Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben geldim :)))
evet baya bahçemi hallettim.seherim valla canım ne iyi olurdu ...hep beraber olabilseydik çaylar kekler...inşallah bir gün olur.adaya gelince banada gelsenize emine ablamla.canel bacımıda getirin...
çakılım geçmiş olsun diyecem ama geçmez ...her ay bize gelir sancılar.kadın milleti böle işte ...bütün sıkıntılar bizde
canelim sakın bacım gelmemezlik yapma...şimdi yaz ya iş güç var pek gelemiyoz ama kışın evlerde olunca daha muhabbetler yaparız canımolumunekankayizsmile
emine ablam senide çokkkk öpüyorummm
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum .görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
bende iyiyyim canım geçmiş olsun tatlımkaydirigubbakcemile3
inş denefim niye olmasınn vala süper olur
cakılım geçmişler olsunnn ayaklarını sıcak tut bacımm
canelim emine bacım caylarını artık acık havada içiyooo
iyi günler iyi hafta sonları gününüz güzel olsun
esmerim zaten faceye takılalı burdaki sohbetlerde bitiyo artık
canelim teyzoşum gelde beraber içek kız çayı herkezi öpüyorummmmmopuyorumnanaktan
bi kahfe içsekmii memleketimin güzel kıslarıııı günaydın haftanız şen olsunnnnn:)
![]()
:roflol::roflol::roflol: oyyyyyyyyyy fecede olmasınlarrrr cenel:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
esmer ablam sen nasılsın?öptüm senide kocaman
herkeze iyi hafta sonları
sehernaz kız sen ne çabuk geldin gittinmi
bende sosyeteye pazara gittim çok sıcaktı ya
hava kapalı ama bunaltıyo insanı sıcağa sıcak soğukta soğuk bizede bişey yaramıyo haniboshayallersmile
anammm teyzoşum sosyete pazarıdamı var ordaa kıss neler aldın bakemmmCADIARZUsehernaz kız sen ne çabuk geldin gittinmi
bende sosyeteye pazara gittim çok sıcaktı ya
hava kapalı ama bunaltıyo insanı sıcağa sıcak soğukta soğuk bizede bişey yaramıyo haniboshayallersmile
bacım valla bugünde esiyoo yaa ben bile balkona çıkmaktan korkuyorum düşün yaniii bu cüsseyleegittimm geldim bacımm kırkyasindi cabuk bitti
burasıda kapalı çok az sepeledi okadar
kıss neler aldınn bakim sosyetik pazardannn
herkese iyi hafta sonları canlarımmmopuyorumnanaktanhoşgeldın aslıcımmmmmmmmopuyorumnanaktan
oy ben geldimmmm
gerçekten birgün face çökecek .oralardan buralayı ihmal ediyoz ..kendimede çok kızıyorum:tomato:.....oyun oynamak stres attırıyo onun için bacular..
ben bk kk da dolaşıp gelem ..
aslıcık unuturmuyuz seni bacım ...:1hug: