Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyidir fıstık senden ne haber...ben biraz takılıp çıkıyom.malum işteyim.evdeki kadar rahat olamıyom... öpt bacım seni...

bende seni öpüyorum ablacım..doğru çalışınca zor oluyo ....sağlığınız iyi olsunda arada uğramanızada razıyız ...

gününüz aydınlık olsun bayanlar
kardelen18 ve denef72 arkadaşarım nassınız bakem

merhaba kizlar nasilsiniz bakalim beni sorarsaniz ben yine hastayim yaaa
bu hastalik neden benim pesimi birakmiyor :çok üzgünüm: bademciklerim sis ates beni resmen eritti 3 veya 4 kilo verdim bir hafta icinde ooff su anda bile bulantidan oluyorum..

gecmis olsun baharcim. allah acil sifalar verssin. neyin var ki

meraba kızlar baharcım geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyleşirsin

deryacox canım sen den naber iyisindir inş

tesekkurler hepinize,,ya bilemiyorumki bunyem saglamdir halbuki oyle kolay hastalanmam ama bademciklerim sismis su bile gecmiyor,dun doktora dedimki "4 gundur acim acliktan olmesem genede gelmezdim bana hemen bir ilac ver yemek yemem lazim"doktor antibyotik verdi bugun biraz yemek yedim..hatta dondurmada yedim :icecream:

kizlar ben cikip biraz yatayim oyle korkuyorum ki gene kotulesecegim diye herkese iyi gecelerrrrr..uzaklardaki gormedigim arkadaslarim sizleri cok seviyorum

geçmiş olsun canımm....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…