• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

slm bacılar nasılsınız herkese iyi akşamlarrrr teyzoşum seni kk da görmek ne güselll çoook öptümmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

denefcim nasilsin canim benim opuyorumnanaktan

sagol bacım çok iyiyim.sen nasılsın...opuyorumnanaktan

kızlar hepinize hayırlı cumalar öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

sanada hayırlı günler emine ablam.seni buralarda görmek çok güzel..seher bacımada çok selamlar.opuyorumnanaktan

Herkeslere İyİ haftasonları

sanada canımopuyorumnanaktan

slm bacılar nasılsınız herkese iyi akşamlarrrr teyzoşum seni kk da görmek ne güselll çoook öptümmm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:1hug:

sanada günaydın canım...opuyorumnanaktan

iyi aksamlar kizlar.
herkese tüm sevdikleriyle iyi hafta sonlari diliyorum

ah ah hafta sonu demek benim için temizlik demek..senağlamasenağlama

iyi geceleriniz hayirlarla dolu sabahlariniz güzelliklerle dolu günleriniz olsun canlarim :Saruboceq:opuyorumnanaktan

cümlemizin herşey gönlünce olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlarrr hepimize keyifli bi hafta sonu olsun olsunnnzemuszemus

denfim bitosumm öpldüz bacılarım opuyorumnanaktan inş allah herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

bende eminemi bekliyomm tül bakmaya gitcez birazdan cıkarızkaydirigubbakcemile4

kızlar herkeze selamlarzemuszemusbir süredir yoktum,özledim hepinizi nasılsınız görüşmeyeliopuyorumnanaktan

merhabalar nasılsınız asocum hoşgeldin sınvların nasıl geçti iyidir dilerim herkese güzel haftasonları antakyadn sevgiler

merhabalar nasılsınız asocum hoşgeldin sınvların nasıl geçti iyidir dilerim herkese güzel haftasonları antakyadn sevgiler
hoşbulduk bitanemŞenizunutmamışsın evet sınavlarım vardıhihoyyyt:1hug:ama yine veremedim:1shok::kedi:kaydirigubbakcemile3ingilizce çakmıyorum ya üff:delphin:
evde pinekliyorum işte:1rolleyes:taşınıcam kısmetse haftaya bide onların hazırlığı var işte,sen nasılsın canım?

kızlar yarın kandil,umarım allah herkezin dualarını kabul eder,herkezin ne dileği varsa olsun işallah:Saruboceq:

hoş geldin canım.ablasını kırmamış gelmiş bizim topige..inan bende özledim bacım seni.opuyorumnanaktan
ben zaten gelicektimki:dilcikar:sen çağırdın die gelmedim bikerem:dilcikar::icecream::kedi:
aşkolsun ablacım ne demek kırmamış,bende gerçekten sizleri özledim ama bu ara makyaj topiğine fazla takılmaya başlayınca burayı savsakladım:mymeka:beni dürttün iyi oldukaydirigubbakcemile:roflol:

Back