Bütün iller Toplandık,Toplandık....

gunaydin81f672gn1.gif

denef bacım nerelerdesin yaa görüşemiyokkkkbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ne yapam canım ya .evde kaygana bakıyom :)))

1 aydır evde hapis modundayım .yediriyom temizliyom böle işte gülüm ..fırsat bulduk ça pc de vakit geçiriyom ..ben hep aynı ben canım .sen nasılsın..sen neler yapıyosun ...

ne yapam canım ya .evde kaygana bakıyom :)))

1 aydır evde hapis modundayım .yediriyom temizliyom böle işte gülüm ..fırsat bulduk ça pc de vakit geçiriyom ..ben hep aynı ben canım .sen nasılsın..sen neler yapıyosun ...

allah kolaylık versin cnm bende napıyım bugün tatildi kızımla beraber dışarı çıktık ana kız gezdik biraz hihoyyytşimdide kk ya bakıyım dedim kimseler yok gene facede herhal herkeskafamçokkarıştıbilmiyorumkismile bende bakındım faceye çıktım seher bacımla teyzoşumda gelmemişler daha galibaa

oh ne güzel ana kız gezin ...benim yerimede gez bacım..evet gelmemiş kimsecikler...herkes facede:sinifsinif::sinifsinif:

bacımmm sanda hayırlı cumalarr
ana kısss gezdinizz haa vala iyi yapmışınızz
biz yorulduk tepelere tırmanmaktan gittigimiz köy
uzakmış beaaa arabadan indikten sona çok yürüdük
bu gün evdeyiz dinleniyoz

bacımmm sanda hayırlı cumalarr
ana kısss gezdinizz haa vala iyi yapmışınızz
biz yorulduk tepelere tırmanmaktan gittigimiz köy
uzakmış beaaa arabadan indikten sona çok yürüdük
bu gün evdeyiz dinleniyoz[/Q
iyi yaptınız ya deyişiklik oldu sizede temiz hava aldınız ne güselll resimlerde harikaymışşşş:dilcikar::dilcikar:

of ya bu havalar ne zaman ısınacak .çok soguk üşüyok :delphin:

aman canım ya demi düzelsin artıkın hava bi güneş bi yağmur

ewt denefim yaa burasıda soğuk üşüdüm valla bide dünden beri migrenim tutmuş ölüyorum sandın yaaa bugün hafifledi ama halaaa sersem gibiyimkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

geçmiş olsun teyzoşummmm dikkat et kendine

geçmiş olsun canel bacım.migrende çok kötü diyorlar.ben bilmiyom .çok şükür böle bi sıkıntım yok..
amann amann inşallah olmazda cnm yaa çok kötü vallaaa
aman canım ya demi düzelsin artıkın hava bi güneş bi yağmur

geçmiş olsun teyzoşummmm dikkat et kendine

saol teyzoşum benim valla ne kadar dkkat etsemde geliyor iştesempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Back