Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

kızlar mail adresinizi özelden atarsanız bana ben de tarayıp size göndereyim :))))

söyle bir sorunumuz var ben özel mesaj da atamıyorum sen bana özelden mail adresini yollasan bende sana mail atsam olur mu ayy ne karmaşık hale getirdim durumu senin için

söyle bir sorunumuz var ben özel mesaj da atamıyorum sen bana özelden mail adresini yollasan bende sana mail atsam olur mu ayy ne karmaşık hale getirdim durumu senin için

sen niye özel msaj atamıyorsun..
ay valla tam çorba olduk:)))
gönderiyorum canım şimdi mail adresimi

siz kıdemliler çömezlerin halinden ne anlarsınız 100 mesaj atmadan özel mesaj atamıyormuşum

bir minik problemimiz daha var.
10 dakka da bir msj atma döngüsü o sebepten ben sana birazdan msj atabileceğim ikitersbirdüz cüğüm

aldım canım aldım Allah razı olsun.
şirkette adı olmayınca önce epey bir dolaşmış. ikincide ismim yazınca bulmuşlar...

bu arada arapça bu ben okumayı bilmiyrum arapça nasıl olcak???:18:

alacım anlatmayı unutmuşum onun için açtım bilgisayarı mesajını gördüm

sen o duayı evinin herhangi bi yerine asıp 7 şer kere nas,felak,ayetelkürsi,elhamı ona bakarak okuyup evinin odalarına üfüreceksin
dua herzaman asılı dursun canım
evini bütün kötülüklerden koruyacak inşallah ALLAHIN izniyle büyü,nazar

tamam çok saol birtanem şimdi anladım.
Peki görünen bir yerde mi asılı durması gerek???

Yani tek sorma sebebim şu.
Eşim ya da ailesinden biri bu sefer de ben bişeyler yapıyorum sanmasınlar.
Eşim sanmaz da annesi fesattır...

Yani mesela kuranın içinde saklasam, sureleri okurken gezdirsem odalarda olur mu acaba???:18::18::18:

olur heralde canım neden olmasın
yatak odana assan girerlermi oraya aceppp

durun tutmayın beni mail atıyorum kızlara

hayat yazıyor ben dağıtıyorum.
töbe yarabbimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…