsa beni affet ne olur çünkü kimseyi kırmak istemem.
İçimden böyle geçti ben de olduğu gibi yazdım.

Tatlım eski konularını okudum :26:

Birincisi kusura bakma ama annen çok bencil.
Nasıl sırf evin geçimini temin ediyorsun dşye yanaşmaz bu işe anlamıyorum.
Benim bildiğim bir aile yavrusunun güzel günlerini görmek için uğraşır.
Seninkiler sırf ekonomik destek sağladığın için konuyu açtırmıyorlar bile.
Bence geri dönmeni beklemelerinin sebebi de tekrar senden bu desteği görmek.
Tabi bunu açık açık söyleyemeyecekleri için "özledik" bahanesine sığınmak.
Emin ol dönsen ve 2 sene beklesen bile konuyu açtırmayacaklar.

İkincisi ben nedense bu adamla mutlu olabilceğine inanmadım.
Çok sevip seviliyorsundur eminim ama evlilik çok başka birşey.
Ben evli değilim sadece nişanlıyım ama nişanlılığın bilr flörtten ne kadar farklı olduğunu gördüm.
Bir sürü yeni sorumluluk ve fedakarlık yapılması gerekiyor.
Bizim toplumumuzda kadınlar üzerlerine düşeni hem yapıyorlar hem de erkekler yapmadıklarında onları alttan alıyorlar.
Siyasi görüş farklılığı bence çok basit bir konu değil.
İnsanın hayata bakış açısı yaşayış tarzını da etkiliyor.
Şimdi uzaktasınız ve yaşayış tarzlarınızdaki minik detayları görmüyorsunuz.
Evlenince bunlar gözüne gözüne batacak.
Beraber bir haber bile seyredemeyecek, ülkeniz için aynı endişeleri taşıyamayacaksınız.
Bunlar çok temel şeyler.
Hadi tüm bunları aştınız belli bir uzlaşma noktasına gelebildiniz(!)
Peki ya çocuklarınız ne olacak?
Onları nasıl yetiştireceksiniz?
Aileleriniz bayramda seyranda da olsa en az yılda 2 sefer bir araya gelecekler.
Uzlaşma ortamını nasıl sağlayacaksınız?
Erkek arkadaşın ailen karşı, ailen erkek arkadaşına karşı ve onun ailesi sana ve ailene karşı objektif olabilecek mi?

Yazdıklarım belki çok ağır ve yanlış oldu, bilemiyorum.
Eğer hatalı bir cümlem, kelimem varsa beni affet ne olur çünkü kimseyi kırmak istemem.
İçimden böyle geçti ben de olduğu gibi yazdım.

öncelikle vakit ayirip eski konulari okudugun icin cok sagol... ben sanirim o kadar yoruldum ki isleri akisina biraktim.. soguk su etkisi yaratsa da söylediklerin cok dogru...

ailemle ilgili tüm maddiyati hala ben karsiliyorum. yurtdisina gelmem bunu cözmedi, cözmeyecegini de biliyordum. ama gelmeseydim hayallerim yarim kalmis olacakti buda bana daha cok koyardi. suan paramin 3/2 sini yolluyorum. Ama cok sükür rabbime hem hayallerimin isini yapip hem de maddi anlamda rahatim. en azndan elimdekini yettirebiliyorum...

erkek arkadasimla olan meseleye gelince hasret aski getirir derler ya o hesap, seviyorum o da seviyor.
herkonuda tek dert ortagim, arkadaim, sirdasim. basim slklslnca gidebilecegm tek insan...

ama buradaki konulari okudukca evlilik ile arkadasligin cok cok farkli oldugunu görüyorum.

ama bir de aileler arasindaki olmasa da onunla kendi aramizdaki farkliliklari büyük ölcüde cözdük ya da o hasir alti ediyor. emin degilim...

birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz, ve o zamanlarda herkonuda anlasiyoruz. karsi bir görüs bildirdigimdeki asiri tepkileri artik yok. ama nedeni olgunlasip beni oldugum gibi kabul edebilmesi mi yoksa hasir alti etmesi mi bilmiyorum.

simdi durduk yere ondan ayrilamam, he ileride basim agrimayacak mi agriyacak... ya bile bile lades diyecegim ya da bilmiyorum....

belki biran önce söz nisan istememin sebebi de bu. isler birazdaha ciddiye binerse hersey daha acik olur, o zaman daha erken karar verilmis olunur....

kafam cok karisik....

öncelikle vakit ayirip eski konulari okudugun icin cok sagol... ben sanirim o kadar yoruldum ki isleri akisina biraktim.. soguk su etkisi yaratsa da söylediklerin cok dogru...

ailemle ilgili tüm maddiyati hala ben karsiliyorum. yurtdisina gelmem bunu cözmedi, cözmeyecegini de biliyordum. ama gelmeseydim hayallerim yarim kalmis olacakti buda bana daha cok koyardi. suan paramin 3/2 sini yolluyorum. Ama cok sükür rabbime hem hayallerimin isini yapip hem de maddi anlamda rahatim. en azndan elimdekini yettirebiliyorum...

erkek arkadasimla olan meseleye gelince hasret aski getirir derler ya o hesap, seviyorum o da seviyor.
herkonuda tek dert ortagim, arkadaim, sirdasim. basim slklslnca gidebilecegm tek insan...

ama buradaki konulari okudukca evlilik ile arkadasligin cok cok farkli oldugunu görüyorum.

ama bir de aileler arasindaki olmasa da onunla kendi aramizdaki farkliliklari büyük ölcüde cözdük ya da o hasir alti ediyor. emin degilim...

birlikte vakit gecirmeye calisiyoruz, ve o zamanlarda herkonuda anlasiyoruz. karsi bir görüs bildirdigimdeki asiri tepkileri artik yok. ama nedeni olgunlasip beni oldugum gibi kabul edebilmesi mi yoksa hasir alti etmesi mi bilmiyorum.

simdi durduk yere ondan ayrilamam, he ileride basim agrimayacak mi agriyacak... ya bile bile lades diyecegim ya da bilmiyorum....

belki biran önce söz nisan istememin sebebi de bu. isler birazdaha ciddiye binerse hersey daha acik olur, o zaman daha erken karar verilmis olunur....

kafam cok karisik....

Bil ki hiçbirini seni üzmek için yazmadım am tüm konularını ve mesajlarını tek tek okuyup bu çıkarımları yaptım.

Ailen neden senin eline bakıyor?
Annen baban ve kardeşin var.
3 yetişkin insan çalışamıyorlar mı?
Hazıra konanları hiç sevmem.
Annen herşeye küsebilcek ve kavga çıkarabilecek kadar sağlıklı sonuçta, yanılıyor muyum?
Sen bugün evlenmeye kalksan onlara nasıl para ayıracaksın?
Çeyiz düzmek kolay mı?
Benim ailem ne çok zengin ne de yoksuluz ama çok şükür yetiyoruz kendimize rahat rahat.
Buna rağmen ne kadar zorlandık sırf nişanda bile, ev çeyizi var düğün dernek var...
Liste uzun.

Bence erkek arkadaşın hasır altı ediyor.
Tabi ki sen bilirsin, senin hayatın senin ilişkin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Olsun ama bari ne olacaksa bir an önce olsun.
Bence erkek arkadaşınla konuş sonra da ailene bu yaz sözleniyorum diye bastır.
Kesin ve net tepkini ver.
Siz iki yetişkin insansınız kimse böyle saçma sebeplerden evliliğinize mani olamaz.
Sakın ailem üzülür mü diye de düşünme.
Çünkü senşn durumun çok farklı.
Ailen seni değil kendilerini düşünürken sen bari kendini düşün de kurtar kendini bu kısır döngüden

Bil ki hiçbirini seni üzmek için yazmadım am tüm konularını ve mesajlarını tek tek okuyup bu çıkarımları yaptım.

Ailen neden senin eline bakıyor?
Annen baban ve kardeşin var.
3 yetişkin insan çalışamıyorlar mı?
Hazıra konanları hiç sevmem.
Annen herşeye küsebilcek ve kavga çıkarabilecek kadar sağlıklı sonuçta, yanılıyor muyum?
Sen bugün evlenmeye kalksan onlara nasıl para ayıracaksın?
Çeyiz düzmek kolay mı?
Benim ailem ne çok zengin ne de yoksuluz ama çok şükür yetiyoruz kendimize rahat rahat.
Buna rağmen ne kadar zorlandık sırf nişanda bile, ev çeyizi var düğün dernek var...
Liste uzun.

Bence erkek arkadaşın hasır altı ediyor.
Tabi ki sen bilirsin, senin hayatın senin ilişkin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Olsun ama bari ne olacaksa bir an önce olsun.
Bence erkek arkadaşınla konuş sonra da ailene bu yaz sözleniyorum diye bastır.
Kesin ve net tepkini ver.
Siz iki yetişkin insansınız kimse böyle saçma sebeplerden evliliğinize mani olamaz.
Sakın ailem üzülür mü diye de düşünme.
Çünkü senşn durumun çok farklı.
Ailen seni değil kendilerini düşünürken sen bari kendini düşün de kurtar kendini bu kısır döngüden

annem de epilepsi var bu yuzden calisamaz zaten 52 yasinda. babam calisiyor ama asgeri ucret o da kreti karti borcuna, vergi borcuna falan.. o da upuzzuuuunnn bir hikaye.. kardesim de uni de okuyor...

e.arkadasin durumuna gelince evet zaman gösterecek. insallah hayirlisi olur... ne o ne de ben üzülmeyiz...

kücükbey de büyüyor zamanla olgunlasiyor gibi ama bilmiyorum... simdi o da ailesinden uzakta, birsürü seyle ugrasmak zorunda...

problemlerimizde daha cok yazin ailesinin yanina gittiginde olur... bizbizeyken cok nadirdir tartismamiz kavgamiz...

cok sagol ilgilendigin icin canim...

insallah sen de sevdiceginle mutlu bir yuva kurarsin...
sen de kimsenin seni uzmesine izin verme....

Biraz kıyafet beğendim, saten çok cici şeyler var.
Çamaşır konusunda da sağolsun Alacım canımcım el attı bana :KK54:

ooo süper.... saten elbiseleri ben de cok severim....

vücut kusurlarini pek örtmez ama hosturlar....

X