Bütün iller Toplandık,Toplandık....

eminem annneciginin iyi olduguna çok sevindim.ALLAH herkese saglık ve huzur versin insallah.... senide çok öpüyom canım...Şeniz

bende 23 nisan kutlu olsun yavrularımız mutlu olsun diyorumm

denefçimkaydirigubbakcemile3 kuusuum kaydirigubbakcemile3 sevvalcik kaydirigubbakcemile3 biitoosum kaydirigubbakcemile3 eminecim kaydirigubbakcemile3 canlarım öptümmmm

mrblar arkadaşlar teşekkür ederim dilekleriniz için eminecim annenin iyi olmasına sevindim herkese selamlar çok öpüyorum arkadaşlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar ..bitoşum tüh be konuşamadık yine ..kız rahatsız bitoşum biraz yine ..uyutmak baya bi zamanımı aldı valla ..ondan gleemdim ..ama hepinizi öpüyorum ..

yine ben geldim hic kimse gelmemis neredesiniz kizlar iyi geceler herkezekaydirigubbakcemile3

nerdesin biitoosum hoşgeldin hayırlı geceler tatlımmkaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar ..bitoşum tüh be konuşamadık yine ..kız rahatsız bitoşum biraz yine ..uyutmak baya bi zamanımı aldı valla ..ondan gleemdim ..ama hepinizi öpüyorum ..

kuusuum canım iyi geceler geçmiş olsun kızına öpüyorummkaydirigubbakcemile3

günaydınlar olsun herkese hayırlı cumalarrrr bugün hava süperhihoyyyt annemde yanımda keyfime diycek yok tabi arada kiloda vermişim onada sevinmiyo degilim:lepi: çok öpüyorum arkadaşlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…