Bütün iller Toplandık,Toplandık....

aslında hiç dizi havamda değildim ama seyrettim yinede
şehitlerimize üzüldüm
allah yattıkları yerde dinlendirsin onları
geride kalanlarına sabır versinnnn

aslında hiç dizi havamda değildim ama seyrettim yinede
şehitlerimize üzüldüm
allah yattıkları yerde dinlendirsin onları
geride kalanlarına sabır versinnnn

yaaa büyük üzüntü şehitlerimizin ailelerini acısını düşünemiyorum allah sabır versin hepsine allah rahmet eylesin

bacular nediyonuz kacirdim sohbeti valla sehitlerimize cok canim yandi bu gün matemdeyim allah ailelerine sabirlar versin allah rahmetler eylesin hepinizi tek tek öpüyorum güzeller

canım biitoosum ewtya canımız yandı büyük üzüntü
bende seni öptümm hayırlı geceler

sevvalçim sanada hayırlı geceler caımm

günaydın kıslarrrrrrrrrhihoyyyt

kızlarr hiçbir başlığa uymayan yazılarda şehitlerimize yasin okuyalım diye konu açtım kuran-ı kerim bilenler buyursunnn

ben geldimmm...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nasılsınız bayanlar umarım iyisinizdir..beni merak ederseniz şayeettttkaydirigubbakcemile3 ben çok iyiyim.havada güzel.oh oh azucuk ısınmaya başladık...

ben geldimmm...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
nasılsınız bayanlar umarım iyisinizdir..beni merak ederseniz şayeettttkaydirigubbakcemile3 ben çok iyiyim.havada güzel.oh oh azucuk ısınmaya başladık...

canımmm hoşgeldinnn saol iyidir denefçim seninde iyi olmana sevımdim kaydirigubbakcemile3 vala ısınsınyaa birazçık nefes alalım çıkıp biraz gezekkk

selam ..evet burdada bugün güzel bi hava var hihoyyyt..kemiklerimiz e kadar donduk bu sene ...yazı istiyoruz ...haklısınız kaydirigubbakcemile2..denefim iyi olduğuna sevindim sositososito...seherim nazım ..sanada muck Şeniz..ay ben bugün ne kadar çok öptüm seni gız..:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…