Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben amasya dogumluym aslen ordulu ama amasyayı çok merak ediyorum ben izmit gaziantep kuşadası gibi yerleri gördm halen kuşadası davutlardayım kızlar unutamadım antepi
selam ben geldim nasılsınız görüşmeyeli bitosum ablam sende hoşgeldin burası yanıyodu bizde denize gittik ama çok yorulduk çünkü hem piknik hem deniz baya yorulmuşuz benim oglan halen uyuyo denizden zor çıkardık herkese iyi akşamlar çok öptüm arkadaşlar
herkese merhabalar hayırlı geceler tatlı uykular ben yarın kızkardeşimle yani sabaha memlekete antakyaya gidiyorum istediginiz bişey varmı arkadaşlar çok öptüm görüşmek üzere
herkese merhabalar hayırlı geceler tatlı uykular ben yarın kızkardeşimle yani sabaha memlekete antakyaya gidiyorum istediginiz bişey varmı arkadaşlar çok öptüm görüşmek üzere