Bütün iller Toplandık,Toplandık....

aman allahım kım gelmiş gülşahhhhhhhhhhhhhhhhhh nerelerdeydın
sennnnnnnnnnnalsanaalsanasmilebidaha kaybolma özluyozzkaydirigubbakcemile3

inanamadınmı aslıcım kaydirigubbakcemile3 buralardayım kız arada bir dalıyorum oyunlara ama geliyorum yine bak oyy ablasınıda özlermiş Şeniz Şeniz Şeniz

hepiciğinize iyi günler
esmerim bizdende kırşehire sevgilerkaydirigubbakcemile3
çakil hoş geldinnnnkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum ablacım nasılsın?

hadi halay çekelim çakılımız geri döndü..:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hoş geldin tatlum.öle bırakıp gitme..inan özlüyoz gülüm...opuyorumnanaktan
nasılsınız arkadaşlar
emine ablam ,seher bacım,esmer güzelim çakılım ve aslım hepiniz ALLAHA emanet olun ..( BÜYÜKTEN KÜÇÜGE YAZMAYA ÇALIŞTIM UMARIM HATA ETMEMİŞİM DİR..)
ben bu aralar pek gelemiyom buraya... facede bi oyunlara bakıyom fazla duramıyom çıkıyom.kayınvalidem bende... 1 ay bende kalacak..iş güç malesef bitmiyo.bugün tam 3 makina çamaşır yıkandı astım .kurudu yerleştirdim.kayınvalidem felç oldugu için hiç işim bitmiyo bu aralar...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

evetttt ben geldimmm efsane geri döndü :roflol::roflol::roflol:hoşbuldum ablacım yok ablam gitmem bende sizi çok özledim ama böyle özlenmekte güzelmiş hee ben arada kaybolayım yine iyi oluyor böyle kaydirigubbakcemile3nasılsın ablacım?

nasılsınız kızlar
ben heç iyi değilim bu havalar beni hasta etti
çok kötü boğazlarım ağrıyo sabah doktora gittim
aman dikkat edin havalara öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar

çok geçmiş olsun ablacım havalar bir ısınıp bir soğuyor tam grip havası boğaz pastili al ablacım iyi gelir benimde bademcik sorunum var çok iyi bilirim mafoldumben bende öptüm kocaman seni opuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar

teyzoşum geçmiş olsun cnm benim dikkat et kendineeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selammm ben geldim canlar....opuyorumnanaktan
emine ablam çok geçmiş olsun....bu havalar çarpar insanı hem bayada rüzgar var....azıcık güneş görünce bahçeye çıkıyorum ..üşüyüp tekrar içeri giriyorum...
canelim hoş geldin canım ..nasılsın..
çakılım ve aslım ay valla sizlerin muhabbetinize hayranım...günümün yorgunlugunu alıyonuz valla..çakılım öle oyunlara dalmak falan yok .sen nerde oynuyon bakem oyun facedemi... burdamı ..

çok geçmiş olsun ablacım havalar bir ısınıp bir soğuyor tam grip havası boğaz pastili al ablacım iyi gelir benimde bademcik sorunum var çok iyi bilirim mafoldumben bende öptüm kocaman seni opuyorumnanaktan

teyzoşum geçmiş olsun cnm benim dikkat et kendineeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

emine ablam çok geçmiş olsun....bu havalar çarpar insanı hem bayada rüzgar var....azıcık güneş görünce bahçeye çıkıyorum ..üşüyüp tekrar içeri giriyorum...
çakılım ve aslım ay valla sizlerin muhabbetinize hayranım...günümün yorgunlugunu alıyonuz valla..çakılım öle oyunlara dalmak falan yok .sen nerde oynuyon bakem oyun facedemi... burdamı ..

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden
valla hava çarpıyo tam çarpıyo boğaz ağrısı çok kötü ya aman dikkat edin

teyzoş hoş geldin tatlım

hadi hepiciğinizi öptüüüüüüüüümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın sabah poğaçam,
Ballı, kaymaklı, cevizli kahvaltım.
Horozlar ötmeden daha,
Demli bir çay sıcaklığında,
Sarıldım lezzetli bakışlarına.
Yüzüm gözüm bal oldu.
Özlemim aktı sabaha.
kırşehirden günaydınnnnnn

günaydın küçük aslı kaydirigubbakcemile3 ayyy hergün msnde konusuyoruz zaten bide şaşırmıyormusun geldiğime :roflol::roflol:

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben olmadan konuşyorsunuz bakınız anneneniz kızıyor yani ben deniz anne oluyorum yaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

günaydın ablacım yok dalmam merak etme budan sonra burdayım zaten.burdakılere takılmıstım bır ara ama bıraktım

sağolun kızlar allah razı olsun hepinizden
valla hava çarpıyo tam çarpıyo boğaz ağrısı çok kötü ya aman dikkat edin
hadi hepiciğinizi öptüüüüüüüüümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın ablacım bende öptüm seniopuyorumnanaktan

sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben olmadan konuşyorsunuz bakınız anneneniz kızıyor yani ben deniz anne oluyorum yaaa:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

olurmu ablam sensiz konusmayız bız sende gel hep birlikte konusalım bir gün eskısı gıbı yaa Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

günaydın kızlar gecmıs olsun emıne ablacımmmm hepınızı öptümmopuyorumnanaktan

günaydın tatlımolumunekankayizsmile

selam bacılarr esmerim o ne güzel sözlerrrrr içimiz acıldı vala agzına saglıkkaydirigubbakcemile3
denefim canelim cakılım aslım emine bacım
esmerim çooook güzel bi gün olun hepinize
bu arada canelim hoş geldinnnnnnnnhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

günaydın ablacım yok dalmam merak etme budan sonra burdayım zaten.burdakılere takılmıstım bır ara ama bıraktım

günaydın ablacım bende öptüm seniopuyorumnanaktan

olurmu ablam sensiz konusmayız bız sende gel hep birlikte konusalım bir gün eskısı gıbı yaa Şeniz Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

günaydın tatlımolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selam bacılarr esmerim o ne güzel sözlerrrrr içimiz acıldı vala agzına saglıkkaydirigubbakcemile3
denefim canelim cakılım aslım emine bacım
esmerim çooook güzel bi gün olun hepinize
bu arada canelim hoş geldinnnnnnnnhihoyyyt
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

senın içindee cnm bnmmmopuyorumnanaktanŞeniz

Back