• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydınnnnnnnnnn nasılsınız bacılarrrrrrrr ben siyatik olmuşum bu ne yaaaaa herkes yaşlılarda olur dio bu hastalık acep yaşlandımmmı nee:?:1shok:olsun ben böylede güzelimm dimeeeee :lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:1hug:

merhabalar ben memleketteyim canelcim canım benim geçmişler olsun daha dün geldim ara ara girmeye çalışırım gene herkese güzel günler çok öptüm arkdaşlar.

günaydınnnnnnnnnn nasılsınız bacılarrrrrrrr ben siyatik olmuşum bu ne yaaaaa herkes yaşlılarda olur dio bu hastalık acep yaşlandımmmı nee:?:1shok:olsun ben böylede güzelimm dimeeeee :lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2:1hug:

geçmişler olsun hayatımne yaşlanması daha neler !! Allah başka dert vermesin kendini yormadan ufaktan yürü ve en güzeli kaplıca siler atar

merhabalar ben memleketteyim canelcim canım benim geçmişler olsun daha dün geldim ara ara girmeye çalışırım gene herkese güzel günler çok öptüm arkdaşlar.

götür bakalım güzel memleketinin güzel yemeklerini,mezelerini kekık salatasını eti ete banarak yiyen tek yer Antakya(çigköfteyi minicik etlerle yeniliyo) ay aç oldugum çok mu belli oldu ne????

günaydın canlar.4 gündür internetim kesik.ev telefonumda çalışmıyo.telekoma haber ettim daha yapmaya gelmediler.tembeller ya..sinir oluyom.parasını ödedigim internetimi kullanamıyom..herkesi çok öpüyorum.kib canlar..

günaydın canlar.4 gündür internetim kesik.ev telefonumda çalışmıyo.telekoma haber ettim daha yapmaya gelmediler.tembeller ya..sinir oluyom.parasını ödedigim internetimi kullanamıyom..herkesi çok öpüyorum.kib canlar..[/QUO
alışınca da netsiz olmuyor sizin ordakiler tembelmiş burda hemencecik geliyorlar bir iki gun daha dur git kavga çıkar bu ne böyle sensiz olmuyor canımcım

götür bakalım güzel memleketinin güzel yemeklerini,mezelerini kekık salatasını eti ete banarak yiyen tek yer Antakya(çigköfteyi minicik etlerle yeniliyo) ay aç oldugum çok mu belli oldu ne????

sgol canım benim gelebilirsen beklerimkaydirigubbakcemile5 nasıl olsa memleketler yakın ama dedigin gibi alanyada yiyemedigim ne varsa cokacimcoookne hepsinin acısını çıkarıyorum çok öptüm canım grşrzopuyorumnanaktan

söylemeyi unuttum şuan künefe yiycez cokacimcoookhepinizin adına yiycem grşrz bakalım alanyaya dönene kadar kaç kilo alcam:gitme:yandım ben:oklava:

günaydın bacılarrrrrrrr iyi dilekleriniz içinn hepinize teşekkür ederim çoook öpüyorum sizi bu arada dün teyzoşuma gittim emineye yani evin badanası bitmiş ohhhhhhhh misler gibi olmuşş yangının izleri kapanmış biraz temizlik yaptık artık ewde is kokmuyo mis gibi temizlik kokuyoo inşallah en kısa süreede ewlerine geçerler :Saruboceq::Saruboceq:

günaydın bacılarrrrrrrr iyi dilekleriniz içinn hepinize teşekkür ederim çoook öpüyorum sizi bu arada dün teyzoşuma gittim emineye yani evin badanası bitmiş ohhhhhhhh misler gibi olmuşş yangının izleri kapanmış biraz temizlik yaptık artık ewde is kokmuyo mis gibi temizlik kokuyoo inşallah en kısa süreede ewlerine geçerler :Saruboceq::Saruboceq:

gelişmeler güzel sevindim tadilatın tamamlanmasına moral olmuştur çok selamlar

canim iyi haberlerinize sevindim misler gibi otursunlar insallah rabbim bir daha göstermesin cok selamlar:Saruboceq:opuyorumnanaktan

Back