Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

1 - Genelde büyülü insan çabuk sinirlenir ama öfkesi de çabuk geçer ve yaptığına da çoğu zaman pişman olur.
2 - İşleri yolunda gitmez. Olması gereken işleri de bazen tamamen tersine gider.
3 - Bazen bunalım geçirir ve eli kolu işe güce kalkmaz, yaptığından ettiğinden bir zevk almaz.
4 - Parasının işinin bereketi olmaz.
5 - Evde hanede geçimsizlik olur.
6 - Sebepsiz yere tartışmalar meydana gelir,
7 - Bazen öyle ki, güzel bir muhabbet bile tartışmaya kavgaya dönüşür.

8 - Bazen de evin herhangi bir yerine okunmuş domuz yağı vb şeyler sürerler. Mesela, yatak odasına böyle bir şey sürüldüğünü farz edelim. Karı-koca evin içinde bazen tatsızlıklar olsa bile normal anlaşabiliyorlarken, yatak olasına girince tartışmalar, birbirlerine soğuk davranmalar vb tatsızlar olur, şiddet baş gösterir.
9 - Birde en çok yapılan büyülerden birisi de ölü toprağıdır; Bazı hanelere de okunmuş ölü (7 kabir toprağı) serperler.. Bu toprak hangi evin içine yada önüne etrafına serpildi ise o evdeki insanlar ölü gibi olurlar. Uyuşuk olurlar.. Bazen eli kolu işe-güce kalkmaz. Bir şeyden zevk ve tad almaz hale gelirler.
10 -Kimi insanlara da yapılan büyülerden dolayı cinler periler musallat olur. Çaresine bakılmazsa zamanla karabasan - kabus - havale-nöbet - sara şizofreni vb şekillere çevirebilir. Akıl almaz durumlara ve zorluklara sokar.
11 - Ruh halinizde bir değişiklik hissetmeniz, kendinizi tanıyamaz durumda olmanız, gece artarak devam eden sıçrayarak uyanmalar, korkunç rüyalar görmeye başlamanız, rüyalarınızda sık sık kedi, köpek gibi hayvanları görmeniz.
12 - Kalp ya da midenizde ilgili rahatsızlığınız olmadığı halde göğüs kafesinizde ağrı hissetmeniz,
13 - Aşırı yorgunluk, ensenizde ağrılar, saçlarınızda elektriklenmeler olması, gözlerdeki ağrılar, gölgenizin sizi izlediği izlenimine kapılmak, ayak tabanlarınızın yanma halleri

netten bunu buldum kızlar. kırmızı ile işaretlediklerim bire bir bize uyanlar. Özellikle 13üncü maddeyi okuduğumda resmen şok geçirdim...

Amin canım Allah razı olsun.
Dua okutmak evet çok iyi bir fikir ancak kesin o kişi de gelir o zaman ki ben onun evimize girmesini dahi istemiyorum. Özellikle de şu durumda.
Adak adamıştım sölemiştim sanırım. Evime döneyim Yasin okuyup helva yapıp dağıtıcam diye.
Allah'ın izniyle bu hafta sonu kendim açarım CD den Yasin'i. Sonra da kavurur dağıtırım apartmana.

Ya bu kadın bir de imanlı geçiniyor ya ben diyecek laf bulamıyorum. Belki kimileri kızacak bana şimdi ancak daha önce de yaşadıklarım olduğundan, eski gelin evimde yorgan hurcumun içinde ölü kertenkele bulduğumdan (mümkn değil annemlerin evinde kertenkele olması), eşimin bir ayakkabısının alrında bally e benzer sarı yaşışkan bir madde bulduğumdan, sonra gardolabın arkasından düğümlü ip bulduğumdan ben daha önce yaşadım bunları. Hep tesadüf, vesvese dedim unuttum gitt.
Ancak inan o 2 gece yaşadıklarım unutulucak cinsten değil. İyi ki eşim hatırlamıyor yoksa psikolojisi iyice çökerdi (gerçi kapı tarafında yatmak istememesi belki de birşyeleri hatırladığının ama dile getirmek istememesinin sebebi de olabilir bilmiyorum)

Yok canım bu işin imanla alakası yok.
Bırak böyle çirkin işleri, başkasının mutluluğunu bozmak en büyük günah!
Hele ki öz oğlunun mutluluğunu.
İnsan bir damlacık minick olan torununa da mı acımaz ya!
Yok canım bu dua işini gizli kapaklı yaptır sen.
Onlardan kimseyi çağırma.
Başka misafirim vardı der geçersin.
Hem kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Böyle çok yakınlar olsun.
Bir de güzel kuran okutun inşallah kötü şeyler kaybolsun.

Ne kertenkelesi ya!
Hangi evde kertenkele olabilir.
Hadi oldu hurca nasıl girecek!
Düğümlü ip!
Of of of

canım niye hamile değilimdir diyorsun. herşeyin hayırlısı canım. ancak son zamanlarad çok stres yaşadın. ondan gecikmiş olabilir tabii.

valla ben karabasana bağlamak istiyorum. çok karabasan gibi değildi gerçi ama ben öyle dillendiriyorum.
yaşadığım şey çok kötüydü. o yüz ifadesi eşimin hiç gözümden gitmicek. bir de hatırlamaması. o donuk donuk bakışlarla evi gezmesi ay...:18:

Gercekten tuhaf bir durum..
Hele hatırlamaması..
ilk defa böyle birşeyi duyuyorum..
umarım karabasandır dicem atlatılması kolay en azından..
Bir hocaya gitsen iyisinden..
Nazcım canım sen sıkma canını stresten gecikmiştir.
Hem neden hamile olmaktan korkuyorsun ki bak ne güzel eşin yanında.
Üzülme olur mu canım

İnş canlarım inanın cok endişeliyim..
Hazır değilim..olmaması lazım:KK43:(
Kısmet..
Allah olmayanlara versin dedim hep yine diyorum..
Çok gerginim çok:18:

Son düzenleme:
Korkma canım ya onların kötü niyeti varsa Allah da bizlerin koruyucusu.
Sen dualarını eksik etme, onlar da ettiklerinin karşılığını kendileri bulurlar inan.
Cevşen birşey al da eşin cüzdanının ya da sürekli taşıyorsa evrak çantasına koysun.
Hatta kendine ve kıza da al canım.
Bir de kapının üstüne bir yere ayetelkürsi sıkıştır.
Açıkçası ben de gerildim.
Nasıl hatırlamaz insan yaaa!
O kadar bağırmış, evin içinde dolaşmış ve hiç birşey hatırlamıyor.
Allahım sen koru

Amin canım Amin.
Düşünsene....
Eşim evin içinde dolaşıyor. (hani bir şey ararsın ya aynen öyle) Ben sesleniyorum, yalvarıyorum. Ne kafasını çevirip bana bakıyor ne bir tepki veriyor.
En son işte duaları okdum herhalde bir yarım saat falan geçti zaman kavramını kaybettim bir anda gözüne ışık geldi derler ya öyle döndü bana ebessümle" hayırdır ericen mi gecenin bir yarısı şal örtüp kuran okuyorsun" dedi.

Allah'ım sen beterinden koru Yarabbim.
Bu arada aklıma şu da geldi.
Sanırım eşim şehir dışında böyle bir şey yaşamadı hiç.
Yaşas mutlaka evdeki insanlardan biri söylerdi.
Bu da o evde bir sorun olduğunun ya da benimle ilgili bir sorun olduğunu göstergesi değil mi kızlar?
Eşimin istemem de istemem diye üstelemesi. Gelme diye diretmesi.
Bilmiyorum ben mi kafayı yiyorum yoksa....

Hele hatırlamaması..

Ah canımmm. İşte maalesef etrafta Hoca diye geçinerek bu işi sırf para için, insanları kandırmak için yapan bir sürü kişi olunca, kime güveneceğini de bilemiyorsun.

Şimdilik ben dualarla idare etmeye çalışıyorum. Elbet bir yerden güveniliri Kuran bilen gönlü temiz biri çıkar karşıma hayırlısıyla...

Hele hatırlamaması..

İnş canlarım inanın cok endişeliyim..
Hazır değilim..olmaması lazım:KK43:(
Kısmet..
Allah olmayanlara versin dedim hep yine diyorum..
Çok gerginim çok:18:

Tatlım bildiğim kadarıyla ilişkiye girildikten 10 gün sonra eğer hamilelik varsa testte çıkarmış.
Çok özel bir durum ama sizin tarihleriniz belli mi?
Sen bir hesapla bakalım.
Hamileliğin testlerde çıkması için 10 gün yeterli.
Sıkma canını.
Hamileysen bile kısmet yapacak birşey yok.
Çok çok dünyalar tatlısı bir bebiş daha olur.

Direk eve yapılmıs bişe olsa..tatildeydiniz orda yasamazsdınız bunu..
Hani ozaman derdik evini değiştir yada komple sirkeli suyla yıka filan..
Ama evle alakası yok demekki de birebir uyuyor hepsi diyorsun..
Canım iyi bir hoca arastırman sart..
Okusun üflesin sizi de evi de..
Çok zor böyle..
Herkim buna teşebbüs etmişse bin mislini yasasın..
Ne anlasılmaz garip insanlar var su dünya da

Ah canımmm. İşte maalesef etrafta Hoca diye geçinerek bu işi sırf para için, insanları kandırmak için yapan bir sürü kişi olunca, kime güveneceğini de bilemiyorsun.

Şimdilik ben dualarla idare etmeye çalışıyorum. Elbet bir yerden güveniliri Kuran bilen gönlü temiz biri çıkar karşıma hayırlısıyla...

Bir yeri arama canım boşuna ama ne yap biliyor musun:
En yakın camiye gidip imamla görüşmek istediğini, birşey danışacağını söyle.
Durumunu, hayatınızı bir anlat ve gelip Allah rızası için evizide kuran okuyup okuyamayacağını sor.
Yalancı sahte hocalardan çekindiğini, gidecek bir yer bulamadığını belirt.
Çocuğunuzun ve senin ne kadar perişan olduğunuzu da anlat.
En iyisi her zaman devletin memurudur canım.
Sonuçta bu imamlar devlet memuru, işinde gücünde normal insanlar.
Öyle sağdan soldan inci cinci hoca aryarak bulunmaz ki

Direk eve yapılmıs bişe olsa..tatildeydiniz orda yasamazsdınız bunu..
Hani ozaman derdik evini değiştir yada komple sirkeli suyla yıka filan..
Ama evle alakası yok demekki de birebir uyuyor hepsi diyorsun..
Canım iyi bir hoca arastırman sart..
Okusun üflesin sizi de evi de..
Çok zor böyle..
Herkim buna teşebbüs etmişse bin mislini yasasın..
Ne anlasılmaz garip insanlar var su dünya da

canım tatile gitmedik. Sadece 2 gün Ağva'ya gittik haftasonu. Diğer günler de 2 defa Boğaz'a gittik. Hava çok soğuktu.
BU olayı evde yaşadık...

Durumunu, hayatınızı bir anlat ve gelip Allah rızası için evizide kuran okuyup okuyamayacağını sor.

Offffff süpersin sen ya.
Helal olsun. Mühendisin hali başka oluyor tabi:KK19::KK9:

Evet ben kesin bunu yapayım en iyisi...

Tatlım bildiğim kadarıyla ilişkiye girildikten 10 gün sonra eğer hamilelik varsa testte çıkarmış.
Çok özel bir durum ama sizin tarihleriniz belli mi?
Sen bir hesapla bakalım.
Hamileliğin testlerde çıkması için 10 gün yeterli.
Sıkma canını.
Hamileysen bile kısmet yapacak birşey yok.
Çok çok dünyalar tatlısı bir bebiş daha olur.

Ya bilmiyorum ki..
Son zamanlardaa sıkça:))
Komik oldum biraz,,,,,test yapmaya bile cesaretim yok kiii!!!
Bekleyeceğim 2-3 gün daha..
Allahım sen büyüksün

yaşadıkların çok korkunç şeyler.. Allah ne senin nede başka birinin başına vermesin ..
Duyunca benim bile tüylerim diken diken oldu.. Ama yinede sen bu durumda kimseyi suçlama derim.. En azından emin olana kadar.. Çünkü bunu yapmak çok günah biliyoruz evet ama bunu yaptığını düşünmekte günah.. Hiç tahmin etmediğin birileri de çıkabilir eğer birisi büyü yaptıysa.. Birde keşke azıcıkta olsa eşine bahsetseydin.. Gece çok bağırdın hatırlamıyo musun deseydin.. Belki rüya gördüğünü sanıyordur ve sana söylemeye de korkuyordur.. Seni de ürkütmemek için.. Allah yardımcın olsun ve bol bol dua et aklına geldikçe hatta.. Unutma ki Allah izin vermediği sürece hiç bir kötülük başına gelmez.. Sadece ona sığın ..

canım tatile gitmedik. Sadece 2 gün Ağva'ya gittik haftasonu. Diğer günler de 2 defa Boğaz'a gittik. Hava çok soğuktu.
BU olayı evde yaşadık...

Anladım...amanın evde oldu demek..

Süper fikir cnaım..
mutlaka dene alacım..
Sart bir hoca..
okusun, üflesin illaki işe yarar..
Allah yardımcınız olsun canım..

Offffff süpersin sen ya.
Helal olsun. Mühendisin hali başka oluyor tabi:KK19::KK9:

Evet ben kesin bunu yapayım en iyisi...

İnşallah imam da gelir kabul eder.
Sen de adama bir hediye birşye hazırlarsın ya kabul eder ya da etmez ama sen hazırla birşey yine de.
Bize de sonuçları durumu bildir.
Gerçekten ürkütücü çünkü böyle transa girmek, 10 yıldır uyuduğu tarafta uyuyamamak...
Ben de Naz gibi bin mislini yapanlara diliyorum

BU olayı evde yaşadık...

Anladım...amanın evde oldu demek..

Süper fikir cnaım..
mutlaka dene alacım..
Sart bir hoca..
okusun, üflesin illaki işe yarar..
Allah yardımcınız olsun canım..

Ya bilmiyorum ki..
Allahım sen büyüksün

Maşallah ne diyelim Allah muhabbetinizi arttırsın :78:
Yok canım sen dert etme muhakkak strestendir.
Yine de eşine söyle akşam gelirken 2 3 tane test alsın hergün sırayla yaparsın reglin gelen kadar :KK6:

yaşadıkların çok korkunç şeyler.. Allah ne senin nede başka birinin başına vermesin ..
Duyunca benim bile tüylerim diken diken oldu.. Ama yinede sen bu durumda kimseyi suçlama derim.. En azından emin olana kadar.. Çünkü bunu yapmak çok günah biliyoruz evet ama bunu yaptığını düşünmekte günah.. Hiç tahmin etmediğin birileri de çıkabilir eğer birisi büyü yaptıysa.. Birde keşke azıcıkta olsa eşine bahsetseydin.. Gece çok bağırdın hatırlamıyo musun deseydin.. Belki rüya gördüğünü sanıyordur ve sana söylemeye de korkuyordur.. Seni de ürkütmemek için.. Allah yardımcın olsun ve bol bol dua et aklına geldikçe hatta.. Unutma ki Allah izin vermediği sürece hiç bir kötülük başına gelmez.. Sadece ona sığın ..

Canım zaten şu anda diyorum ki "Her kim bizim için, evimizi için, huzurumuz için ne düşünüyor ne hissediyorsa kat be kat fazlasını ona versin". Kİmin yaptığı önemli değil yani önemli olan sonucun nereye varacağı. Ancak o eve benim ailem gelmediği için, eşimi görmedikleri için doğal olarak ya onun ailesinden ya da eşime göz koyan bir hemcinsimden yapılmıştır Her kim yaptıysa günahı boynuna...

İLk gece hatırlamıyorum diyince bişey demedim.
Ertesi gece gene aynısı olunca kahvaltıda biraz biraz çıtlattım. İki gecedir ömrümden ömür söküyorsun böyle böyle oldu hiç mi hatırlamıyorsun diye. Hatırlamıyor. Bilinçaltında yaşadıklarının farkında sanırım onu da kapı tarafında yatmak istememesine bağlıyorum. (bu arada kapı tarafınad yatmama işi geçen hafta sonundan başlamıştı. yani muhtemelen ben yokken de pencere tarafında yatıyordu. ben söyledikten sonra geçmedi diğer tarafa. bunu da ekleyeyim de şartlanma gibi düşünülmesin)

Offffff çok zor çok.
Böyle şeyler yaşayacağımız 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi inanın..

ALLAHIM HEPİMİZİ KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN:nazar:

Ya bilmiyorum ki..
Allahım sen büyüksün

Hay Allah'ım sen çok yaşa emi:nazar::KK3:

Aklıma ne geldi. Sen göğsündeki şikayetin için hormon falan aldın mı ilaçla? O da geciktirir. Progesteron aldıysan özellikle...

Canım zaten şu anda diyorum ki "Her kim bizim için, evimizi için, huzurumuz için ne düşünüyor ne hissediyorsa kat be kat fazlasını ona versin". Kİmin yaptığı önemli değil yani önemli olan sonucun nereye varacağı. Ancak o eve benim ailem gelmediği için, eşimi görmedikleri için doğal olarak ya onun ailesinden ya da eşime göz koyan bir hemcinsimden yapılmıştır Her kim yaptıysa günahı boynuna...

İLk gece hatırlamıyorum diyince bişey demedim.
Ertesi gece gene aynısı olunca kahvaltıda biraz biraz çıtlattım. İki gecedir ömrümden ömür söküyorsun böyle böyle oldu hiç mi hatırlamıyorsun diye. Hatırlamıyor. Bilinçaltında yaşadıklarının farkında sanırım onu da kapı tarafında yatmak istememesine bağlıyorum. (bu arada kapı tarafınad yatmama işi geçen hafta sonundan başlamıştı. yani muhtemelen ben yokken de pencere tarafında yatıyordu. ben söyledikten sonra geçmedi diğer tarafa. bunu da ekleyeyim de şartlanma gibi düşünülmesin)

Offffff çok zor çok.
Böyle şeyler yaşayacağımız 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi inanın..

ALLAHIM HEPİMİZİ KÖTÜ İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN:nazar:

Canım yastığa yatağın altına üstüne bir baksaydın keşke.
Özellikle onun uyumak istemediği tarafa iyice bir bakmak lazım

Canım yastığa yatağın altına üstüne bir baksaydın keşke.
Özellikle onun uyumak istemediği tarafa iyice bir bakmak lazım

ayy benim kafa durdu ona bakmak hiç gelmedi aklıma.
bir de ben takıntı derecesinde nevresim değiştiririm. nerdeyse iki günde bir.
size eve döndüğümden beri nevresimleri değiştirmedim desem inanırmısınız?
şunu yapayım değiştireyim, bunu yapayım değiştireyim dedim dedim bakın şimdi geldi aklıma hala değiştirmedim.

X