Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

ayy ayyy yerimm ben o minikkk cadı patiklerini..ohh bee bir an olsun huzur dolduu..ışık dolduu topicc...hayat herşeye ragmenn resmen devam ediyo..insanıı en kotü gününde bile güldürecek bişey bulabiliyor:)) analıı babalıı büyütt bebişiniii bir-kadın....:))) ama sen birazz bu aralar agrasiftin..başa topiclerdeki yorumlarına baya baya denk geldiğimdee..bu kadın kesin başka bişeyee sinirlii diyordum hep..ama şimdii çok iyi gordum seni çokdaa sevindimmm:))artıkk minikk cadınn sakinlik hanımefendilikk neymişş karnındaykenn görsün:))))))

hattaa buldumm çıkardım senin için...alınmayı bırak iltifat bile etmişimm yahuu..sen bir hanımefendisin bebişindee öyle olsun demişim:)) ne var bunda!!

:KK16:Kızlar meraba..herkes iyidir umarım..
Ben şükür iyiyim..
yaz tatili için erken rezerve yapmak istiyorum, önerceğiniz güzel aqualı ve denize sıfır oteller var mı?
Herkese iyi haftasonları dlerim

:KK16:Kızlar meraba..herkes iyidir umarım..
Ben şükür iyiyim..
yaz tatili için erken rezerve yapmak istiyorum, önerceğiniz güzel aqualı ve denize sıfır oteller var mı?
Herkese iyi haftasonları dlerim

Ya valla önerileri ben de kabul edebilirim.
Dha balayında ne yapmak istediğimize bir türlü karar veremedik :kk77:

Günaydın kızlar.
Geçmişi okuyamadım ama bakıcam malum izin dönüşü çok yoğun burası. Tek tek geçmişi okuyup neler kaynatmışsınız didiklicem ancak önce kısa bir özet geçeyim geçen hafta ile ilgili:

Hava çok soğuk olduğundan, 2 gün Ağva harici hiç bir yere gitmedik. Evde sessiz, sakin oturduk, TV izledik...
Şimdi belki bazı tepkiler alıcam ama bunu göze alıp yazıyorum. Biliyorsunuz burda büyü, nazar vs olabilirmi acaba türünden konuşmalar geçmişti aramızda. 99% bu düşüncemiz doğru maalesef. Bunu iki sebepten düşünüyorum...
1) Genelde çok sessiz, hatta nerdeyse soğuk idi bana. Tartışmıyorduk ama iletişime de geçmiyorduk. Taa ki ben felak nas ve ayet-el kürsileri okuyana kadar. Şöle anlatırsam daha açıklayıcı olacak sanırım: Sabah kalktık, kahvaltı, tv, pc öğlen oldu diyelim bıçak açmıyor ağzını. geçiyorum odaya okuyorum çıkıyorum size yemin ederim canımlar cicimler başlıyor.. (inanılır gibi değl dimi ben de inanamadım ta ki ikinci maddedeki olayı yaşayana kadar)
2) Çarşamba akşamı yattık sanırım saat 2-2,30 civarı. Tam dalmak üzereyim eşim nasıl bağırıyor. "çekil git lan, s.t gir lan" (şokoldum çünkü çok çok nadir küfür eder). önce bana diyor sandım, baktım yüzü kapıya dönük. kabus görüyor herhalde dedim. sırtını sıvazladım "aşkım" diye. Kalktı gözler nasıl donuk. Odanın kapısına çıktı. Holün ışığını yaktı. ben sesleniyorum duymuyor beni. bütün odaları gezdi o boş gözlerle. yattı tekrar. ben kımıldayamıyorum. 5 dak geçti geçmedi. besmele çekti. "la havele vela kuvvete...." çekiyor dikildi tekrar yatakta. başladım ağlamaya. dedim nolur şu banyonun kapısında dur beni bekle abdest alıp dua okucam ama duyan kim :KK43:. Öyle böyle banyo kapısına kadar getirdim yalap şap abdest aldım. salona geçtik. okuyorum ama nasıl ağlıyorum bir yandan. sanırım 7şer defa okudum. bitti. 1-2 dak geçti. bana döndü "delirdin mi gecenin bir yarısı ne o kafanda şal kuran okuyorsun. erecen mi" dedi çok hafif bir tebessümle. ben ağlıyorum hala. "ya ne ağlıyorsun kalksana yatalım. biz yatmamışmıydık" vs. baktım hatırlamıyor hiç uzatmadım. gittik yattık. ertesi gece gene aynı terane. bir de 10 senedir eşim kapı tarafında yatar ben pencere tarafında. bana diyor ki ilk günden beri "sen o tarafa geçsene ben uyuyamıyorum o tarafta".

yani sonuç olarak canlarım.
*genelde sabaha kadar salonda uzanıp uyuyup kalkıp sabah ezanından sonra odaya geçtik. (normalinde salonda uyuyunca ben direk odaya geçirirdim bu sefer bilerek günün aydınlanmasını bekledim)
*tartışmasız, sessiz, sakin günlerdi. Ağva'da 2 gün geçirdik. 2 gün de Kireçburnu ve İstinyeye gittik balığa ama çok soğuktu döndük.
*Babaannemin durumundan dolayı annem oraya gidip geliyor. Kadın tutulucak. O zamana kadar ben hafta içi annemde kalıcam (ki zaten şu durumda kimse beni tek başıma o evde tutamaz. zaten korkaktım iyice kortum). aynı düzen. cuma akşam evimize giricez.

Mutluyum, huzurluyum çok şükür.
Bİr de şu karabasan mı ne ise onu çözebilirsem çok daha mutlu olucam.

Şİmdi geçmişi okuyorum...

demistim hamileyim diye
ve net bir sekilde hissetmeye basladim
bebegimin karnimda oynadigini ve tekmiklerini
simdilik cok narin tekmeliyor daha o kadar kucukki
agri verici degil
gidiklayicida degil
cok tatli bir his
yuregim titriyor
tekmesini kimildamasini hissettigimde
hemen gidiyorum uzaniyorum yatagima ve konsantre oluyorum
basliyorum konusmaya
duysaniz gulersiniz
bir "anne" gibi konusuyorum!
mayisiyorum adeta
korkulara yer vermemeye calisiyorum
esime diyorum ki "konus sesine alissin"
utangac bir yuz ifadesiyle kocaman gulumseyerek
ve ne diyecegini kestirmeden "kizimm" dedi
o an salya sumuk aglamak istedim
sonra kuzum dedi
ismine karar verelimmi dediginde
daha dur dedim ama icimden "berfin" geciyor
sordum ona olsunmu dedim -olsun dedi
anneme kalsa elif
bana kalsa deniz yada berfin
babasi deniz erkek cocuguna iyi gider dedi
berfin olsun olmazmi dedi :)
haa bu arada babama kalsa nadile olsun dedi gulerek:)
rahmetli babannemin ismi
guzel fikir dedim ama gonlum yok :)
babaannemi bir kere gordum o'da cok kucuktum
hem o isim mutlaka guzeldir ama gonlume uymadi :)
maddi manevi sikintilarimiz var esimle
manevi siktintilar ailesinden dolayi
ama mutluyum icten ice
asiyim genelde ama son zamanlar bas gosteren bu sikintilari
olgunlukla karsilamaya basladim
buyudum yasim otuz ama yeni buyudum gibi
ama sadece bir yanim
diger yanim hep simarik asi ve cocuk kalsinki
hayatin verdigi kucuk buyuk mutluluklari coskuyla karsiliyim
demi?

oy canım benim ne güzel kıpırtılarını hissetmeye başlamışsın. dur daha bunlar iyi günlerin. yakında hem seni hem de babasını uykulardan uyandırıcak tekmelerle... eşinin eline mümkün mertebe alıştır canım şimdiden akksi takdirde tam baba elini koyduğunda kıpırtılarını kesebiliyor.
çok çok sevindim birtanem. Berfin de Deniz de Elif de çok güzel isimler. Allahım hayırlısıyla bir doğsun da annesiyle babası ona en güzel ismi mutlaka bulacaktır.
Çok çok öpüyorum hem seni.. hem yeğenimi...:KK54:

Yok canım nişanlımla küsme sebebimizi yamamıştım buraya.
Abuk sabuk birşeyden ben çenemi tutamadım ve onu kırcak birşey söyledim.
Nasıl söyledim ben de bilmiyorum resmen ağzımdan kaçtı.
Bu akşam yemeğe gelecek bize bakalım nasıl olacak ama çok özledim onu bennn :KK69:

Yok hayatım hepiniz birlik oldunuz güç verdiniz bana.
Sayenizde ne görümceyi ne de popoyu kafaya takmıyorum canlarım benim :KK54:
Ama hem kendi sağlığım için hem de gelinliğimin içinde daha özel olabilmek için zayıflayacağım.
Düzenli spor yapıyorum ıvır zıvırı kestim.
Sabah 2 dilim ekmek, şekersiz çay, biraz peynir ve zeytin bol bol domates salatalık.
Öğlen de ızgara et, köfte veya tavuk yanında da bol satala ve soda.
Akşamları da sebze çorbası ve salata yiyroum.
Aralarda da bol bol meyve ve 1 paket diyet büsküvi.
Anlayacağınız vitaminsiz, proteinsiz kalmıyorum.
Çok büyük moral oldunuz bana, kendime güvenimi tazelediniz.

Şimdi de sen anlat bakalım.
Bebiş nasıl?
İsmi ne olacak?
Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Ay ultrason resmi var mı?????

maşşalah ne zaman küstünüz de barıştınız. enkötü ayrılığınız bu kadar çabuk geçsin gitsin inş bebeğim. görümcene diyecek kelime yok. tam dayaklık ama sen şimdilik salon kadını çizgini bozma birtanem. :KK9:

çok fazla diyet yapma bu sefer de bitkin düşersin. ayrıca hiç üzülme inan bana son 300 metreye girdiğinde öyle bir kilo veriyorsun ki gelinliğin en az 3 kere daraltılıyor. tecrübeyle sabit...:KK71:

Ben geldiiim :)
çok mutluyum çook
bir kadın bebişi mıncıklayacak zaman geldiğinde gelcem teyze olarak olur mu??

:)))
ben hergün daha iyi oluyorum
net komşudan olduğundan ve koridor soğuk olduğundan çok girmiyorum :))

koridor güzelimiz de burdaymış.
sen mutlu ve rahat ol canım biz burdayız elbet netin bağlanacak o zaman rahat rahat tüm detayları anlatırsın...:KK54:

Allaaahh allahh şaşırdımmm:KK53:
Abla bence müsait bir zamanda evini okut.
Birde yerleri sileceğin zaman sirkeli su ile sil. Örneğin ayda 5 keremi yer siliyosun 2 si sirkeli suyla olsun. Ben öyle yapıyorum...
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Güzel haberler duymak mutlu ettiii:KK66:

Allaaahh allahh şaşırdımmm:KK53:
Abla bence müsait bir zamanda evini okut.
Birde yerleri sileceğin zaman sirkeli su ile sil. Örneğin ayda 5 keremi yer siliyosun 2 si sirkeli suyla olsun. Ben öyle yapıyorum...
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...Güzel haberler duymak mutlu ettiii:KK66:

saol canım. en azından ateşkes ilan edildi. kavga-tartışma yok.
buna da şükür.,
gerisi geçer diye ümid ediyorum...

Günaydın kızlar.
Geçmişi okuyamadım ama bakıcam malum izin dönüşü çok yoğun burası. Tek tek geçmişi okuyup neler kaynatmışsınız didiklicem ancak önce kısa bir özet geçeyim geçen hafta ile ilgili:

Hava çok soğuk olduğundan, 2 gün Ağva harici hiç bir yere gitmedik. Evde sessiz, sakin oturduk, TV izledik...
Şimdi belki bazı tepkiler alıcam ama bunu göze alıp yazıyorum. Biliyorsunuz burda büyü, nazar vs olabilirmi acaba türünden konuşmalar geçmişti aramızda. 99% bu düşüncemiz doğru maalesef. Bunu iki sebepten düşünüyorum...
1) Genelde çok sessiz, hatta nerdeyse soğuk idi bana. Tartışmıyorduk ama iletişime de geçmiyorduk. Taa ki ben felak nas ve ayet-el kürsileri okuyana kadar. Şöle anlatırsam daha açıklayıcı olacak sanırım: Sabah kalktık, kahvaltı, tv, pc öğlen oldu diyelim bıçak açmıyor ağzını. geçiyorum odaya okuyorum çıkıyorum size yemin ederim canımlar cicimler başlıyor.. (inanılır gibi değl dimi ben de inanamadım ta ki ikinci maddedeki olayı yaşayana kadar)
2) Çarşamba akşamı yattık sanırım saat 2-2,30 civarı. Tam dalmak üzereyim eşim nasıl bağırıyor. "çekil git lan, s.t gir lan" (şokoldum çünkü çok çok nadir küfür eder). önce bana diyor sandım, baktım yüzü kapıya dönük. kabus görüyor herhalde dedim. sırtını sıvazladım "aşkım" diye. Kalktı gözler nasıl donuk. Odanın kapısına çıktı. Holün ışığını yaktı. ben sesleniyorum duymuyor beni. bütün odaları gezdi o boş gözlerle. yattı tekrar. ben kımıldayamıyorum. 5 dak geçti geçmedi. besmele çekti. "la havele vela kuvvete...." çekiyor dikildi tekrar yatakta. başladım ağlamaya. dedim nolur şu banyonun kapısında dur beni bekle abdest alıp dua okucam ama duyan kim :KK43:. Öyle böyle banyo kapısına kadar getirdim yalap şap abdest aldım. salona geçtik. okuyorum ama nasıl ağlıyorum bir yandan. sanırım 7şer defa okudum. bitti. 1-2 dak geçti. bana döndü "delirdin mi gecenin bir yarısı ne o kafanda şal kuran okuyorsun. erecen mi" dedi çok hafif bir tebessümle. ben ağlıyorum hala. "ya ne ağlıyorsun kalksana yatalım. biz yatmamışmıydık" vs. baktım hatırlamıyor hiç uzatmadım. gittik yattık. ertesi gece gene aynı terane. bir de 10 senedir eşim kapı tarafında yatar ben pencere tarafında. bana diyor ki ilk günden beri "sen o tarafa geçsene ben uyuyamıyorum o tarafta".

*genelde sabaha kadar salonda uzanıp uyuyup kalkıp sabah ezanından sonra odaya geçtik. (normalinde salonda uyuyunca ben direk odaya geçirirdim bu sefer bilerek günün aydınlanmasını bekledim)
*tartışmasız, sessiz, sakin günlerdi. Ağva'da 2 gün geçirdik. 2 gün de Kireçburnu ve İstinyeye gittik balığa ama çok soğuktu döndük.
*Babaannemin durumundan dolayı annem oraya gidip geliyor. Kadın tutulucak. O zamana kadar ben hafta içi annemde kalıcam (ki zaten şu durumda kimse beni tek başıma o evde tutamaz. zaten korkaktım iyice kortum). aynı düzen. cuma akşam evimize giricez.

Canım iyi olmanıza çok sevindim ama senin de dediğin gibi o karabasan olayını çözmek lazım.
Bence sen bir tane temizlikçi kadın 2 tane de hamal tut.
Tek tek odaların eşyalarını çıkart, herşeyi lime lime didikle ve her yeri sirkeli suyla sildir.
Tabi bu arada dualar da oku.
Evin kapısı, banyosu, tüm eşyalar hepsi bir elinden geçsin.
Belki kağıt filan da bulursun didikle bakalım heryeri.
Bir de bence kapının kilidini değiştir, anahtarınız kimsede olmasın.
Eşine anahtarı kaybettim kapıda kalınca mecbur kilidi değiştirdim dersin tatlım.
Sen Allah a sığın dualar karşılıksız kalmaz inşallah.
Açıkçası eşinin transa girmesi ve birşey hatırlamaması beni de ürküttü.
Ha bir de mutlaka ama mutlaka kim olursa olsun bir süre bir tanıdığınızdan yiyip içmeyin.
Ya senin pişirdiklerini yesin ya da rasgele dışardan.
Kimsenin kekti poaçaydı ikramını kabul etmeyin canım.

maşşalah ne zaman küstünüz de barıştınız. enkötü ayrılığınız bu kadar çabuk geçsin gitsin inş bebeğim. görümcene diyecek kelime yok. tam dayaklık ama sen şimdilik salon kadını çizgini bozma birtanem. :KK9:

çok fazla diyet yapma bu sefer de bitkin düşersin. ayrıca hiç üzülme inan bana son 300 metreye girdiğinde öyle bir kilo veriyorsun ki gelinliğin en az 3 kere daraltılıyor. tecrübeyle sabit...:KK71:

Yok canım kendimi hasta edecek şeyler yapmıyorum merak etme.
Canlarım benim bütün topic seferber oldu sağlığımı kaybetmeyeyim diye:KK69:

Son düzenleme:
Canım iyi olmanıza çok sevindim ama senin de dediğin gibi o karabasan olayını çözmek lazım.
Bence sen bir tane temizlikçi kadın 2 tane de hamal tut.
Tek tek odaların eşyalarını çıkart, herşeyi lime lime didikle ve her yeri sirkeli suyla sildir.
Tabi bu arada dualar da oku.
Evin kapısı, banyosu, tüm eşyalar hepsi bir elinden geçsin.
Belki kağıt filan da bulursun didikle bakalım heryeri.
Bir de bence kapının kilidini değiştir, anahtarınız kimsede olmasın.
Eşine anahtarı kaybettim kapıda kalınca mecbur kilidi değiştirdim dersin tatlım.
Sen Allah a sığın dualar karşılıksız kalmaz inşallah.
Açıkçası eşinin transa girmesi ve birşey hatırlamaması beni de ürküttü.
Ha bir de mutlaka ama mutlaka kim olursa olsun bir süre bir tanıdığınızdan yiyip içmeyin.
Ya senin pişirdiklerini yesin ya da rasgele dışardan.
Kimsenin kekti poaçaydı ikramını kabul etmeyin canım.

Yok canım kendimi hasta edecek şeyler yapmıyorum merak etme.
Canlarım benim bütün topic seferber oldu sağlığımı kaybetmeyeyim diye:KK69:
Canım evin çelik kapısını değiştirmeye karar verdik.
Durmadan açılıp duruyor zaten. O da bahanemiz olucak inş.
Havalar biraz düzelsin evde badana-boya yaptırıcam hayırlısıyla. Hatta laminantları da değiştimeyi planlıyoruz. O zaman sağı solu önü arkası her yeri çekilicek. Ama gerçekten canımı çok sıktı bu olay. Yazık insanların bu kadar acizleşmesi çok yazık. Dün akşam üst kattaki eltime yemeğe gelmiş onlar bizi de çağırdılar. Beni bir gördü kadın sanırsın cin çarptı. Simsiyah oldu. Ben de inada kahkalar attım durdum...

Sağlık herşeyden önemli birtanem sakın unutma...:KK71:

Kızlar merabalar..

herkes iyi umarım..
Ben karısıgım..regl olmam lazım..ama olmuyorum..
hamile değilimdir inş:KK43:((

oooooo sizin drdinizde büyükmüş valla :86::86::86::86::KK76:

Allah baska dert vermesin dimi..azcıkta güzel seyler yazalım su topikte:KK76:

Günaydın kızlar.

Alam hosgeldin..
Mutlu olmana cok sevindim..
Karabasan ise eşinin yasadıklarını..
Ben ve eşim cok yasadık, sakın korkma..
İstediğin hertürlü bilgiyi veririm sana bu konuda..
cok öpt seni

Canım evin çelik kapısını değiştirmeye karar verdik.
Durmadan açılıp duruyor zaten. O da bahanemiz olucak inş.
Havalar biraz düzelsin evde badana-boya yaptırıcam hayırlısıyla. Hatta laminantları da değiştimeyi planlıyoruz. O zaman sağı solu önü arkası her yeri çekilicek. Ama gerçekten canımı çok sıktı bu olay. Yazık insanların bu kadar acizleşmesi çok yazık. Dün akşam üst kattaki eltime yemeğe gelmiş onlar bizi de çağırdılar. Beni bir gördü kadın sanırsın cin çarptı. Simsiyah oldu. Ben de inada kahkalar attım durdum...

Sağlık herşeyden önemli birtanem sakın unutma...:KK71:

Canım naparsın nasıl yaparsın bilmem ama en ufak bir kuytu köşe kalmasın her yeri elden geçir.
Sonra da evde bir dua okut böyle çok kalabalık olmasın ama iyi niyetli olduğuna inandıkların gelsin.
Biz bazen yaparız böyle kazalardan belalardan sonra evde dua okuturuz.

Allah insana iyi niyet versin yani gerisi boş.
Bu nasıl bir çirkeflik ya.
Bu kadar mı aciz olur insan oğlunun yuvasını dağıtmak için çırpınır.
Anneciğim hep dua eder Allahım sen kötülerle karşılatırma onların insafına bırakma diye.

Sıkma sen canını düzelecek herşey inşallah.
Allah yavrunuzun yüzüne baksın bu yuva dağılmasın inşallah

Kızlar merabalar..

herkes iyi umarım..
Ben karısıgım..regl olmam lazım..ama olmuyorum..
hamile değilimdir inş:KK43:((

Allah baska dert vermesin dimi..azcıkta güzel seyler yazalım su topikte:KK76:

Alam hosgeldin..
Mutlu olmana cok sevindim..
Karabasan ise eşinin yasadıklarını..
Ben ve eşim cok yasadık, sakın korkma..
İstediğin hertürlü bilgiyi veririm sana bu konuda..
cok öpt seni

canım niye hamile değilimdir diyorsun. herşeyin hayırlısı canım. ancak son zamanlarad çok stres yaşadın. ondan gecikmiş olabilir tabii.

valla ben karabasana bağlamak istiyorum. çok karabasan gibi değildi gerçi ama ben öyle dillendiriyorum.
yaşadığım şey çok kötüydü. o yüz ifadesi eşimin hiç gözümden gitmicek. bir de hatırlamaması. o donuk donuk bakışlarla evi gezmesi ay...:18:

canım niye hamile değilimdir diyorsun. herşeyin hayırlısı canım. ancak son zamanlarad çok stres yaşadın. ondan gecikmiş olabilir tabii.

valla ben karabasana bağlamak istiyorum. çok karabasan gibi değildi gerçi ama ben öyle dillendiriyorum.
yaşadığım şey çok kötüydü. o yüz ifadesi eşimin hiç gözümden gitmicek. bir de hatırlamaması. o donuk donuk bakışlarla evi gezmesi ay...:18:

Korkma canım ya onların kötü niyeti varsa Allah da bizlerin koruyucusu.
Sen dualarını eksik etme, onlar da ettiklerinin karşılığını kendileri bulurlar inan.
Cevşen birşey al da eşin cüzdanının ya da sürekli taşıyorsa evrak çantasına koysun.
Hatta kendine ve kıza da al canım.
Bir de kapının üstüne bir yere ayetelkürsi sıkıştır.
Açıkçası ben de gerildim.
Nasıl hatırlamaz insan yaaa!
O kadar bağırmış, evin içinde dolaşmış ve hiç birşey hatırlamıyor.
Allahım sen koru

Nazcım canım sen sıkma canını stresten gecikmiştir.
Hem neden hamile olmaktan korkuyorsun ki bak ne güzel eşin yanında.
Üzülme olur mu canım

Canım naparsın nasıl yaparsın bilmem ama en ufak bir kuytu köşe kalmasın her yeri elden geçir.
Sonra da evde bir dua okut böyle çok kalabalık olmasın ama iyi niyetli olduğuna inandıkların gelsin.
Biz bazen yaparız böyle kazalardan belalardan sonra evde dua okuturuz.

Allah insana iyi niyet versin yani gerisi boş.
Bu nasıl bir çirkeflik ya.
Bu kadar mı aciz olur insan oğlunun yuvasını dağıtmak için çırpınır.
Anneciğim hep dua eder Allahım sen kötülerle karşılatırma onların insafına bırakma diye.

Sıkma sen canını düzelecek herşey inşallah.
Allah yavrunuzun yüzüne baksın bu yuva dağılmasın inşallah

Amin canım Allah razı olsun.
Dua okutmak evet çok iyi bir fikir ancak kesin o kişi de gelir o zaman ki ben onun evimize girmesini dahi istemiyorum. Özellikle de şu durumda.
Adak adamıştım sölemiştim sanırım. Evime döneyim Yasin okuyup helva yapıp dağıtıcam diye.
Allah'ın izniyle bu hafta sonu kendim açarım CD den Yasin'i. Sonra da kavurur dağıtırım apartmana.

Ya bu kadın bir de imanlı geçiniyor ya ben diyecek laf bulamıyorum. Belki kimileri kızacak bana şimdi ancak daha önce de yaşadıklarım olduğundan, eski gelin evimde yorgan hurcumun içinde ölü kertenkele bulduğumdan (mümkn değil annemlerin evinde kertenkele olması), eşimin bir ayakkabısının alrında bally e benzer sarı yaşışkan bir madde bulduğumdan, sonra gardolabın arkasından düğümlü ip bulduğumdan ben daha önce yaşadım bunları. Hep tesadüf, vesvese dedim unuttum gitt.
Ancak inan o 2 gece yaşadıklarım unutulucak cinsten değil. İyi ki eşim hatırlamıyor yoksa psikolojisi iyice çökerdi (gerçi kapı tarafında yatmak istememesi belki de birşyeleri hatırladığının ama dile getirmek istememesinin sebebi de olabilir bilmiyorum)

X