Bütün iller Toplandık,Toplandık....

selam canım çok sıkkın benimkiyle gene atıştık senağlamamoralimi fena bozdu gene ev yüzünden atıştık bukadar zamandır taşıncaz deyip duruyo ev arıyo dün ev bulduk tamam dedim bugün haber vercez tamam diye tutturdu ben taşınmak istemiyorum diye hem nediyosun diyo ben tamam diyorum geri dönüp tekrar ben taşınmak istemiyorum diyo kafayı yiycem artık moralim çok bozukkkkkkkkkkkkkkkkkk:a015:kafamçokkarıştı

uyuz bi durum..hakkında hayırlısı üzme kendini..olucağına varır

günaydın arkadaşlar..
meryemim üzme kendini.erkekler her zaman bildigini okurlar...ama en sonunda bizim dediklerimize gelirler...
nerdesiniz bacılar..kimse gelmemiş..:sinifsinif:

merabalar ablacım öyle diyosunda beni niye kandırıyo niye ozaman ben sordugumda taşınıcaz dedin diyorum artık taşınalım demeyeyim diyeymiş esas buna çok bozuldum çoçuk oyalar gibi beni oyalamak için öyle yapmış iki gündür sinirim geçmedi ve malesef onun yüzünden ogluma kızıyorum çok büyük yaramazlık yapmamış olmasın ragmen offfffff nezman bu derdim bitecek gerçekten çok sıkıldım

meryem bacım üzme sen tatlı canını.intikamını alırsın sen...kadının fendi erkegini yendi lafını boşuna sölememişler gülüm..:jeyyar::jeyyar:
nerde bu millet nerdesiniz bacılar hiç kimse gelmiyo artık...lmaz:

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan
haklısın ablacım eninde sonunda bişeyler yapcam ya allah hayırlısını versinsengözlerimebaksanab

ya arkadaşlar nerdesiniz sizidemi sıcaklar vurdu yoksa buralar çok sıcak yav grşrz öptümmmmmmmmmmmmmm

günaydın canlarım....hoş geldin derya bacım...
ya kızlar emine bacım la sehernazım bayadır gözükmüyorlar.haberi olan vamı.canelimiz gelince bi cevap yazsın...merak ettim insallh kötü bişey yoktur..:uhm:

günaydın denefcimm ewt bayadır teyzoşlarım giremiyo kandil akşamı emine teyzemin evinde yangın çıktı mutfaktaki aspiratörün kabloları tutuşmuş ve mutfak tamamen yanmış diğer odalara sıçramadan itfaiye yetişmiş ama odalarda bayağı bi is olmuş yani şu an oturamıyolar ewde her yer is kapkara elektrik yok su yok hep yanmış kablolar çok şükürki onlara bişi olmamış şu an ananemler yakında orda kalıyolar yani sehernaz larda ben pazar günü gittim ewi gördüm şok oldum sanki mutfağa bomba atmışlar rabbim teyzemlere sağlık versin herkese slm ları vardı biraz toparlansınlar gelirler inşallah hepinizi öptümm

emine ablam geçmişler olsun çok şükür size bişey olmamış tekrar geçmiş olsun ablam herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…