• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydınnnn günaydın güzeller.buradada bi fırtına bi fırtına var sormayın.hava kapalı ama yagmur geliyo galiba..

hadi ya düzcem'de fırtınamı var
burasıda kapalı bugün yağacak ama bakalım
bu arada günaydın arkadaşlar günaydın kanki
istanbuldan kuçak dolusu sevgilera.s.

herkese selam işde olanlara hayırlı işler dün burda hava çok güzel dedim sabah bi kalktım şakır şakır yağmur var ve hava feci kapalı ya...ne yapalım bereket...

zaten net haberlerinde fırtına ve yağış geleçegini bildirmişlerdi
ben orda okudum
bütün yurtta yağış bekleniyor

arkadaşlar hepinizin cuması mübarek olsun gününüz güzel olsun

ewtya çok güzel gidiyo dedik havalar burdadada bozdu kapalı sıkıcı hava

yaa hava bozdu bugün kapalı sıkıcı ama neyse birhafta çok güzel geçti

en çok da şeye deli oldum:1shok: gece çamaşırlarımı asayım hava güzel dedim sabah bir kalktım ,sanırım fırtınada olmuş hepsi ipten düşmüş ıslanmış hepsi perişan delikafaduldenyeniden yıkadım ...aman ...-tatlicadiarzu-tövbe tövbe ben neye kalkışsam hep böyle oluyo zaten ...kötükedihüso

en çok da şeye deli oldum:1shok: gece çamaşırlarımı asayım hava güzel dedim sabah bir kalktım ,sanırım fırtınada olmuş hepsi ipten düşmüş ıslanmış hepsi perişan delikafaduldenyeniden yıkadım ...aman ...-tatlicadiarzu-tövbe tövbe ben neye kalkışsam hep böyle oluyo zaten ...kötükedihüso

ewtya bacım havaların dengeside bozuldu vallaaa

ewtya bacım havaların dengeside bozuldu vallaaa

ah be canım bizim izmirin havasına hiç güven olmazki zaten ..yağmurlu diye giyinirsin günlük güneşlik olur güneşli dersin ..birden şakışakır bastırır yağmur ondan seviyorum bu şehri hep süprizli ...

yaaa bende çok aldanmışımdır öyle evde üşürüm dışarı da soguk diye giyinirim kat kat havayı hiç tutturamam şuan da şakır şakır yagmur yagıyo yagsında barajlar dolsun yaaaa

yaaa bende çok aldanmışımdır öyle evde üşürüm dışarı da soguk diye giyinirim kat kat havayı hiç tutturamam şuan da şakır şakır yagmur yagıyo yagsında barajlar dolsun yaaaa

kesinlikle yağsın biz izmirde susuzluğun acısını çeşme sularını kullanamamakla yaşıyoruz...biliyosunuz dur bize yasak çeşme suyu sadece temizliğe...kullanılıyo ..yani biz zaten içmiyoduk ama alamıyanlar için ok kötü oldu..

Back
X