• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

mrba arkadaşlar bugün benim dogum günüm ama sanki degilmiş gibi geliyo bana neyse herkese selamlargüzel bi gün diliyorum sizlere grşrz öptüm

selam dostlarım ben geldim...güzel temennileriniz için çokkkk tesekkürler a.s..ALLAHA emanet olun...

hoşgeldin bacummmm hoşgeldinnnn koccemen öptümmkaydirigubbakcemile3

mrba arkadaşlar bugün benim dogum günüm ama sanki degilmiş gibi geliyo bana neyse herkese selamlargüzel bi gün diliyorum sizlere grşrz öptüm

canım meryemtaze dogum günün kutlu olsunnnnkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar yoksunuz herhal ..öptüm hepinizi ..iysinizdir inşallah ..

saol kuusuum iyidir sende iyisindir kızzzz nirdesinnn öptümmmkaydirigubbakcemile3

iyiyim sehernacım ..pc bozuldu ondan giremedim ..hazır pc yokkkende biraz gezdim ..ama olmuyo inan ..kk olmadan olmuyo ..

sehernaz ikimizde ben geldim demişiz kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..ay kalbimiz bir görüyonmu ...:utangac:ben değiştireyimde göze gelmeyelim mazallah:nazar:

anam eminemde burdaymış a.s...olmuyo valla kksız sizsiz olmuyo :1no2:eşimin başının etini yedim:oklava: valla garibim oda yapan çocuğun tabiii.kaydirigubbakcemile3bir an önce geldi de ..rahatladım ..:enbuyukkk:kız ikinizide bi öepeyim ben şöyle ..ŞenizŞeniz

iyiyim sehernacım ..pc bozuldu ondan giremedim ..hazır pc yokkkende biraz gezdim ..ama olmuyo inan ..kk olmadan olmuyo ..

ewtyaaa bagımlımı olduk acaba misafir geliyo ay dıyom gitselerde kk girsem

sehernaz ikimizde ben geldim demişiz kızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ..ay kalbimiz bir görüyonmu ...:utangac:ben değiştireyimde göze gelmeyelim mazallah:nazar:

allah nazarlardan korusun bacım vala kalbimiz bir yeni farkettim

iyi geceler sehernazım ...bende bakınayım kız uyumuşken kaçarım birazdan yarın yeğenimin 23 nisan gösterisi var ...erken kalkcam ...anaokuluna gidiyo ilk heyecanımız ..

emine şşşt kız emine ...ikimiz kaldık koskoca topikde görüyonmu...ee bu saatte gelirsen böyle olur dimi ..

20-010.gif

Back