Bütün iller Toplandık,Toplandık....

hayırlı günler hayırlı cumalar
meryemmim hayırlı olsun bebişin
kızlar hepiciğinizi öptümmmmmmmopuyorumnanaktan

selam kızlar.çakılım ne zamandı dogum günün canım.bak ben yeni ögrendim .kusura emi...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismiledogum günün kutlu olsun canım.saglıklı mutlu uzun yılalr diliyorum..
ay valla ne iyi olurdu hep beraber oturup kaynaşabilseydik...biz bi tek çakılım la aynı şeherdeyiz .ama o da gelmiyo ablasına ziyarete..:sinifsinif::sinifsinif:

5 mayıstı ablam çarşamba günü.yok ablacım ne kusuru olurmu öyle şey.Çok teşekkür ederim ablacım hep birlikte inşallah opuyorumnanaktan ayyy öyle deme ablam yaa üzülürüm sen zaten koşturuyorsun bende rahatsız etmek istemiyorum ama bir gün söz gelicem ziyaretine Şeniz Şeniz Şeniz

ah keşke ablam ya keşke aynı şehirde olsaydık sık sık görüşürdük ablam şuan 3bitti 4 de yeni geçtim dedigim gibi bulantım oluyo normalde herkes kilo alır ben 2kg vermişim bi aksili olmazsa sanırım bi kızımız olcak bakalım rabbim hayırlısını versin tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah çok öpüyorum hayırlı geceler

Allah hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsin canım:Saruboceq:

cakılım bende yeni ögrendim dogumgünün kutlu olsunnn bitanemŞenizopuyorumnanaktan
hayırlı geceler kıslarrr hepiçiginizi öpümmmkaydirigubbakcemile3

Çoook teşekkür ederim canım benim bende öpüyorum kocaman seni Şeniz

hayırlı günler hayırlı cumalar
kızlar hepiciğinizi öptümmmmmmmopuyorumnanaktan

sanada hayırlı cumalar ablacım bende öpüyorum seni Şeniz

hayırlı cumalar yurdumun güzel insanları..
çakılım benim yegeniminde 5 mayıs artık unutmam dogum gününü...aklımda...:smiley-cool:
meryem bacım kızın olacak demekki.ALLAH kucagınada almayı nasip etsin canım...bol bol dua et bu abanada .tez zamanda ALLAH banada evlat nasip etsin.tabiki saglıklı ve hayırlı evladım olsun istiyorum.tek dilegim bu..bütün isteyenlere ALLAHIM VERSİN..:Saruboceq::Saruboceq:
çakılım olurmu bacım .başımın üstünde yerin var...belki evimi bulmak zor olabilir..istersen çarşıda seninde söleyecegin bi yerde buluşabiliriz...ama şimdi degil .kayınvalidem bende oldugu için evden ayrılamıyorum...mafoldumbenmafoldumben
hepiniz ALLAHA emanet olun bacularımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

denef ablam,emine ablam,canelim hoşbulduk canım 2.nci bebegi bekliyorum oda beni biraz yoruyo bulantılar açısından o yüzden pek fırsatım olmuyo malesef sizler neler yapıyosunuz görüşmeyeli emine ablam geçmiş olsun diş konusu zor malesef kolay gelsin diyim iyi akşamlar çok öptüm

meryemcim gözün aydın cnm rabbim hayırlı etsin olmayanlarada versin inş.:Saruboceq::Saruboceq:
çakılım doğum günün kutlu olsun cnm geç oldu ama kusuruma bakma yaşlılık işteee:utangac:nice nice yaşlara inş.:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese hayırlı cumalarrr bende dişçiden geldim delikafadulden: teyzoşum çektirdim dişi kurtuldumm:sm_cool::sm_cool:

herkese hayırlı cumalarrr bende dişçiden geldim delikafadulden: teyzoşum çektirdim dişi kurtuldumm:sm_cool::sm_cool:

çok geçmiş olsun teyzoşum teyze yeğen nedir bu dişlerden çektiğimiz
benimde bugün bitti yarın inşallah sakaryaya dönecem

herkeze iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar yurdumun güzel insanları..
çakılım benim yegeniminde 5 mayıs artık unutmam dogum gününü...aklımda...:smiley-cool:
meryem bacım kızın olacak demekki.ALLAH kucagınada almayı nasip etsin canım...bol bol dua et bu abanada .tez zamanda ALLAH banada evlat nasip etsin.tabiki saglıklı ve hayırlı evladım olsun istiyorum.tek dilegim bu..bütün isteyenlere ALLAHIM VERSİN..:Saruboceq::Saruboceq:
çakılım olurmu bacım .başımın üstünde yerin var...belki evimi bulmak zor olabilir..istersen çarşıda seninde söleyecegin bi yerde buluşabiliriz...ama şimdi degil .kayınvalidem bende oldugu için evden ayrılamıyorum...mafoldumbenmafoldumben
hepiniz ALLAHA emanet olun bacularımmm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aaa yegenınınde gecmıs dogum gununu kutluyorum ablacım.tamam ablam haberlesırız senınle öptüm seni opuyorumnanaktan

meryemcim gözün aydın cnm rabbim hayırlı etsin olmayanlarada versin inş.:Saruboceq::Saruboceq:
çakılım doğum günün kutlu olsun cnm geç oldu ama kusuruma bakma yaşlılık işteee:utangac:nice nice yaşlara inş.:Saruboceq::Saruboceq:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım aaa olurmu öyle şey aşkolsun opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun teyzoşum teyze yeğen nedir bu dişlerden çektiğimiz
benimde bugün bitti yarın inşallah sakaryaya dönecem

herkeze iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun ablacımopuyorumnanaktan

anneler006.jpg

hayırlı günler arkadaşlar.anneler gününüz kutlu olsun...canım anneminde anneler gününü kutluyorum..anacugummm seni seviyorummm.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canelim, emine ablam geçmiş olsun...
çakılım haberleşiriz canım..boshayallersmile
hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmopuyorumnanaktan

selammm .nasılsınız..oyunlardan fırsat çok şükür buldumbilmiyorumkismile ..aslında sırf stres atmaya ...kafamı dagıtıyo....hepinizi çok öpüyorum....kendinize iyi bakın canlar

Back