günaydın bugün çok işim var yarın büyük gün kızım geliyor onların odasını hazırlıyacam temizlik yapıcam çok heyecanlıyım sizçok öpüyoum
herkese iyi akşamlar gündüz buraya kimseler uğramaz oldu ...
günaydın bugün çok işim var yarın büyük gün kızım geliyor onların odasını hazırlıyacam temizlik yapıcam çok heyecanlıyım sizçok öpüyoum
herkese iyi akşamlar gündüz buraya kimseler uğramaz oldu ...
günaydın kızlar hepinize gününüz aydınlık
yüzünüzden ve kalbinizden sevgi eksik olmasın
hekeze iyi geceler hanımlar nasılsınız yazışacak kimselerde kalmamış.
günaydın kankim.nasılsın...nerdesinnn düzcedemi istanbuldamı
herkeze hayırlı sabahlar hadi gözün aydın canım kavuşacaksın kızına oh ne güzel hasret giderin temizlik yapıyosun hadi kolay gelsin
gözün aydın canım..
selam kızlar.ben işte çok yogunum akşamlarıda iş güç fazla takılamıyom..
eminem bacım.ben kendi adıma söleyeyim.bilerek yapmam .herkesle konuşmaya çalışırım..ama bazen insan dalgınlıgına geliyo....sen kimsenin kusuruna bakma...ben yaptıysan eger arkadaşım kusura bakma.bilerek olmamıştır.sevgilerimle...
kib canlarım.ALLAHA emanet olun.sizleri seviyorummmm..
oooo emine44 arkadaşım sen baya içerlemişsin ..bazen olabiliyo ..böyle şeyler ...ama ben kimsenin seni görüpte sana karşılık vermiyceğini sanmam ...ben başka bi topikde bi arkadaş var anladım benimle hiç konuşmadı ama beni hiç sevmiyo ...kıza direk ismiyle yazıyorum ..kız herkeze yazıyo bişeyler beni teyet geçiyo bende artık özellikle ona hiç bişey yazmıyorum ..nasıl bir neden var onu da bilmiyorum ..ama kızma sen canım arkadaşım ...kasten değildir .bazen cevap yazarken yeni yazılanlarıda farkedemediğimiz oluyo...[
slm kızlar nasılsınız çok teşekürler valla çok sevindim cevap yazdığınız için daha evvel üzülmüştüm şimdide duygulandım ya arada bir girip kk yazmak iyi oluyo böyle güzel cevaplarda almak insanı mutlu ediyo
kuusuum ve denef72 kendinize iyi bakın öpüyorum
selam.sizle tanışamadık.konuşamadık.nasılsınız.topige hgniz...a.s.
iyi aksamlar hanimlar. yine kimsecikler yokk:çok üzgünüm:
:1hug:merhaba ben varım nasılsınız.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?