Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın bugün çok işim var yarın büyük gün kızım geliyor onların odasını hazırlıyacam temizlik yapıcam çok heyecanlıyım sizçok öpüyoum

günaydın bugün çok işim var yarın büyük gün kızım geliyor onların odasını hazırlıyacam temizlik yapıcam çok heyecanlıyım sizçok öpüyoum

herkeze hayırlı sabahlar hadi gözün aydın canım kavuşacaksın kızına oh ne güzel hasret giderin temizlik yapıyosun hadi kolay gelsin

herkese iyi akşamlar gündüz buraya kimseler uğramaz oldu ...

selam canım gündüz kimse uğramaz oldu diyosun ama selam verincede kimse almıyo
bir iki arkadaş kendi aralarında sohbet edince bizim selam havada kalıyo onun için yazmak istemiyo insan ayrı illerdeyiz ne güzel tanışıp konuşmak ama olmuyo herkezi öpüyorummmm

oooo emine44 arkadaşım sen baya içerlemişsin ..bazen olabiliyo ..böyle şeyler ...ama ben kimsenin seni görüpte sana karşılık vermiyceğini sanmam ...ben başka bi topikde bi arkadaş var anladım benimle hiç konuşmadı ama beni hiç sevmiyo ...kıza direk ismiyle yazıyorum ..kız herkeze yazıyo bişeyler beni teyet geçiyo bende artık özellikle ona hiç bişey yazmıyorum ..nasıl bir neden var onu da bilmiyorum ..ama kızma sen canım arkadaşım ...kasten değildir .bazen cevap yazarken yeni yazılanlarıda farkedemediğimiz oluyo...

selam kızlar.ben işte çok yogunum akşamlarıda iş güç fazla takılamıyom..
eminem bacım.ben kendi adıma söleyeyim.bilerek yapmam .herkesle konuşmaya çalışırım..ama bazen insan dalgınlıgına geliyo....sen kimsenin kusuruna bakma...ben yaptıysan eger arkadaşım kusura bakma.bilerek olmamıştır.sevgilerimle...
kib canlarım.ALLAHA emanet olun.sizleri seviyorummmm..

ooo denef abalacım seni görmek ne güzel ...ben eh işte iç güveysinden hallice ama bunada şükür ...sen nasılsın ...öpüyorum seni kocaman kocaman ...

günaydın kankim.nasılsın...nerdesinnn düzcedemi istanbuldamı

evimdeyim be kankim nerde gelmek düzceme
k.validenin kızları geleydi gelçektim of offfffff
bugün kontrölden geldik 3 ay daha ayağındaki alçı demir kalacakmış yere bazıp yürüsün dedi
5 ay sonrada normel şekilde yürür dedi yanim 3 ay daha ya sabır gözüküyor kızları gelmesse
of kanki ya o kadar yorgunumki
bir benim evimin temizliği bir kaynananın evi in aşağı çık yukarı
bezdim vallah yeri geliyor kendi evimin temizliğini yemeğini yetiştiremiyom ya
2 eltide elini sürmüyo temizliğe o kadar bunalımdayımki anlatamam ya
biri gelipte ilğilense de rahat nefes alsam
gecen kadın buldum temizlik için inanırmmısın
2 nolu elti para vermemek için kendi temizledi ama ev gene temizlik istiyor
bakem ne olcekkkkkkkkkkk
benim şanteller atacak gibi kötükedihüso

tam bana göre bir topik bütün iller rüzgar nereye savurusa ordayım içanadoludan başlayalım güney doğuya adım adım eskişehir bilecik izmir ankara diyarbakır mardin kars artvin adım adım türkiye gezdim her şehrin kütürünü tanımaya çalıştım türkiyemiz bir cennet zaten

herkeze hayırlı sabahlar hadi gözün aydın canım kavuşacaksın kızına oh ne güzel hasret giderin temizlik yapıyosun hadi kolay gelsin

selam daha yeni girdim onun için yeni gördüm tşk ederim temizlik bitti sabahta yemekler yapıcam hayırlısıyla gelsinler çok özledim öpüyorumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…