Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

süperrrrrrrrrrrrrrrrr

ben de varim :)) bugun canim hiiiic is yapmak istemiyor.....

oohhhh ohhhh süperrrr.
bizim koridor güzeli yok oldu. bir denk gelemedim punchım la.
bir_kadınım gene firarlarda.
NAZ kaçtı....

çok eksiğimiz var çookkkk.

Kızlar size akıl danışayım dedim.
Malumunuz ben evleniyorum:KK69:
Annem evde eşine giymek için kıyafetler alalım diyor.
Böyle diyor ama annem hiç anlamaz alışveriş işlerinden.
Ben de ne alınır ne giyilir kestiremedim :78:
Git beğen al değişik değişik giyersin yeni evli olacaksınız diyor,
Sakın şöyle mi böyle mi diye düşünme günün hangi saati olursa olsun içinden geliyorsa gece kıyafeti, abiye bile giy diyor.
Anlayacağınız annem çok şey söylüyor da gerisi yok.
Bi el atın bana kızlar yaw

Son düzenleme:
Sakın şöyle mi böyle mi diye düşünme günün hangi saati olursa olsun içinden geliyorsa gece kıyafeti, abiye bile giy diyor.

ay ne guzel anne... benim ki evliligin e sini actirttmiyor.... 4.5 yildir hala erkek ark.im olduguna inandiramadim kadini.. yok diyor acma lafini....

sen bence hem kendi hem de müstakbel esinin zevkine gore al bisiler. nelerden hoslanir bilirmisin??

cogu erkek esofmandan nefret eder sanirim :))

mesela dondurma reklamlarindaki elbiseler, yaz icin hatta ev sicaksa kisinda olur, sort capri, askili body tarzi seyler...

hem rahat hem $lk.

$2.jpeg $1.jpeg

mesela google dan da aratabilirsin... rahat ev kiyafetleri elbiseleri gibi..... bunlar ilk gozume carpanlar....

Canım ben çok frapan giyinmem tarzım değil ancak evde genelde tayt-kapri-kot etek giyerim.
Bir sürü mini penye ya da triko elbisem var mesela yazın çok rahat oluyor. Hem de seksi:KK17:
Akşam yatarken giymek için öyle çiçekli böcekli oyuncaklı pijamalar çok alma bak diyim sinir oluyorlar.:KK9:
Yaz için gene askılı şort takımlar alabilirsin yatakta giymek için. Satende rahat edemiyorum ben çok kaşındırıyor beni hele çarşaflar da saten olunca...

Ayy ne biliim aklıma da gelmedi bişey.
Eee ne de olsa yolun yarısındayız...:KK37:

ay ne guzel anne... benim ki evliligin e sini actirttmiyor.... 4.5 yildir hala erkek ark.im olduguna inandiramadim kadini.. yok diyor acma lafini....

sen bence hem kendi hem de müstakbel esinin zevkine gore al bisiler. nelerden hoslanir bilirmisin??

cogu erkek esofmandan nefret eder sanirim :))

mesela dondurma reklamlarindaki elbiseler, yaz icin hatta ev sicaksa kisinda olur, sort capri, askili body tarzi seyler...

hem rahat hem $lk.

Öyle yığınla kıyafetim var da biraz mini etekler mi alsam diyorum çeşit çeşit.
Annem daha elbise tarzı böyle hani dışarı çıksan gerekirse o kıyafetle şık yerlere de gidebileceğin şeyler olsun diyor.
Ne kadar okumuş ve modern bir anne olursa olsun her türk kadını gibi o da eşi eve bağlamaktan yana :kk77:
Sen sırf onun için böyle kendine özenirsen o da kendisini özel hisseder diyor,
Herkes dışarı çıkarken süslenir önemli olan birbiriniz için de özenebilmek diyor...
Of bu annem ne çok şey diyor :KK9:
Aslında haklı ben de kadının erkeği eve bağlamaya çalışması taraftarıyım ama işte nasıl yapıcam onu bilmiyorum

Canım ben çok frapan giyinmem tarzım değil ancak evde genelde tayt-kapri-kot etek giyerim.
Bir sürü mini penye ya da triko elbisem var mesela yazın çok rahat oluyor. Hem de seksi:KK17:
Akşam yatarken giymek için öyle çiçekli böcekli oyuncaklı pijamalar çok alma bak diyim sinir oluyorlar.:KK9:
Yaz için gene askılı şort takımlar alabilirsin yatakta giymek için. Satende rahat edemiyorum ben çok kaşındırıyor beni hele çarşaflar da saten olunca...

Ayy ne biliim aklıma da gelmedi bişey.
Eee ne de olsa yolun yarısındayız...:KK37:

Ay Alacım işin çamaşır yatak kısmına hiç girme.
Daha doğru düzgün çamaşır gecelik almadım evlilik için.
Gerçi ben iç çamaşırına çok önem veririm.
Hep kaliteli, şık ve hoş şeyler alırım.
Kuzenlerim dalga geçer hep sanki kime giyiyosun diye ama napim çamaşır seviyorum:78:
Tabi bekarkenle evlilik bir olmuyor.
Biraz para biriktirdim.
Önümüzdeki ay gelinliğin içine çamaşır almaya çıkacağım.
O alışveriş esnasında başka çamaşırlar gecelikler de alırım nasılsa diyorum.
Gel gelelim şu elbise işini çözemedim.
Öyle assolist gibi de dolaşmak istemiyorum sonuçta ama işte uf anlayın halimi ayar tutturamadım ben

Öyle yığınla kıyafetim var da biraz mini etekler mi alsam diyorum çeşit çeşit.
Annem daha elbise tarzı böyle hani dışarı çıksan gerekirse o kıyafetle şık yerlere de gidebileceğin şeyler olsun diyor.
Ne kadar okumuş ve modern bir anne olursa olsun her türk kadını gibi o da eşi eve bağlamaktan yana :kk77:
Sen sırf onun için böyle kendine özenirsen o da kendisini özel hisseder diyor,
Herkes dışarı çıkarken süslenir önemli olan birbiriniz için de özenebilmek diyor...
Of bu annem ne çok şey diyor :KK9:
Aslında haklı ben de kadının erkeği eve bağlamaya çalışması taraftarıyım ama işte nasıl yapıcam onu bilmiyorum

cok da mantikli... annem evde hep rahat olmustur.. camasir sulu esofmanlar falan :p babam bisi demez. annemi herhaliyle seviyor adam. deli gibi asik... cok da kavgalari olur o ayri :p

ama biz mesela adam eve gelince tv karsisina gecmesin bizle konusun bizi özel hissettirsin diyorsak, onlarda der... he onlari cok daha duz mantik sanirsam :))) :KK69: :KK69:

peki tarzin nasil??? sana netten bissuru sey bulabiliriz hemencecik :)

peki tarzin nasil??? sana netten bissuru sey bulabiliriz hemencecik :)

Ben aslında böyle kibar kibar giyinmeyi severim.
Çok dikkat çekici olmasa bile bütün kıyafetlerim hep uyumludur.
Feminen çizgiler de seviyorum böyle daha masumane şeyler de.
Mesela toz pembe kaşmir hırkalar filan.
İşte bana daha femine birşeyler lazım.
Aslında bir kaç kıyafet baktım dışarda ama utandım ya.
Böyle eşim bile olsa nasıl olacak derin göğüs dekoltesi sırt dekoltesi filan.
Çok utanırmışım gibi geliyor bana işte sorun o zaten:kk77:

$3.jpeg

böyle hem rahat hem de seker seyler var.... hepsi tarzinla alakali. once bi netten modeller belirle sonra da alisverise :pP

ayy bizde oglumla tembellik yapiyoz bugun,

daha yataklarim duruyor amaannn

hicte sevmem daginikligi.

pisi pisi allah tamamina erdirsin.

evde giymek icin 2 3 cesit rahat esofman

kisa sortlar.rahat mini etekler vs alabilirsin,askili badiler fln.

abiye olmaz bence.disari cikarken baska kiyafetin olsun,ama evde dekoltede sinir tanima.

hergun sasirt esini.annen cok akilli kadin masallah.

disari cikarkenki elbiselerin ayri olsun...

hadi bakam 4 yillik evliyim eskidim ben beya

pisicim ben tam kokoşumm bigün çıkalım birlikte alışverişe:KK1::KK1: tüm arkadaşlarımm, evlenirken ablamlar vs. bana sorar.

abiye mini elbiseleri h&m'den alabilirsin, fiyatlar çok da uçul değil hatta epey uygun oluyor bence. dışarı yemeğe giderken de şık oluyo o elbseler, üstüne mini ceketiyle vs dışarıda da giyebilirsin şık ve seksi takımlar olur...

la senza dan oysho'dan da iç çamaşırlarını alabilirsin. la senza oysho'dan daha seksi ürünler satar, aklında olsun.

çeşit çeşit babydol ve mini etekler var, onlardan alabilirsin. başlangıç için birkaç şey alsan daha sonra tarzını ne giymen gerektiğini, sevdiğinizi anlar ona göre alırsın zaten.

ayy bizde oglumla tembellik yapiyoz bugun,

daha yataklarim duruyor amaannn

hicte sevmem daginikligi.

pisi pisi allah tamamina erdirsin.

evde giymek icin 2 3 cesit rahat esofman

kisa sortlar.rahat mini etekler vs alabilirsin,askili badiler fln.

abiye olmaz bence.disari cikarken baska kiyafetin olsun,ama evde dekoltede sinir tanima.

hergun sasirt esini.annen cok akilli kadin masallah.

disari cikarkenki elbiselerin ayri olsun...

hadi bakam 4 yillik evliyim eskidim ben beya

Ya tabiki dışarı elbiselerim farklı olacaktır muhakkak.
Annemin kastı böyle iddalı şeyler almam.
Yoksa sırt dekoltesi derin göğüs dekoltesiyle bırak dışarı çıkmayı apartmandan çıkamam ben :KK9:

pisi pisi

2 3 gun sonra utanma geciyor cnm.

zamanla farkli boyuta geliyor olaylar.

evlilikte iyi gunde kotu gunde olayi tamamen gerceklesiyor.

dogum yaptim yaralarima pansuman yapti esim.

alisiyorsun yani.bende senin gibi cok utangactim.

pisicim ben tam kokoşumm bigün çıkalım birlikte alışverişe:KK1::KK1: tüm arkadaşlarımm, evlenirken ablamlar vs. bana sorar.

abiye mini elbiseleri h&m'den alabilirsin, fiyatlar çok da uçul değil hatta epey uygun oluyor bence. dışarı yemeğe giderken de şık oluyo o elbseler, üstüne mini ceketiyle vs dışarıda da giyebilirsin şık ve seksi takımlar olur...

la senza dan oysho'dan da iç çamaşırlarını alabilirsin. la senza oysho'dan daha seksi ürünler satar, aklında olsun.

çeşit çeşit babydol ve mini etekler var, onlardan alabilirsin. başlangıç için birkaç şey alsan daha sonra tarzını ne giymen gerektiğini, sevdiğinizi anlar ona göre alırsın zaten.

Oyshonun sütyenleri bana dar oluyor canım la senzayı da sevemedim.
En çok komun ürünlerini kullanıyorum ben sonra da ayyıldızın.
Onların kataloglarından birşeyler beğendim.
Ben de dediğin gibi bu çamaşır olayını çok abartmak istemiyorum.
Çünkü bakalım adam neyi nasıl sevicek boşuna para dökmiyim zaten masraf aldı başını gidiyor:KK31:
Yine de bir kaç takım birşeyler alacağım gerisini belki eşimle alırız ilerde :KK17:

H&M e baktım demin hoş bir kaç birşey var gerçekten.
Çok saol tatlım

pisi pisi

2 3 gun sonra utanma geciyor cnm.

zamanla farkli boyuta geliyor olaylar.

evlilikte iyi gunde kotu gunde olayi tamamen gerceklesiyor.

dogum yaptim yaralarima pansuman yapti esim.

alisiyorsun yani.bende senin gibi cok utangactim.

İlk gece korkusu filan yok mesela bende.
Ama işte insan çekiniyor.
Bir yandan böyle içten içe de özeniyorum tabi onunla daha yakın olmaya.
İşte yine de böyle bir kızarıp bozarıyorum.
Umarım 3 5 güne geçer utanma faslı yoksa işimiz zor yani :KK9:

X