• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

iyiyiz canım .ya izmirde buluşmusun ama ben senin hangisi oldugunu anlayamadım...çok merak ediyom seni.kusuuum da ordaymış onuda çıkartamadım:uhm:

ohhhh bizim içinde serinle biz yanıyozzzzzzzzzz:sm_cool:kafamçokkarıştı

tamam canim benim serinlerim valla bu gün bir yagmur gök bosaldi sanki sorma fakat ben seviyorum cok sicagi sevmiyorum su anda serin burasi:dance:

selam kızlar umarım herkezler iyidir öpüyorum hepinizi çok özledim ...eminecim çoookkk geçmiş olsun Allah beterinden korusun geç oldu ama özür dilerim ..hep aklımdaydın ..denefim,sehernazım,bitoşuum,canel im herkezi çoookkkk öptüm.

selam kızlar umarım herkezler iyidir öpüyorum hepinizi çok özledim ...eminecim çoookkk geçmiş olsun Allah beterinden korusun geç oldu ama özür dilerim ..hep aklımdaydın ..denefim,sehernazım,bitoşuum,canel im herkezi çoookkkk öptüm.

bende seni cok öpüyom kusum ya bir canim sIkIlIyor sorma orda sicaktan sikayetciydim burasi daha beter nasil yagmur soguk sorma valla üf ya hava sicakligi 15 derece falan sinirimden patliyacam opuyorumnanaktan:çok üzgünüm:

selam ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bitosum ablam sende hoşgeldin burası yanıyodu bizde denize gittik ama çok yorulduk çünkü hem piknik hem deniz baya yorulmuşuz benim oglan halen uyuyo denizden zor çıkardık herkese iyi akşamlar çok öptüm arkadaşlar

meryemcim canim nasilsin hosbuldumne güzel bende donuyorum inan iyi yapmissiniz yorulmustur yavrum uyusun cok öptüm iyi aksamlar sanada görüsürüzopuyorumnanaktan

deryacim nasilsin canim iyimisin bende izinden yeni döndüm yine buradaki kosusturmaya devam of yagmur soguk cok sIkIcI valla

saol canım benim dedigin gibi allah beterinden korusun. evleri tadilatda şimdilik bizdeler .sende iyiysindir inş eminemde bende seni çokkk öptükkkopuyorumnanaktan

selam ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bitosum ablam sende hoşgeldin burası yanıyodu bizde denize gittik ama çok yorulduk çünkü hem piknik hem deniz baya yorulmuşuz benim oglan halen uyuyo denizden zor çıkardık herkese iyi akşamlar çok öptüm arkadaşlar

saol meryemtaze sen nasılsın canım vala biz bu sene gidemiyoz tatile evdeyiz çocuk haklı denizde cıkılırmı bizler bile girdikmi cıkmak bilmiyoz bizim yerimizede girin denizeeopuyorumnanaktan

nasılsınız kızlar
sayfalar ilerlemiş alıntı yapmadan yazıcam canlarım benim hepinize tek tek teşekürler ediyorum temenliriniz için sağolun allah razı olsun hepinizden allah kimseye yaşatmasın böyle felaketler evim tadilatta annemde kalıyorum toparlanmaya çalışıyoruz canımıza bişey olmadı mal yerine gelir hepiciğinizi tek tek öpüyorum opuyorumnanaktan

Back