Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

Ayy kaç gündür aklımdan geçiyordu ALA naptı acaba diye
tüylerimi diken diken yaptın kızz :KK43:( :44:
Allah korusun kötü niyetlilerin kötü niyetinden sizi canım yaa..
sevocan valla ben istanbulu terkettim bilemiycem :))

Nazcım :)) kız teyze olmayalım hhahaha :KK76::KK53: valla benim için hava hoş ben yeni bebekleri sefiyoom:78::KK49::emir_bebek:
:)) kızma bana yaaa :))

Aman da aman koridor güzelimiz gelmiş. Vallahi ben de hatırladıkça yemin ediyorum diken diken oluyorum... Allah hepimizi korusun kötülerden canım. Ben de teyze olmaya pek hevesliyim de Naz öldürecek beni:KK9:

dünkü özlü sözler muhabbetine yetişememişim bu gece de bi tane benden olsun :KK33:

Herkes pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,kimileri hep odun olarak kaldı...

:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

sevdim güzelmiş....:KK9::KK9::KK9:

ala cım yazdıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu
allah sizi böyle kötü niyetlilerden korusun cnm
evinde her akşam dua okumaya çalış yasin falan oku
dış kapını eşiğine biraz sirke dök kötülükleri dışarıda bıraksın içeri giremesin
suyla karıştırabilirsin kokmaması için
evinin heryerini sirkeli suyla sil dualar okuyarak
birde cami hocasından rica et çok ufak ücretlere gelip dua okuyolar
ihmal etme cnm
tmm canım.
şimdi eşimi aradım sesi gayet iyi geliyordu. ne varsa o evde var diyorum ben size...
didik didik edicem valla. adamı dinden imandan çıkarır bunlar:KK47:

:))) neye ne yazacağımı şaştım kaldım.. topicc çoşmuş yinee ama iyide olmuş ,hareket olmuş:)))
avrupa yakasında sıfır 150 binlik evler bence toplukonutlarda güzel oluyor ama yinede sen bilirsin canım..çünkü sıfır bulmak biraz zor bu şartlarda ama arkadaşım Sefaköyden sıfır toplukonut 130 bine almıştı..mynetin emlak ilanları çok güvenilir oluyor oraya bakmanı tavsiye ederim..

Allahımm sen kötü kalpli insanların şerrinden koru bizi..yazdıklarını okudumdaa şok geçirdim..kim niye tepki versin ki sana ...ortada resmen saçma sapan bir durum var kim olsa bundan şüphelenirdir.Benin en yakın arkadaşımın teyzesinin kv'si bir kasa domatese artık ne yaptıysa yesinler diye vermiş..Sonra aradan bir hafta sonra kocası onu dövmeye başlamış..cocukları evi terk etmiş..daha neler neler..artık dua okuya okuyaa düzelmiş herşey..Toprağı bol olsun denir mi bilmiyorum ama kadın vefat ettikten sonra rahat bir gün yüzü görmüşler..Yani yapan yapıyor arkadaşım..Ama cidden hacı hoca tayfası para avcısından başka birşey değil..Benim tanıdığım bir falcı var çok severim onu hep dua oku der..neye ne duası okunacağını çok iyi bilir..evine şunu yap bunu yap der..bunun içinde hiç para almaz..Benim bir dönem öncesi elimi neye atsam kuruyordu artık bunalıma girmek üzereydim..Ha diyorum bu iş oldu ..saçma sapan sekilde bozuluyor..Sonra abla bana bir dualar okudu sonra bana birseyler verdi ..ya psikolojik olarak yada duaylaa inanın şimdi daha düzenli hayatım..Avrupa yakasında olsaydın götürürdüm seni..Nazara büyüye karşı olan duaların olduğu küçük muskalar var acaba gidip eşinin yattıgı yastıga koysan nasıl olur?

erkekler böyle şeylere inanmadıkları gıbı duyduklarında aşırı tepki veriyorlar..anlattıgın kadarıyla senin eşinde pek oralı olacak gibi gelmiyor bana..Öyle yada böylee yavaşş yavaşş herşeyin yoluna girmesine çok sevindim inan!

NAZ..bebişmi geliyor ne?????niye istemiyon yaaa ne güzel işte!

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/425603-kiskanc-sevgili.html

bu arada kızlar bu topiği okuyan var mı aranızda...valla ben okudum resmen yazacak cevap bulamadım o yüzden de yorum yapmadım..cidden böyle insanlar var mı ya..yada bu tip insalara boyun eğen kadınlar..idiot gibi okudum diyebilirim..kaç yıldır birlikteyim sevgilimden bunun zerresini bile görmedim!

Bir kadıncım alındım sana demiştin bende sana cevap yazdım ama sanırım yazdıklarımı okumamış olsan gerek ki bişey diyemedin:)))

Ala o dua eline geçince senden alma ihtimalim var mı acaba ?? :KK30: :KK17: sende bana fakslayabilir misin :KK17:

benim için hava hoş tabii ki canım, faxlayabilirim de önce dua sahibinden izin alalım. Biliyorsun böyle şeylerde izin çok önemli ki ben zaten hayatın izin vereceğine eminim de biz gene de yaş tahtaya basmayalım:KK9:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/425603-kiskanc-sevgili.html

bu arada kızlar bu topiği okuyan var mı aranızda...valla ben okudum resmen yazacak cevap bulamadım o yüzden de yorum yapmadım..cidden böyle insanlar var mı ya..yada bu tip insalara boyun eğen kadınlar..idiot gibi okudum diyebilirim..kaç yıldır birlikteyim sevgilimden bunun zerresini bile görmedim!

Bir kadıncım alındım sana demiştin bende sana cevap yazdım ama sanırım yazdıklarımı okumamış olsan gerek ki bişey diyemedin:)))

Merhaba canım nasılsın?

Ayyy topiği okudum hala nefes alamıyorum. Bu ne yaaaa:18:

faks numarasımı canım ama hemen fakslayamam eşime söyliycem o hallatcek
oda anca yarın olur sanırım

hayatcım seni ve eşini 2defa yormamak adına Aladan dua yı istedim.. bana yollasa senin açından sıkıntı olur mu kii ??:KK17::KK17::KK17:

Son düzenleme:
alacım aldın inşallah duayı
eşime ismini yaz üstüne demiştim yer yok diye yazmamış
bizim kağıt yıpranmıştı biraz
sonra adını yazıp yeniden faksladı umarım bi problem olmamıştır

alacım aldın inşallah duayı
eşime ismini yaz üstüne demiştim yer yok diye yazmamış
bizim kağıt yıpranmıştı biraz
sonra adını yazıp yeniden faksladı umarım bi problem olmamıştır

aldım canım aldım Allah razı olsun.
şirkette adı olmayınca önce epey bir dolaşmış. ikincide ismim yazınca bulmuşlar...:KK9:

bu arada arapça bu ben okumayı bilmiyrum arapça nasıl olcak???:18:

ben de istiyorum ama arapça okuyamam :/ ne olacak? neyse anneme okutup kağıdın kenarına arapça türkçe okunuşunu yazarım artık...

X