Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam bacılarr esmerim o ne güzel sözlerrrrr içimiz acıldı vala agzına saglıkkaydirigubbakcemile3
denefim canelim cakılım aslım emine bacım
esmerim çooook güzel bi gün olun hepinize
bu arada canelim hoş geldinnnnnnnnhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

slm canım hoşgeldın senınde gunun coook guzel gecer ınsallah opuyorumnanaktan

herkese selamlar görüşmeyeli nasılsınız sehernazım hadi ben kayboldum sen gelmişin haberim yokya özledim seniya iyi akşamlar herkese emine ablam geçmişler olsun dikkat et kendine

selammm ben geldim canlar....opuyorumnanaktan
emine ablam çok geçmiş olsun....bu havalar çarpar insanı hem bayada rüzgar var....azıcık güneş görünce bahçeye çıkıyorum ..üşüyüp tekrar içeri giriyorum...
canelim hoş geldin canım ..nasılsın..
çakılım ve aslım ay valla sizlerin muhabbetinize hayranım...günümün yorgunlugunu alıyonuz valla..çakılım öle oyunlara dalmak falan yok .sen nerde oynuyon bakem oyun facedemi... burdamı ..
denefim hoş bulduk nasılsınız iyimisiniz ayyy çok özlemişim yaaaaopuyorumnanaktan
Günaydın sabah poğaçam,
Ballı, kaymaklı, cevizli kahvaltım.
Horozlar ötmeden daha,
Demli bir çay sıcaklığında,
Sarıldım lezzetli bakışlarına.
Yüzüm gözüm bal oldu.
Özlemim aktı sabaha.
kırşehirden günaydınnnnnn
esmerim döktürmüşsün gene canım kaymakla bal çekti vallacokacimcoook
selam bacılarr esmerim o ne güzel sözlerrrrr içimiz acıldı vala agzına saglıkkaydirigubbakcemile3
denefim canelim cakılım aslım emine bacım
esmerim çooook güzel bi gün olun hepinize
bu arada canelim hoş geldinnnnnnnnhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
hoş bulduk bacım nassın eyimisinnnnŞenizŞeniz
herkese selamlar görüşmeyeli nasılsınız sehernazım hadi ben kayboldum sen gelmişin haberim yokya özledim seniya iyi akşamlar herkese emine ablam geçmişler olsun dikkat et kendine

nasılsın meryemcim hoş geldinnnnŞeniz

iyi akşamlar çakılım
meryem hoş geldin canım
sağolun arkadaşlar biraz iyiyim
ama bugün süpriz yapıp istanbula sehernaza gittim
iki gün kalıp dönücem dişçiyede gidecem offf bu diş işide çok zor ya
teyzoşum nasılsın geldim görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
selam kızlar....nasılsınız...
meryem canım hoş geldin .ya kaybolmayın bi daha .özlüyoz valla...
aslıcıgım ben heç anlamıyom sana bu konuda yardımcı olamacam...ben çok yaşlıyım o cevabı vermeyekaydirigubbakcemile3

tünaydın kızlar nasılsınız
çakılım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlım
bügün misafir bekliyoruz hazırlık bitti bi bakayım dedim
yakın olsakta hep beraber çay içsek dimi allaha emanet olun hrpinizi öpüyorummmmmopuyorumnanaktan

GÜNAYDIN CNMMMsempatiksalakcinni

tünaydın aslıcım olumunekankayizsmile

tünaydın kızlar nasılsınız
çakılım geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tatlım
bügün misafir bekliyoruz hazırlık bitti bi bakayım dedim
yakın olsakta hep beraber çay içsek dimi allaha emanet olun hrpinizi öpüyorummmmmopuyorumnanaktan

tünaydın ablam ben ıyıyım sagolasın.çok teşekkür ederim ablacım opuyorumnanaktan ne mamalar var sempatiksalakcinni sende allaha emanet ol ablam kolay gelsın Şeniz

denef ablam,emine ablam,canelim hoşbulduk canım 2.nci bebegi bekliyorum oda beni biraz yoruyo bulantılar açısından o yüzden pek fırsatım olmuyo malesef sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli emine ablam geçmiş olsun diş konusu zor malesef kolay gelsin diyim iyi akşamlar çok öptüm

selam kızlar.çakılım ne zamandı dogum günün canım.bak ben yeni ögrendim .kusura emi...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismiledogum günün kutlu olsun canım.saglıklı mutlu uzun yılalr diliyorum..
meryemim kaç aylık oldun canım...
ay valla ne iyi olurdu hep beraber oturup kaynaşabilseydik...biz bi tek çakılım la aynı şeherdeyiz .ama o da gelmiyo ablasına ziyarete..:sinifsinif::sinifsinif:

ah keşke ablam ya keşke aynı şehirde olsaydık sık sık görüşürdük ablam şuan 3bitti 4 de yeni geçtim dedigim gibi bulantım oluyo normalde herkes kilo alır ben 2kg vermişim bi aksili olmazsa sanırım bi kızımız olcak bakalım rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah çok öpüyorum hayırlı geceler

hoşgeldin meryemtaze canımmm hayırlı olsun bebiş geliyoo alah hayırlı etsin:ecrin_bebek::emir_bebek:
cakılım bende yeni ögrendim dogumgünün kutlu olsunnn bitanemŞenizopuyorumnanaktan
hayırlı geceler kıslarrr hepiçiginizi öpümmmkaydirigubbakcemile3

Back