• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bütün iller Toplandık,Toplandık....

günaydın....emine ablam hg...dedigin gibi cana gelmesin mala gelsin.
kardelen bacım dogum günün kutlu olsun....saglıklı yaşlan emi a.s.a.s.a.s.a.s.

ben amasya dogumluym aslen ordulu ama amasyayı çok merak ediyorum ben izmit gaziantep kuşadası gibi yerleri gördm halen kuşadası davutlardayım kızlar unutamadım antepi

herkese merhabalar hayırlı geceler tatlı uykular ben yarın kızkardeşimle yani sabaha memlekete antakyaya gidiyorum istediginiz bişey varmı arkadaşlar çok öptüm görüşmek üzere

selam ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bitosum ablam sende hoşgeldin burası yanıyodu bizde denize gittik ama çok yorulduk çünkü hem piknik hem deniz baya yorulmuşuz benim oglan halen uyuyo denizden zor çıkardık herkese iyi akşamlar çok öptüm arkadaşlar

düşman çatlatıryorsunuz şekerim pıknıkler denızler ohhhh

herkese merhabalar hayırlı geceler tatlı uykular ben yarın kızkardeşimle yani sabaha memlekete antakyaya gidiyorum istediginiz bişey varmı arkadaşlar çok öptüm görüşmek üzere

güle güle git bizlerden de selam söyle zeytinyagının ve defne sabununun kullanımına doyum olmaz ben sürekli getirtiyorum kendıne muhakkak al

saol canımmm istedigimiz bişey var vala bizde gezmek isdiyokkkkkkkaydirigubbakcemile4

canımmm sana iyi gezmler iyi tatillerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hayirlisi ile git hayirlisi ile dön arkadasim iyi eglenceler bizdende selam söyle herkezeopuyorumnanaktan

dilek_05.jpg

Back