Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar sevgiler hanimlaropuyorumnanaktan
canelcim çok sevindim gelişmelr süper...eminemi,seherimi,seni çoookkkk öptüm....
pitoşkom bnm ....uyyyy ölürüm kız sana...öpeyim bii...
huuuuu denef 72 ,,,nerelerdesin bacım yaa bi karşılaşamadık gitti...
kızlar hepinize iyi akşamlar hepinize çokkk teşekürler selamlarınızı aldım beni yalnız bırakmadınız tek tek öpüyorum opuyorumnanaktan
evimin birtek mutfak dolapları kaldı ölçü alındı takılırsa tam yerleşecem canelim kızlar hepsi temizliğide yaptılar allah razı olsun hepsınden valla rahatladım eve geçersem bol bol görüşürüz opuyorumnanaktan
binlerce km öteden sana da sevgiler bu arada üç bilinen şey de ne özel degilse ?
günaydın yurdumun insanları geçen akşam düzcede gök gürledi.benim modem ve telefonum yandı...bende telefon hattım bozuk diye tlfoncuları çagırdım.megersem hata sorun yokmuş...şimdi offf bilgisyarcı getircen.modemi tekrar pc ye okutturcak falan...mafoldumben:sinifsinif:
sanada sevgiler daylight ,ücbilinen sey görmedim duymadim konusmadim anlaminda canim öptüm seniopuyorumnanaktan
canımcım pardon yanıtım gelmiş megersem ben okumamışım akıllı kadın seniii o üç seyi başarabiliyorsun demk ki bravo
2009 yılı itibariyle kesintilerden kaynaklanan arızaları tedas ödüyo aklında olsun karakoldan polısle tutanak tutturup hasar bedelini talep edebilirsin