Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hepinize iyi pazarlar.....canlarım....şahsen ben iyiyim kardelencim sen nasılsın...ben kardelen ismini çok seviyorum yeğenimin ismi...öyle söylemek geldi içimden ....

81'in bütün güzel hoş bayançıkları merhabalar
anlatın bakem neler var neler yok
havalar nasıl moreller nasıl

hg canim. valla benim canim skiliyor. havada kötü. disarida cikamiyorum
sen nasilsin

ne olsun arkadaşım bizde evdeyiz hava biraz kapalı
takılıyorum bende pc mde ve kk da
saten almanya olsun belçika olsun yaz kış yağışlı geçer diymi

dogru diyosun. vallahi biktim yagmurdan. tr yagmura hasret. biz burda yagmurdan disari cikamiyoruz

slm kızlar iyi pazarlar bizim bugün pazarımız vardı gitim biraz alış veriş yaptım burdada hava kapalı dün yaz havası vardı ne güzel gzdik bugün yine kapandı

yaaa erzurumun soğuk olması değilde sıcak olması sanki biraz garip gelmişti bana yanılıyormuyum arkadaşım...eniştemiz varda erzurumlu ...ordan biliyorum...

ben erzurum oltuda oturuyorum erzurumla buranın havası çok farklı oltu karadeniz iklimi taşıyor o yüzden erzurum kadar soğuk olmaz.

herkese günaydın...işde olanlara hayırlı işler,evlerinde olanlara da güzel bir gün diliyorum...

günaydınlar hepinize iyi haftalar haftanız güzel sağlıklı mutlu sevdiklerinizle geçer inş allah hiç kimseye sevdiklerinin acısını yaşatmasın ben çok heyecanlıyımkızımla torunum çarşamba günü dbakırdan geliyor inş sağ salim gelirler çok mutluyum sizleride allah sevdiklerinize kavuştursun benide inş hepinize kucak dolusu sevgiler

günaydın kızlar hepinize gününüz aydınlık
yüzünüzden ve kalbinizden sevgi eksik olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…