Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selammm bacılarr ..:KK16: denefim saolsın iyidirr:KK16:
bende karşı komşuma gitmiştimm:KK55:
muhteşem sülümanı seyretikk inş ibrahimin kellesi gitmezzzz:18::18:

selam canlar ...
yok emine ablam annem çok yakınımda oturuyo .15 dakikalık...yalnız olunca ben gidiyom ,annem geliyo falan öle birbirimizle vakit geçiriyoz ....
seherim yok bacım bişey olmaz ona,, ben pek tarih dersini sevmezdim okuldada ..bilseydim böle dizi çekeceklerini ezberlerdim sülümanın hayatını :KK60::KK60::KK60:sonra burda anlatıverirdim garik :87::87::87:

tünaydınlarrr :KK3:
bahar geri geldi galiba :KK66:
yorgunluk uykusuzluk ne zor ne gece uykumuz var ne gündüz :KK37:
diş çıkaracak herhalde :26:
kucağımdan inmiyor kas yaptım sayesinde pıtırcığımın :KK15: :KK1:

tünaydınlarrr :KK3:
bahar geri geldi galiba :KK66:
yorgunluk uykusuzluk ne zor ne gece uykumuz var ne gündüz :KK37:
diş çıkaracak herhalde :26:
kucağımdan inmiyor kas yaptım sayesinde pıtırcığımın :KK15: :KK1:

hoş geldin bacım.çok geçmişler olsun .oy kıyamam ben ona :nazar::nazar::nazar:

günaydın arkadaşlar ...10 gün yokum beni merak etmeyin emi...denizliye gidiyorum ablamın oglunun dügünü var ..kurtlarımı bi döküp gelem baya iyi gelecek bana ...:87::87::87:
hepinizi ALLAHA emanet ediyorum saglıkla kalın

günaydın arkadaşlar ...10 gün yokum beni merak etmeyin emi...denizliye gidiyorum ablamın oglunun dügünü var ..kurtlarımı bi döküp gelem baya iyi gelecek bana ...:87::87::87:
Hepinizi allaha emanet ediyorum saglıkla kalın

ay kıyamam canım benım hayırlı gıt hayırlı gel ınsallah ablanın ogluna mutluluklar dılıyorum rabbım mesut bahtıyar etsın mutluluklar dılıyorum canımcım saglıcakla görüsmek üzere öptüm:KK9::KK9::KK9:

selam dostlar ben geldimmm:KK64:
nasılsınız...bitosumdan başka gelen olmaış buraya 10 gündür...:KK43::KK43::KK43:

ay kıyamam canım benım hayırlı gıt hayırlı gel ınsallah ablanın ogluna mutluluklar dılıyorum rabbım mesut bahtıyar etsın mutluluklar dılıyorum canımcım saglıcakla görüsmek üzere öptüm:KK9::KK9::KK9:

sagolasın ablam ...dügünümüzü yaptık geldik çok şükür.artık evimdeyim ..sen nasılsın:KK71:

huuuu kızlarrrr
istanbuldayım bayağıdır sehernazın yanındayım
onunda interneti kesikti sizleride merak ettim
denefim sende yeni gelmişsin hoş geldin
hayırlı olsun düğününüz allah tamamına erdirsin
fırsat olursa gene yazarım öpüyorummmmmm:KK9:

günaydın kızlarrrrr
denefim doğum günün kutlu olsun
bir ömür boyu mutluluklar herşey gönlünce olsun
faceyi açınca gördüm çooook öptümmmm:KK71::KK9::KK9::KK9:

günaydın kızlarrrrr
denefim doğum günün kutlu olsun
bir ömür boyu mutluluklar herşey gönlünce olsun
faceyi açınca gördüm çooook öptümmmm:KK71::KK9::KK9::KK9:

çok sagol ablam ...olgunlaşmaya başladım dermişim :KK60::KK60::KK60:bir yaş daha yaşlanmak pek de güzel degişmiş :KK43:

denef bacımmm geç oldu amaa dogum günün kutlu olsunnnn canımmm:KK66::KK16::KK16:
düğünde yapmışısınız hayırlı olsunnn bi ömür olsun inş:KK71::KK71::KK71:

denef bacımmm geç oldu amaa dogum günün kutlu olsunnnn canımmm:KK66::KK16::KK16:
düğünde yapmışısınız hayırlı olsunnn bi ömür olsun inş:KK71::KK71::KK71:

teşekkür ederim canım....evet dügünümüzüde yaptık geldik çok şükür...inşallah bir ömür boyu mutlu olurlar ..sen nasılsın canım ..

selam dostlar ben geldimmm:KK64:
nasılsınız...bitosumdan başka gelen olmaış buraya 10 gündür...:KK43::KK43::KK43:

sagolasın ablam ...dügünümüzü yaptık geldik çok şükür.artık evimdeyim ..sen nasılsın:KK71:

hayirli olsun abacim iyiyim sükür geziniyoruz iste zaman geciriyoruz:KK16::KK16:

X