süperrrrrrrrrrrrrrrrr
ben de varim :)) bugun canim hiiiic is yapmak istemiyor.....
oohhhh ohhhh süperrrr.
bizim koridor güzeli yok oldu. bir denk gelemedim punchım la.
bir_kadınım gene firarlarda.
NAZ kaçtı....
çok eksiğimiz var çookkkk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süperrrrrrrrrrrrrrrrr
ben de varim :)) bugun canim hiiiic is yapmak istemiyor.....
Ohh ohhh sefan olsun.
Eee o zaman napıyoruzzzzz... Dedikoduuu...
Kızlar size akıl danışayım dedim.
Malumunuz ben evleniyorum
Annem evde eşine giymek için kıyafetler alalım diyor.
Böyle diyor ama annem hiç anlamaz alışveriş işlerinden.
Ben de ne alınır ne giyilir kestiremedim :78:
Git beğen al değişik değişik giyersin yeni evli olacaksınız diyor,
Sakın şöyle mi böyle mi diye düşünme günün hangi saati olursa olsun içinden geliyorsa gece kıyafeti, abiye bile giy diyor.
Anlayacağınız annem çok şey söylüyor da gerisi yok.
Bi el atın bana kızlar yaw
Kızlar size akıl danışayım dedim.
Malumunuz ben evleniyorum
Annem evde eşine giymek için kıyafetler alalım diyor.
Böyle diyor ama annem hiç anlamaz alışveriş işlerinden.
Ben de ne alınır ne giyilir kestiremedim :78:
Git beğen al değişik değişik giyersin yeni evli olacaksınız diyor,
Sakın şöyle mi böyle mi diye düşünme günün hangi saati olursa olsun içinden geliyorsa gece kıyafeti, abiye bile giy diyor.
Anlayacağınız annem çok şey söylüyor da gerisi yok.
Bi el atın bana kızlar yaw
ay ne guzel anne... benim ki evliligin e sini actirttmiyor.... 4.5 yildir hala erkek ark.im olduguna inandiramadim kadini.. yok diyor acma lafini....
sen bence hem kendi hem de müstakbel esinin zevkine gore al bisiler. nelerden hoslanir bilirmisin??
cogu erkek esofmandan nefret eder sanirim :))
mesela dondurma reklamlarindaki elbiseler, yaz icin hatta ev sicaksa kisinda olur, sort capri, askili body tarzi seyler...
hem rahat hem $lk.
Canım ben çok frapan giyinmem tarzım değil ancak evde genelde tayt-kapri-kot etek giyerim.
Bir sürü mini penye ya da triko elbisem var mesela yazın çok rahat oluyor. Hem de seksi
Akşam yatarken giymek için öyle çiçekli böcekli oyuncaklı pijamalar çok alma bak diyim sinir oluyorlar.
Yaz için gene askılı şort takımlar alabilirsin yatakta giymek için. Satende rahat edemiyorum ben çok kaşındırıyor beni hele çarşaflar da saten olunca...
Ayy ne biliim aklıma da gelmedi bişey.
Eee ne de olsa yolun yarısındayız...
Öyle yığınla kıyafetim var da biraz mini etekler mi alsam diyorum çeşit çeşit.
Annem daha elbise tarzı böyle hani dışarı çıksan gerekirse o kıyafetle şık yerlere de gidebileceğin şeyler olsun diyor.
Ne kadar okumuş ve modern bir anne olursa olsun her türk kadını gibi o da eşi eve bağlamaktan yana
Sen sırf onun için böyle kendine özenirsen o da kendisini özel hisseder diyor,
Herkes dışarı çıkarken süslenir önemli olan birbiriniz için de özenebilmek diyor...
Of bu annem ne çok şey diyor
Aslında haklı ben de kadının erkeği eve bağlamaya çalışması taraftarıyım ama işte nasıl yapıcam onu bilmiyorum
peki tarzin nasil??? sana netten bissuru sey bulabiliriz hemencecik :)
ayy bizde oglumla tembellik yapiyoz bugun,
daha yataklarim duruyor amaannn
hicte sevmem daginikligi.
pisi pisi allah tamamina erdirsin.
evde giymek icin 2 3 cesit rahat esofman
kisa sortlar.rahat mini etekler vs alabilirsin,askili badiler fln.
abiye olmaz bence.disari cikarken baska kiyafetin olsun,ama evde dekoltede sinir tanima.
hergun sasirt esini.annen cok akilli kadin masallah.
disari cikarkenki elbiselerin ayri olsun...
hadi bakam 4 yillik evliyim eskidim ben beya
pisicim ben tam kokoşumm bigün çıkalım birlikte alışverişe tüm arkadaşlarımm, evlenirken ablamlar vs. bana sorar.
abiye mini elbiseleri h&m'den alabilirsin, fiyatlar çok da uçul değil hatta epey uygun oluyor bence. dışarı yemeğe giderken de şık oluyo o elbseler, üstüne mini ceketiyle vs dışarıda da giyebilirsin şık ve seksi takımlar olur...
la senza dan oysho'dan da iç çamaşırlarını alabilirsin. la senza oysho'dan daha seksi ürünler satar, aklında olsun.
çeşit çeşit babydol ve mini etekler var, onlardan alabilirsin. başlangıç için birkaç şey alsan daha sonra tarzını ne giymen gerektiğini, sevdiğinizi anlar ona göre alırsın zaten.
pisi pisi
2 3 gun sonra utanma geciyor cnm.
zamanla farkli boyuta geliyor olaylar.
evlilikte iyi gunde kotu gunde olayi tamamen gerceklesiyor.
dogum yaptim yaralarima pansuman yapti esim.
alisiyorsun yani.bende senin gibi cok utangactim.