Bütün iller Toplandık,Toplandık....

evet artık cuma olmuş ben bi saattir herkese laf yetiştirmekten saatti hiç fark etmedim..ne güzel ilk hayrı senden aldık nasılsın ...

iyiyim canım nasıl olam.iş güç ...koşuşturmaca...şimdi bana müsade gözlerim ufaldı ben yatmaya gidiyom.allaha emanet ol.öpt canım.

DERYA sobeledim seni.nasılsın ....ben süperim ....kib canım.bay...sabah işe gitcem malum...

ben iyiyim denefcim. sen nasilsin. yoksun bi kac gündür. nerelere kayboldun
sormaya iş yerinde çok yogunum.akşamlarıda iş güç.gelen giden fırsat ancak bu vakitte bulabildim..iyi olduguna çok sevindim....ama hep aklımdasınız.özlüyom kk yı ya...

kızlar sizden ayrılamıyom ya.....senağlama...sabah işe gitmek olmasa, ne güzel muhabbet ederdik.kib canlarım.bana müsade.iyi geceler...:a015::a015::a015:

abowwwwww kankimde gelmiş.hoş gelmişin kankim.sobeledin vallah..sırnaşık şey
ben iyiyim ya nasıl olam guzum .dert bende derman ALLAH ta deyip oturuyom.sen geliyonmu. düzceye bakem...

nirde bende öyle şans be kankim kızları su koyverdi gaygananın
biliyorlardı benim tatilde düzceye gideceğimi biride gelmediler
onun için eşim yollamıyor kim bakacak diye senağlama
sinir doluyum sinirkötükedihüso
sen ne yaptın gaygananı

hım çok üzüldüm.aslında en dogal hakkın senin de aileni görmen...bak üzüldüm şimdi.yanıma gelirsin diye heves ettiydim.neyse saglık olsun canım.benim kayınvalide kızında.ben yanıma temmuz gibi alacagım.tabi kızlar bakmaktan yorulurlarsa..bi kadın tutacagım.ben çalışıyom bakamam...of canım ya bizim işler de karışıkya...

gündüzüm bana müsade.sabah 7.30 da uyanacagım..malum iş var.ALLAHA emanet ol.sende takma kafana.....iyi geceler canım..sonra bi ara dertleşerik ...senağlama
:a015::a015::a015:

ne yapalım be canım kaderimiz ve imtihan alanımız
benide kaynana bayagı bu aralar sinir küpü etti neyse artıkın
sabır diyelim hakkın huzuruna borçlu gitmeyelim diymi

günaydınnnn günaydın güzeller.buradada bi fırtına bi fırtına var sormayın.hava kapalı ama yagmur geliyo galiba..

günaydın hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…