slm kizlar. nasilsiniz görüsmeyeli
kızlar geç oldu ama olsun herkezin babasının babalar günü kutlu olsun,babasını kaybeden arkadaşlarımında babalarının mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:allah rahmet eylesin
slm kizlar. nasilsiniz görüsmeyeli
kızlar geç oldu ama olsun herkezin babasının babalar günü kutlu olsun,babasını kaybeden arkadaşlarımında babalarının mekanı cennet olsun:çok üzgünüm:allah rahmet eylesin
denefim babana allah rahmet etsin benim babamda 25 sene oldu çok genç öldu hepsinin mekanı cennet olsun:Saruboceq:tesekürler canım.ben babamı kaybettigim 7 sene bitti.bende babamın mezarına gittim.dualar okudum babacıgıma.insallah Allah kabul eder..
günaydınlar hayırlı sabahlar iyi haftalar hem sevgili Asoya hem emine44ün kızına kolaylıklar diliyorum zira bu sıcaklarda nesef alamazken ders calışmak zor zannattır
slm kızlarr nasılsınız ben temizliğimi yaptım kahvaltımı yaptım makineye bir halı attım çıksın fatura yatırmaya gitcem bugün çok yoğunum yaniii hepinize iyi bir hafta diliyorumm:1hug:
tesekürler canım.ben babamı kaybettigim 7 sene bitti.bende babamın mezarına gittim.dualar okudum babacıgıma.insallah Allah kabul eder..
amaniiin senin makinan halı da mı yıkıyor :uhm:
günaydınnnn ewt yaa benim külüstür halıda yıkıyo kızlar şaşırmayın ya 6 metre kare deyil yanii:lepi:kafamçokkarıştı:1shok:amaniiin senin makinan halı da mı yıkıyor :uhm:
daylight canım bende şaştımmkafamçokkarıştı
kız canel bacımmm huuuu nettinnnn halıyı nasıl sıgdırdınnn makineye alkisalkisalkis saglammm duruyomuuuu makinennnnm:Saruboceq:afoldumben
günaydınnnn ewt yaa benim külüstür halıda yıkıyo kızlar şaşırmayın ya 6 metre kare deyil yanii:lepi:kafamçokkarıştı:1shok:
ben sığdırıım bacım varsa getir hlıları yıkarızz:lepi:
bende şaştım vallah :1shok: dedim küçükleri atmıştır
nirde oturuyon ist ben getirem k.halılarımı :roflol:
getir bacım getir yıkarız itina ile halı yıkanırrrr:lepi::lepi::lepi: bacım küçük halılar yaaaa benim makine saolsun çok iyidir inşallah bozulmazzz:Saruboceq:
canlarişkolarım naparmış:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?