Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denefcim nasilsin canim benim opuyorumnanaktan
kızlar hepinize hayırlı cumalar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
Herkeslere İyİ haftasonları
slm bacılar nasılsınız herkese iyi akşamlarrrr teyzoşum seni kk da görmek ne güselll çoook öptümmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:
iyi aksamlar kizlar.
herkese tüm sevdikleriyle iyi hafta sonlari diliyorum
iyi geceleriniz hayirlarla dolu sabahlariniz güzelliklerle dolu günleriniz olsun canlarim :Saruboceqpuyorumnanaktan
hoşbulduk bitanemŞenizunutmamışsın evet sınavlarım vardıhihoyyyt:1hug:ama yine veremedim:1shok::kedi:kaydirigubbakcemile3ingilizce çakmıyorum ya üffmerhabalar nasılsınız asocum hoşgeldin sınvların nasıl geçti iyidir dilerim herkese güzel haftasonları antakyadn sevgiler
kızlar herkeze selamlarzemuszemusbir süredir yoktum,özledim hepinizi nasılsınız görüşmeyeliopuyorumnanaktan
ben zaten gelicektimki:dilcikar:sen çağırdın die gelmedim bikerem:dilcikar::icecream::kedi:hoş geldin canım.ablasını kırmamış gelmiş bizim topige..inan bende özledim bacım seni.opuyorumnanaktan
kızlar yarın kandil,umarım allah herkezin dualarını kabul eder,herkezin ne dileği varsa olsun işallah:Saruboceq: