Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yorgunum çok.yaz geldi bahçe işleride başladı ...tabi gerçek bahçeden bahsediyom yanlış anlaşılmAsın .facedeki degel..:roflol::roflol:
güllerimi temizledim,otları yoldum .of of çok zor yawwww.sanaldaki gibi tık tık olmuyo...hepinizi çokkkkkkk öpüyom canlar.ALLAHA EMANET OLUN ...DÜZCEDEN SEVGİLERopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok yorgunum çok.yaz geldi bahçe işleride başladı ...tabi gerçek bahçeden bahsediyom yanlış anlaşılmAsın .facedeki degel..:roflol::roflol:
güllerimi temizledim,otları yoldum .of of çok zor yawwww.sanaldaki gibi tık tık olmuyo...hepinizi çokkkkkkk öpüyom canlar.ALLAHA EMANET OLUN ...DÜZCEDEN SEVGİLERopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sanada hayırlı cumalar emine ablacım
idare eder adet olucam belim ve karnım çok ağrıyor mafoldumben sen nasılsın?
hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile3 yok anam burdada kimse yok bak bi daha gelmicem ha buralara haaa nerdesiniz nerelere takılıyonuz banada haber verinde bende gelemCADIARZU:sinifsinif:
ohhh ellerine sağlık bacım tertemiz olmuştur şimdi bahçen inş. orda çay içmekte nasib olurr teyzoşuma gelirsem görüşürüz inşallahhopuyorumnanaktanay ben geldim :)))
evet baya bahçemi hallettim.seherim valla canım ne iyi olurdu ...hep beraber olabilseydik çaylar kekler...inşallah bir gün olur.adaya gelince banada gelsenize emine ablamla.canel bacımıda getirin...
çakılım geçmiş olsun diyecem ama geçmez ...her ay bize gelir sancılar.kadın milleti böle işte ...bütün sıkıntılar bizde
canelim sakın bacım gelmemezlik yapma...şimdi yaz ya iş güç var pek gelemiyoz ama kışın evlerde olunca daha muhabbetler yaparız canımolumunekankayizsmile
emine ablam senide çokkkk öpüyorummm
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum .görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
bende iyiyyim canım geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3
teyzoşum nereye gidiyon geldim bitanem biyere takıldığım yok kız bugün bütün gün bahçedeydik çok sıcaktı evler ya çay demledim komşuda geldi oturduk asma yaprağı topladık gölgesindede oturduk kızlar hepinizi beklerim kaydirigubbakcemile3
bacımm iyi geceler naparsın beaaa slm sabah yokkk huuuuakannehir
hayırlı cumalar kaydirigubbakcemile3 yok anam burdada kimse yok bak bi daha gelmicem ha buralara haaa nerdesiniz nerelere takılıyonuz banada haber verinde bende gelemCADIARZU:sinifsinif: