- 10 Mart 2010
- 491
- 4
yok o daha asıl görgüsüzlüğü yapmamış..eğer anlattığın kadar varsa..bu kız..evlendiğinizin üzerinden biraz geçsin..o seni hiç davet etmemiş ve sende buna ses çıkarmamış olmana rağmen..eğer sen onu yeteri kadar çağırıp davet etmezsen bu nasıl gelin hiç davet etmiyor diyecektir..asıl sen o zaman gör görgüsüzlüğü..
valla bişey diyimmi ben bu olaylarda eşlerine baskı yapılarak bir sonuca ulaşıldığını daha ömrümde görmedim..eşine anlatmak cidden sok koz oluncaa işe yarıyor..sen susmaya cevap vermemeye çalış kaalee alma dediğin gibi...o konuştukça batsın konuştukça artk göze batmaya başlasın..sen mağduru oynaa..sonucta görümce ne kadar ne yapabilirki cürmü kadar yer yaksın dursun..sonra onun agzını payını veren çok olur sen merak etme..
aynen canımm çok haklısın..ama nedense kızcagıza yorum yapamadan geçemedim..hani geçen seferde size yazdığım tamda bunu anlatmak istiyorum demek adına örnek teşkil etsin istedim..
''ağzı olan konuşuyor''deyiminin tam teşekküllüsü..
neyse sen dediğim gibi yapınca bişeyler yakalayabildin mi?
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-18/358869-cinsellik-sifir.html
bu değil dimi....
topiğin başlığını hatırlıyormu arkadasın yada sen ..bana söyle bende bakayım..
degısıyoruz ama kaldıgım gun gece cok ugrastm coktum sankıHasta refakatçisi olmak zor, Allah yardımcın olsun canım.
Senden başka bakan yok mu?
Bugün benim de dersim yoktu canım ev kızı oldum.
Etrafı filan topladım birazdan da süpürge yapacağım.
Bu arada nişanlımla barıştık gibi.
Kaç gündür görüşemedik onun gece gündüz toplantısı vardı.
Telefonlarda hem mesafeliydi.
Dün akşam aradım bize gel diye, kaç gündür perişan oldum bu akşam eve gidip yatıcam dedi.
Hala küsmüsün bana diya sordum, yok değilim dedi.