Bütün iller Toplandık,Toplandık....

kızlar bakıyorum herkez erkenci bügün ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz aynan bende katılıyorum hepinizi tek tek öpüyorum hayırlı günler iyi bir hafta geçirmenizi diliyorum

selamlar hanımlar kutlu doğum haftanız mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul eylesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnn
bu topiğin anahtarlarını buldum iki gündür ben açıyorum kapıyı
güzel ülkemin güzel gacıları hepiniz uykudasınız galiba

günaydın güzel günler hanımlar

günaydınnn
bu topiğin anahtarlarını buldum iki gündür ben açıyorum kapıyı
güzel ülkemin güzel gacıları hepiniz uykudasınız galiba

günaydınnnn ewt vala uykudayız ohh negüzel erkenden geziniyon baıcm ben zor bulrum o anahtarı:bbo:

günaydın güzel günler hanımlar

günaydınnn güzellll bacımmma.s.

selamü aleyküm bacılar.nasılsınız...hep aklımdasınız.bu ara ben bile ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.iş,ev ve hasta...kafamçokkarıştı
ama akşamları geleyim diyom yine bişey çıkıyo gelemiyom.ben boşuna internet parası ödüyom.kaydirigubbakcemile3evime taşınınca biraz rahat etcem derken .hep olumsuzluklar beni buldu.saglık olsun....huzur olsun... hayatımızda.hepinizi öptüm canlar...

a.s canım inş zor günleri atlatcan hep böylemi olcak diyoruz allah büyüktür hep böyle gitmez öpüyorumm denefcim saglıcakla kalkaydirigubbakcemile3

aleykümselam bacım sıkma canını sıkıntının birde düzlüğü vardır rabbim inşallah kolaylığını verir ne yapalım dört dörtlük olmuyo allah sğlık sıhhat versin çook öptüm

aleykümselam bacım iyiyiz sende iyi olasın inşallah sıkma canını bacım allah kolaylık versin öptüm cnm:1hug:

aleykümselam canimcimhic sasirma canim hersey yoluna girer insallah allahin izniyle allah büyüktür allah daha büyük sIkIntIlardan korusun bende öptüm kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canlar hayirli sabahlariniz olsun bütün dilekleriniz kabul olsun insallahhhhhh:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…