Bütün kızlar toplandık, can dostlarımızla paylaştık.

tam olarak bugün bende aynı şeyleri yazmak istedim ama azcık yumuşatmaya çalıştım daha yeniyim hiçbirinizi tanımıyorum diye... umarım şu an çok mutlu saatler geçiriyordur alacık.. umarım biz düşündüklerimizde yanılırız..

Neredeyse bütün forum beni tanıdı..Daima Empati kuran, sözünü esirgemeyen, açık açık ne düşünüyorsa onu yazan, yeri gelince olaylara politik bakabilen..ee yoksaa burda yazmamın ne anlamı kaldı..çözümü bulamayacaksakk yazalaım duralım demi...Cümlelerim ve yorumlarım benim kişiliğimle öyle örtüşüyorki ne alakaysa nickimi söylemediğim halde kk'da olduğumu bilen reel dostlarım sen biossun dimi demeye başladılar:))şimdilik bir sorun yok çünkü dillendiremeyeceğim bir sorunum yok..ama ileride her an nickimi değiştirebilirim :Ğ ..ben neysem oyum değişemiyorum..fikirlerimin üstüne daha akıllı fikir gelmedikçe sabitleniyorum... E noluyoo sonraa yaa günah keçisii yada Onuncu köyünü arayan çoban:))))

burası için konuşmuyorum tabikii..sizlerle çok değişik bir bağ kurduk..ama diğer topicler bazen cok canımı sıkıyor inanın uzun zamandır yazmıyorum bile doğru dürüst..çünkü bayan orda derdini açmış..yardım dilemiş..acık acık da kendi hatalarını da yazmışş...ammanınn gelin görün kadınaa oyle saldırıyorlar ki sanırsınız kk kadınlar dayanışması değil ..kadınlar çatışması...beğenmiyorsan tasvip etmiyorsan yazma arkadaş dahil olma duruma..sana beş beş para sayan mı var yaz diye.. o kadar sayfa atlamış ama kadına yardım eden bir allahın kulu yok..evet anladım ki biz kadınlar resmen duyguların efendisisiyiz..ne kadar şevkat varsa o kadar kin..öfkede bizde ..ne kadar masumluk varsa o kadar şeytanlık bizde..ne kadar fedakarlık varsa o kadar kıskançlık cürüm bizde..ne kadar namusluluk varsa o kadar xxxxlikte bizde...vs vs .. başka yaratık da göremezsiniz bu duyguları...

ama aklın efendisi olamadık niye mii?
biz erkeklerin öküz olduğunu belleyemedikte ondan.
o kadar yalınlar ve sadelerki biz bunların bu kadar yalın olabildikleri inanmadığımızdan kesin bir bit yeneği vardır...karmaşıktırda ben anlamıyorumdur diyoruz...öküz işte..ver yemini suyunu...doyur karnını,bedenini,ruhunu..sürülürse sürülür sürülmezse öldüm allah sürülmez.. huyları dersen...her öküzün mizacı bile farklı bırak da insanımsı öküzünde o kadar ayrıcalığı olsun ama bubile sonucu değiştirmiyor malesef...

bu konuyu neden anlattım nerden geldim bilmiyorum...sanırım biraz alanın konusu biraz puncshenın konusu ( 3 saattık onun topiğini okudum da:) biraz kendii yaşantılarım..dostlarım değilmisiniz bende bunu paylaşayım dedim..

kendime de şu şarkıyı ithaf ediyorum:)
YouTube - Ezginin Günlüğü - Eksik Bir Şey [www.turkcerock.net]

punch ankarada nerdesin bacım
bi gelip kahveni içecem
merak ettik mevzuyu bize de anlatırsın gariiiiiiiiii

paylaş kız güzel şarkı
tabiki de farklı görüşler de olacak
kimse kimseyi pofpoflamak zorunda değil
herkesin fikrine sonsuz saygımız var

EEEe abladan hala haber yok.. Töbe yarabbim acaba babaannesinemi bişi oldu...o bu saatte gelirdi ama neyse bekleyelim bakalım.

Pisi okula gider
Size iyi eğlenceler kızlar.
Her türlü detayı yaz sen Alacım ben gelip tek tek okuyacağım.
Hepinizi ayrı ayrı öptüm şekerler

Allahım ne güldüm sabah sabah. Nİye susuyorsun canım ya? Susma. Senin yazıların çok iyi geliyor bana. Bütün tahlillerin hep doğru çıkıyor.

Kendini ağırdan satabilen, naz yapabilen, kendini çeken bayanlara hep gıpte ile baktım. Sanırım en kötü huyum bu. Sabırsızım. Bu bana hep zarar verdi biliyorum ancak elimden bşey gelmiyor 7,5 aylık doğmuşum anamın karnında bile duramamışım yahuuu

Seviyorum sizi ondandır kırılmam merak etmeyin...
He diceksiniz ki seviyosun da dinliyormusun hep kafanın dikinesin.
Haklısınız ne diyeyim. Ama inanın her kelimeniz benim beynimde bir yer açıyor....

Günaydın canlarım...

Akşam giderken levrek aldım. Yanına bişey almama gerek kalmadı balığın arkideşi (anladınız siz) varmış evde. Akşam yemeği menümüz, balık, kaşarlı mantar ve sarımsaklı roka salatası idi.

Yemekten sonra baktım balık videolarına bakıyor.
Nerden ne çıkıyor vs diye....
Ben yanına oturuyorum ama sadece seyrediyorum, yorum yapmıyorum.

Ben izin aldım bu hafta.
Sen de çarşambadan sonra al izin yakın bir yerlere gidelim, balık tutar kafa dinleriz dedi.
Olurrrr dedim. Ama yarın işe gitmem gerek, bitirmem gerekn işler var.
Anneme uğramam bir kaç kıyafet almam lazım dedim.
Sonra film seyrettik.
Aynen tahmin ettiğim gibi KOre filmini izlemedi. Allahtan dgtrk de vardı romantik komediler onlara baktık.
Karşılıklı koltukta uyumuşuz film seyrederken.

Gecenin bir vakti uyandım da geçtik yatağa.

Sabah kalktım. Mİde ilacını verdim. Gidicen mi balığa bugün dedim. Hava nasıl diye sordu. Kapalı dedim.
Hmm bilmem bakıcaz artık dedi.
Öptüm kelinden, işe geldim...

Bana kızıyorsunuz çoğunuz biliyorum.
İyiliğim için kızıyorsunuz onu da biliyorum.
Ancak yapamıyorum.
Aciz olduğumdan, kendime güvensiz olduğumdan, çirkin olduğumdan, maddi gücüm olmadığından değil boşanmak istememe sebebim; ben 1 ay ne çektim biliyorumi biliyorsunuz.

He şu anda 4 4lük değil hiç birşey. İkimiz de yorgunuz elbette ki.
Ancak ben sorunların susarak değil, konuşarak aşılması taraftarıyım.

Evde bır bır yapan bir kadın olmadığım için eğer sağdan soldan gelen atakları kesebilirsem, eşimin ve benim ihtiyacım olan huzuru bozan sorunların çözüleceğini düşünüyoum.
En azından buna inanıyorum...

Hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz...

insllh uzaklasmak ıkınızede cok ıyı gelır sakın bır aksam gecırmıssınız cok sewındım..

Yüzümde bir sırıtmayla okumuşum valla
Hoca noluo pisi söyle de biz de gülelim dediğinde fark ettim

Yüzümde bir sırıtmayla okumuşum valla
Hoca noluo pisi söyle de biz de gülelim dediğinde fark ettim

Alemsin gülüm

Bu arada herkese GÜNAYDINLAR

ALA, hersey o güzel gönlünce olacak bundan sonra allahın izniyle.

Alemsin gülüm

Bu arada herkese GÜNAYDINLAR

ALA, hersey o güzel gönlünce olacak bundan sonra allahın izniyle.

inş canım. yaşıyacaz ve görücez.
Herşeyin hayırlısı.

Allah'ım hepimize huzur ve mutluluk versin...

günaydın kızlar
sana niye kızalım ki boşanmak kolaymı
tabikide sonuna kadar devam
boşanmak öyle hadi gidiyim de bi mahkemelik iş denecek bişeymidir sanmam
içindeki duygular bitmeden artık dayanamıyorum demeden olmaz heralde
ayrılıyoruz dediğinde de söylemiştim öyle yoruldum falanla boşanılmaz ALA
öyle bişey olurki heyacan geri gelir diye bu gelgitler onlar belki de
yorulduk,bunaldıkla boşansak 5_6 seneden helede çocuklardan sonra evli çift kalmaz
bence sen doğruyu yaptın sonuna kadar devam
okadar kolaymı bu zamana kadar getirdiğin hayatını başka hayatlara bırakmak
inşallah herşeyi en baştan yoluna koyarsınız
ALLAH BOZMASIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…